יום חמישי

../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול

דניאל בכוד כמה שנים תהיה 120 קילו העור שלה נוזל מגופה העקום

../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול

דניאל בכוד כמה שנים תהיה 120 קילו העור שלה נוזל מגופה העקום

אבישג55

New member
אולי ככה קוראים לו בבית

יש שמות רבים שמלכתחילה הכוונה היתה במלרע והחברים הרסו ושינו למלעיל .

זה איתן במילחארע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

noaxxx

New member
איפה ענת חיה? איך היא לא יודעת שמדובר בליהי?

כל הדייטים והכפיות באוהל והליטופים ליד הבריכה? בחיי שהיא לא קשורה לשם בכללללללל

noaxxx

New member
לדעתי היא קפצה ככה כי היא רוצה לשמוע שזו היא

עצמה שבן דלוק עליה... אני מזכירה לך שלפני שבן הפיץ את הבשורה שמדובר בליהי, הרבה מאיתנו כאן חשדו שמדובר בענת

Klayhamn

New member
מה? מתי

לא שמתי לב :( אני צריך להפסיק להקשיב בחצי אוזן מה היא אמרה?

goodpink

New member
היא לא אמרה את זה ואף אחד לא מעיז לשאול אותה

יש כימיה בן ענת ולבן ולבן יש דברים שענת מחפשת בבן זוג עדי לא מוכנה לחשוף לענת את כל הסיפור מה שבן אמר שואלים אותה עם אורן שרק עיוור לא ראה שאין לה שום קשר איתו ועם כבר יש לה עם בן ועם איתן יכול להיות רק עם ידידות ארוכה ארוכה ואף זאת אין בו את הדברים שהיא מחפשת

survivorUS

New member
אני לא מבין ... מה דניאל אמרה לענת ?

ועל מי הן מדברות? אורן?

למעלה