MCWEEKEND

גרבע

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo59.gif../images/Emo34.gifMCWEEKEND../images/Emo218.gif../images/Emo59.gif../images/Emo34.gif

מצורף קובץ ->

JuSt My LuCk

New member
ראשונה!?!!? ../images/Emo6.gif

ואוו השבוע הזה באמת עבר מהר XD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
DO YA I'LL BE OK HOME IS WHERE THE HEART IS
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
אמממ... לא ממש שמעתי שירים השבוע XD אבל .... HUM POP SAVE TONIGHT
הלהקה המגניבה של השבוע:
אממ.... אין האמת ... כאילו ממש לא שמעתי שירים XD
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
הקליפ החדש של מקפליי ממש הצחיק אותי XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקינס האנטומיה של גריי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחברה שלי בוכה מכל דבר ><
משהו ששימח:
שהייתה לי אחלה של קבוצה בגדנ"ע ונהנתי מכל רגע :)
משהו שהעציב:
שהיינו צריכים לחזור :(
ציטוטיה:
סיפורי גדנ"ע !!! XD 1) למדנו מה זה אזר (אויב זרק רימון) ושצריך לרוץ לצד השני כשואמרים נגיד "אזר מימין" אז אחרי שהתאמנו וזה המפקדת שלנו מרימה 2 אבנים (בזמן ששתינו) וכזה:"מה ההבדלים ביניהם?" ואנחנו :"שזאת יותר גדולה? שהאור מכה בכל אחת בצד השני? שהדחיסה הכימית שלהן שונה?" היא:"לא... ההבדל הוא ש... זה אזר מימין!" אוף שכחתי את השאר XD אבל היו לי מלא :(
מתנגן בראש / בפלייליסט:
COME AND GO
המלצת השבוע:
לכו לגדנ"ע XD
התמונה הכי חמה:

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifMyMcWeekenD../images/Emo94.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies Do Ya POV Corrupted Down Goes Another One Too Close For Comfort
Help Me - Nick Carter ~חרישה~ Do I Have to Cry for You - Nick Carter Heart Without a Home - Nick Carter Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter One Better - Aaron Carter I'm All About You - Aaron Carter Crashed the Wedding - Busted 3am - busted Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Break the Ice - Britney Spears Crush - david Archuleta
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק'
ניק וארון קרטר
אלבום שחרשתן עליו:
Now Or Never של ניק קרטר
קליפ שעשה לכן את זה:
של ניק וארון לפני מלא זמן
http://uk.youtube.com/watch?v=uW4eXWMc0oo&feature=related
האח הגדול פטיטו 2 שבוע סוף האלופה 1 סופר מודל - אנגליה טופ מודל בובספוג משפחת קרטר דניס ריצ'רדס - זה מסובך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה למתמטיקה
משהו ששימח:
ציונים טובים
משהו שהעציב:
חברות..
ציטוטיה:
~מהשידורים החוזרים של רמזור ~ (הם בבריכה באילת) ילדה[שכחתי איך קוראים לה]:"חפר יש לי קקי" חפר:"אין מצב תחכי שעה שעתיים ?" ילדה:"נו אבל חפר יש לי קקי!" חפר:"נו אז תעשי במים! ילדה:"אבל אנחנו לא בים,אנחנו בבריכה" ~באמצע שיעור לשון~ המורה:"יש לי פייסבוק, יש לי מקושרים ויש לי גם אייסי" ילד:"המורה מה הכינוי שלך באייסי ? כוסית אש מגיל 6 ? ~מהאח הגדול~ בובליל:"...זה לא משנה שאפילו אני עכשיו חבבתי את..את.. הלוויתן הזה ברח לי השם שלו.." בובליל:"דרך אגב האח הגדול, אני יכול לשאול מה עם.. מה אין ספר ? אתם משאירים אותנו ככה פרועים? נהייתי מייק בראנט נהייתי"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Heart Without a Home - Nick Carter
המלצת השבוע:
אין
התמונה הכי חמה:
יש כמה..

Mc4Ever

New member
../images/Emo118.gif Crush ../images/Emo9.gif

אני כלכך נידבקתי לשיר הזה לא חשבתי שעוד מישהו מכיר אותו... למרות שהוא היה בגי פינס
אבל...

SmallMoney

New member
מיין

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies One For The Radio I Kissed A Girl Honkey Tonk Woman ועוד כל מיני גרסאות אקוסטיים. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Hot'n'Cold- ketty pery What goes around comes around-Justin timberlake now that you're gone-shiri maymon
Hear me- Kelly clarckson הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי. אלבום שחרשתן עליו: מקפליי. קליפ שעשה לכן את זה: sweetest sin- Jessica simson תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול הרווקה אווראוד נמלטים עקרות בית נואשות משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום. משהו ששימח: חברות. משהו שהעציב: אממ
מתנגן בראש / בפלייליסט: Hot'n'Cold- ketty perry המלצת השבוע: אין

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo218.gif../images/Emo59.gif../images/Emo34.gifMCWEEKEND../images/Emo26.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
DKW FIL THNL
אין לי כוח לרשום
הלהקה המגניבה של השבוע:
Acceptance
אלבום שחרשתן עליו:
SIMPLE PLAN-NO PADS,NO HELMETS...JUST BALLS
קליפ שעשה לכן את זה:
-------
לא סתם במקרה (