יום חמישי

KEEK

Member
התכוונתי שאתי לא אשמה שהיא עדיין במשחק

למרות שהיא לא מתאימה לרווק היא לא אשמה שהקהל מצביע לה למרות שזה "מסריח" כי אף אחד לא חושב שהיא מתאימה לו אבל בכל זאת היא נבחרת להשאר ובזה היא לא אשמה הפורמט אשם

Klayhamn

New member
אז לא הבנת אותי

לא אמרתי שמה ש-"מסריח" זה שאתי עדיין במשחק -- מה שמסריח הוא ההתנהגות שלה - גם אם היא "חוקית"

Klayhamn

New member
נו, יפה

ואני דיברתי על ההתנהגות של אירית ולא על ה-"שיטה". אפילו שיש פירצה בשיטה, זה לא אומר שצריך לנצל אותה לרעה - בדיוק כמו ש - אפילו שאתי יכולה להתנהג כמו שהיא מתנהגת בלי שיהיו נגדה שום סנצקיות ובלי שהיא תיענש על כך, לא אומר שהיא צריכה לנהוג כך. זו בדיוק המשמעות של מוסר

KEEK

Member
אני ממש לא מבין את ההשוואה שלך

מצטער. אתי בהמה שמתאכזרת לאנשים. מה זה קשור לאירית? לא מבין אותך.. מדובר בשני מקרים שונים וההשוואה שלך לא ברורה.

Klayhamn

New member
מדובר במה שנקרא "אנלוגיה"

אנלוגיה היא השוואה של שני מקרים שדומים זה לזה בהיבט מסויים . בהשוואה זו, המעשים אינם דומים. מה שדומה הוא שבשני המקרים מדובר בתוכנית ריאליטי, ובשני המקרים מדובר במעשים שאינם "מנוגדים לחוקים" אך הם עדיין בעיתיים מבחינה מוסרית ו-"מסריחים". ההשוואה שלי באה להראות שאם אתי ראויה לגינוי על מעשיה (אפילו שהם חוקיים), אז גם אירית ראויה לגינוי על מעשיה (אפילו שהם "חוקיים"). יותר ברור?

KEEK

Member
זה ברור עוד ממקודם

זה עדיין לא אומר שזה נכון ההשוואה שלה שגויה מהבסיס אין מקום להשוואה הזאת לדעתי. אין הקשר.

KEEK

Member
והמושג מוסר לא קיים בהשרדות ידידי היקר

זה משחק לא מוסרי זה משחק שאדם לאדם זאב הכל תחמנות ואסטרטגיה מה קשור מוסר? אנשים שם משקרים, ממציאים בריתות, מתחמנים על ימין ועל שמאל זה המשחק ההבדל היחיד בין הפורמט המקורי לפורמט שלנו, זה שהמשחק ממשיך גם בארץ ולא נגמר על האי ובזה אירית שיחקה הכי טוב. לדעתך זה לא מוסרי, אז בסדר. אז יקומו מתייפייפים ויגידו שגב שיחק לא מוסרי (הוא אכן שיקר כל שניה על האי) אבל זה הישרדות זה המשחק.

Klayhamn

New member
טוב

אני רואה שהויכוח לא מתקדם, משום שיש ביננו אי-הסכמה יסודית יותר לגבי מה "תוקפו" של המשחק (מתי ואיפה הוא חל) ומה תוקפו של המוסר (מתי ואיפה הוא חל), ונראה לי שהדיון על כך מתאים יותר לפורום פילוסופיה מאשר לפה.

noaxxx

New member
לא מסוגלת יותר לראות את ענת דניאל וליהי

וטוב שהאחרונה לפחות לא על המסך

noaxxx

New member
פתאום ענת מהייתה אכלנית ../images/Emo263.gifאין דברים כאלה

goodpink

New member
מה עובר עליכם היא בטיפול שם ותמיד עישנה

מה הבעיות שהיא תאכל זה בדיוק המטרה שהיא שם שהיא תאכל היא עדיין אוכלת דברים דאטיים אבל מנסה היא אכלה סלט ואנטי פסטי מה הבעיה עם זה היה לה שיחה פתוחה עם דניאל ושוחחו והיא תמיד עישנה מה זה השטיות האלה

KEEK

Member
אכלנית רועשת חייב לציין

מזל שאיילת לא באיזור

noaxxx

New member
גם לדניאל אין יותר מידי נימוסי שולחן, אוכלת

בפה פתוח...גמל בדיוק כמו החבר שלה לשירותים

למעלה