יום חמישי

Lichy7

New member
פשוט בחורה מעייפת

גם את האדם הכי עירני היא יכולה להפיל למשכב אחרי שיחה איתה. אין מה לעשות, ההתנהגות הזו היא כבר חלק בלתי נפרד מהאישיות שלה. אותי היא מרדימה, והמצב שלי גם ככה לא כזה מציאה כרגע

easternstar

New member
אבל הבדיחה היא שעם הכל גב נמשך אליה

זוכרים את המבט שלו כשהוא אמר לה:"מה דעתך ללכת בדייט למקום "סליזי".." עדי המטומטמת שאלה מה זה "סליזי"? וענת התעצבנה ודרשה להעביר נושא. גב לא התיחס והסביר לעדי מה זה "סליזי" וכמה זה יכול לרגש בדייט ראשון והיה לו אותו מבט שהיה לו כשהמטומטמת לא הבינה והוא שכב מטר ממנה בספה. המטומטמת יכולה להבריח גם אותו, כמו שהבריחה את איתן שרצה אותה בהתחלה, אבל גב חושב שעדי יפה והוא מעוניין. היו אתמול דברים ברורים וחוץ ממטומטמת מושלמת כל אישה היתה מבינה. ענת דרשה להעביר נושא כל פעם שגב ניסה ועדי נפלה בפח ושאלה אם כדאי לדבר על תזונה וקינואה..
אני כמעט בטוח שאין לו חברה וגיא פינס צדק ברכילות.

הדניאל הזאת פשוט ח-ו-צ-פ-נ-י-ת (מנעה ממני

לישון). מרוב שאני הלם מהחוצפה שלה, אני יושבת ומגיבה. היא צצה "אאוט אוף נו וור" (השרותים של איתן) וכנראה מרוב שכרות/טפשות/רשעות עושה לענת ולעדי תחקיר כוונות לאיתן מול גב. גב בהלם. הדניאל הזאת, מדברת כמורמת מעם, אומרת לעדי לשתוק, מדברת עם ענת על זה שהיא חייבת לה תשובות לגבי "כוונותיה עם ההוא". אח"כ יורה לגבי עדי ושואלת את אותה שאלה. והכל בטון מזלזל ומתנשא עם פרצופים שלא נדע. הסתומה לא מבינה שאיתן לא מעונין בהן? מה היא בדיוק צריכה מהן? הצהרה בכתב כדי שתרגיש עוד יותר על גג העולם? בחיי, היא מגיעה לאיתן.

Klayhamn

New member
הקשבתי רק בחצי אוזן

פספסתי לגמרי את כל הדבר הזה... מה?? זה באמת קרה?

Klayhamn

New member
זה גם אני שמעתי

אבל אני לא הקשבתי לשיחה בשלב שבו היא תחקרה אותן

כן, היא אשכרה דרשה מענת ועדי דין וחשבון

לגבי הצנון. ואח"כ גם דרשה לדעת אם במידה ואין ענין באיתן, אז מה לגבי ענין בחברים שלו. מתוקף היותו של הצנון המלך של הבית, ה"פאקינג" דניאל הגדירה את עצמי כמלכה של הבית וחושבת שכולם חייבים לציית למלכה. העוללית הזאת גם לא שמעה שום דבר על כבוד למבוגרים ממך (שבמקרה הנ"ל לא יותר טפשים ממנה, אחרת עוד איכשהוא הייתי מבינה את ההתנשאות...)

24שעות1

New member
פוקציני - דאגה להבהיר להם היטב שאיתן לא

מעוניין בהם , כולל באיילת שלא תתבלבל לה. ועל מנת להרוס לליהי משכנעת את עדי לא לוותר על בן שהכל יכול להתהפך והיא תעזור לה איתו. לענת היא כבר מסדרת את אורן בתואנה שהיא תשמור עליהם ,על מנת שלא ידיחו אותם. והנה לענת היא מספרת שהיא לא רואה אף אחת ממטר והיא תהייה עם איתן באש ובמים. ובל נשכח את הקלטת האוטמטית שהיא מפעילה לכל הגברים בסביבה כמה היא מסכנה ובודדה בבית , אין לה חברות ואין לה כתף.

24שעות1

New member
שאפו לאנשים בפורום שהתחילו לקלוט מי דניאל

האמיתית , כמה רוע ושטניות יש בה. הנה הצליחה לערער את ענת , שלא מצליחה להירדם בגללה. הבטיחה לה לארגן לה זיווג בבית ותשמור עליה מהדחה.

noaxxx

New member
כמו שהצליחה לשמור על לירון ולינוי בבית???

הלכתי לישון... לילה טוב

easternstar

New member
דניאל תורכיה. מה פתאום אשכנזיה?

עדי אשכנזיה ויש לה כמה תסביכים אשכנזיים ברורים..לפי הסיפורים שלה האמא שלה דפקה לה את הראש.

easternstar

New member
עדי סיפרה שבין ההורים לא היתה אהבה

ושהאמא שלה אמרה לה שאהבה לא חשובה לנישואין ולחצה עליה להתחתן כי רמזה לה שעדי יכולה להשאר רווקה זקנה. כל הקור האנושי והלחץ הזה אופייניים לזקנות מהעדה האשכנזית. המזרחיים מתנהגים אחרת.. גם עכשיו כשהיא בתוכנית הם בחו"ל וכשכל עם ישראל ראה שהיא על סף התמוטטות הם לא טרחו לבדוק מה קורה עם הבת שלהם...

לונדרון

New member
לא מבינה את הסיפור של עדי בגיל 31

אמא שלי לא אהבה אותי, לא עשינו קידוש בליל שישי, התחתנתי כי אמא שלי אמרה לי - סבבה לשנות העשרה והעשרים, אבל להתבכיין ולהתבחבש על זה בגיל 30 ? זה נראה לי תירוצים לעורר תשומת לב ואהדה. היא עושה רושם ראשוני מעולה (יפה, אינטליגנטית, אלגנטית וכו'), אך במכת מחץ היא מפילה הכל לקרשים בדייט שני.

easternstar

New member
כבר בדייט ראשון הגבר בורח ממנה

הבחורה עם בעיות מפה ועד הודעה חדשה וחייבת לעבור טיפול.. צדק K כשאמר שהיא ילדה בגוף של אישה בת 31. הבדיחה היא שגב החריף רואה הכל וכנראה מוכן לקחת את הפרויקט על עצמו..הוא צחק ואמר שיהיו גדודי גברים שיחכו בחוץ והחולשה הזאת תמשוך אותם. עדי המטומטמת מיד שאלה: " מי מביננו חלשה?" וגב צחק שהן מופת לעוצמה נשית. היה לו עוד קטע שהיה אפילו יותר ברור שהוא רוצה לנסות ללמד אותה.. בקיצור: אם עדי היתה מניחה לגבר מהסוג של גב או לגב עצמו, ללמד אותה אולי היתה מפסיקה עם סיפורי הקינואה והסילאן. :)

לונדרון

New member
בגלל עברו והגמילה, הוא מזהה חולשה ומזדהה

אני לא יודעת אם הוא נמשך אליה רומנטית, או מזדהה עם החולשה שלה (נפשה הדואבת) כ"מטפל". הרי מה שעבר עליה "קטן" אלפי מונים ממה שהוא עבר בחיים.

למעלה