יום חמישי

נו... מה נסגר?

שעה על החבורה הזאת ענת גב עדי??? יאללה משעמם.... אין משהו יותר מעניין להראות בבית?!

Klayhamn

New member
לא

הם שכחו לספר, אבל לא רק שבוטל השידור בימי ה', אלא גם בוטל הפרלמאתי - והוחלף ב- "שלושה בדירה אחת"

הלוואי שלושה בדירה אחת הם לפחות היו מצחיקים

איזה יבשושים.... ענת.... מונוטונית אין דברים כאלה! פלא שלא בלטה עד עכשיו.... עדי.... אין מה להוסיף..... יאלללה לפרלמאתי! לפחות שם יש קצת אקשן ולא חפירות בע"מ

noaxxx

New member
איך דניאל נדחפה שם באמצע, בין עדי לגב

הכל במודע, אני בטוחה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif עדכונים

דניאל באה להצטרף לעדי,גב,ענת --- עדי שהופתעה מכך שמישהו שם לב אליה -- פתחה בסשן "what" "what" וכו' - לאחר מכן חיבוק AWKWARD שהיה כל כך מוזר שנפלה הכוס ונשפכו המים על הרצפה אחר כך דניאל נדחפה בין עדי ובין גב

סיכום קצרצר לפני שאני הולכת לישון...

אם אתמול בערב והיום בבוקר גב הפתיע לטובה (כי ממש לא הייתי בעדו בהשרדות), הוא חושף שוב את השובינזם שלו והזלזול שלו בנשים ("כשתצאו מפה גברים ינצלו אתכן כי ראו את נקודות החולשה שלכן" זו רק דוגמא אחת). לגבי ענת - היה עדיף שתמשיך להיות בפרופיל נמוך. כי מחזרת אחרי גב כמו איזה לורד מהמאה ה-19. מרעיפה עליו מחמאות והוא לא יודע איפה לקבור את עצמו. עדי - דווקא מתחילה לזרום ודווקא מתגלה דעתנית מול גב. איתן מבחיל אותי עוד יותר. במקום לשמור על פאסון עם דניאל ששיחקה איתו על רחבת הריקודים, הוא שוב לקח אותה לשירותים. ובכלל, הוא מתנהג יותר ויותר כמו גביר. שייקח כבר את הדניאל שלו ויפנו את השטח. גם ככה עם לא תורמים שום דבר. מילא, לפחות היו מראים את המזמוזים שלהם, אבל אפילו זה לא. אפילו לא איזו שיחה מעניינת שלהם. פשוט כלום.

אין בניהם שיחות מענינות היא כל הזמן דוחפת את

הלשון שלה ללוע שלו בחורה זולה

טלומרז

New member
איזה יופי הוא הכניס לאירית רחמים ../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif

הוא שאל אותן אם היא הציעה להן ג'ובים. אמר שבטוח הציעה, אז עדי אמרה שלאתי. הוא אמר שככה זה, היא תמיד מציעה. הרי ככה אירית הרויחה את הגמר, בזכות הג'ובים שנתנה לכמה מחבר המושבעים.

למעלה