the record

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gif למה אין נצל"ש? ../images/Emo2.gif../images/Emo22.gif../images/Emo12.gif

נצלשו לכאן כל העולה על דמיונכםםםם

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gif

אוקיי אז... ראיתי סוף סוף 2012!!! אני לא אספר לכן הרבה, כי אני אהרוס למי שעומד לראות. אני יכולה לומר שזה באמת אחד ה-סרטים הטובים שראיתי. מומלץ בחום. כל הקולנוע היה מלא אצלנו, מה שלא ראיתי כבר מיליון שנה נראה לי. עד הפאקינג שורה ראשונה! חחחחחחח ואי הלכנו לקנות כרטיסים אז אמא שלי הפאדחנית: "אנחנו רוצות שני כרטיסים לעשרים שתיים עשרה." אני: "אלפיים ושתיים עשרה." ~פרצוף נואש~ פשוט קטלני. בקיצור, זה אומנם סרט של 3 שעות עם הפסקה של 5 דקות, אבל שווה כל שקל. רוצו לקולנוע!

e t a

New member
יוו גם אני בדיוק ראיתי היום, בסינמה סיטי../images/Emo218.gif

אפקטים פשוט -לפנים-! פשוט ישבתי עם חיוך ענקי כל הסרט

../images/Emo215.gif זה מפחיד ?

אם כן, שאדע לבוא עם ציוד
|שני אנשים משני הצדדים שאפשר למחוץ ולקפץ עליהם כל שניה בסרט XD|

e t a

New member
חח ממש לא.. "מרהיב" זו מילה יותר מתאימה../images/Emo218.gif

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאויש איזה כיף לך

שבועיים ניסיתי להשיג כרטיסים ותמיד היה מלא. אבא שלי צורב את זה, בערך, ונראה אם זה כזה שווה D: אבל הלכתי לראות זומבילנד - לדוד'ס שבינינו, ולאלה שלא נגעלים מדם ו...יצורים שפולטים דברים שחורים מהפה
זה פשוט סרט גדוווווווול

../images/Emo124.gif מוכרת את החדש של טוקיו הוטל ../images/Emo124.gif

הגרסה הגרמנית ב40 שקל בלבד! זכיתי בו ואין לי מה לעשות איתו.. מי שרוצה לפנות במסרים

../images/Emo207.gifאני היחידה שכיף לה לראות את הפורום ככה?

איזה כיף, פשוט נהדר
~סגידה לדני~

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גם לי כיף. ../images/Emo13.gif

באמת כיף לראות איך הפורום חזר לחיים, אחרי כ"כ הרבה זמן שהוא היה יבש.

e t a

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

זה באמת הרגשה נהדרת.. רק להסתכל על התאריכים ליד ההודעות ולראות שכמעט כל העמוד הראשי מהיום וחצי האחרון

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gif לכל אוהבי 30STM ! ../images/Emo13.gif

עשיתי נצל"ש כדי לא לפתוח סתם הודעה וזה..
אם אתם אוהבים את 30 שניות למאדים, אתם מוזמנים להיכנס לפורום ולהתחדש בכמה עדכונים על הלהקה,האלבום וכו', ואממ..אז מי שמתכנן לנסוע לתל אביב בחנוכה מוזמן לבוא למפגש 30 שניות ולעזור לקדם את הלהקה.. אנחנו נשמח לראותו !
פרטים פה .. :] http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1799

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifיש לי בקשה מאוד חשוב מכולם!

טוב אז, כול המחשב שלי נמחק. כול ה100000 ומשהו שירים שהיו לי. הסיבה להמחקות המחשב, שנהרס השבב של הזכרון או משהו, מאיפה לי. בקיצור אבא קנה לי חדש ואני הולכת עוד שבוע-שבועים לפרמט את המחשב. ואז לשים את הזכרון מחדש-כונן D בקיצור.:) עזבו שלא אכפת לי מהתמונות\עיצובים שלי\תוכנות פוטו. חפלה נו, נעצב יותר טוב ונוריד פוטו חדש. אבל קצת קשה לשחזר איזה 10000 שירים ואיזה 200+ להקות. בקיצור; אחרי הפירמוט ושהמחשב שלי יהיה טוב תוכלו לשלוח לי את כול השירים של ט"ה? היה לי הכול, והכול נמחק ואני לא זוכרת שמות של שירים.XD בקיצור היה לי את של דבליש- היה לי את הטרקים האלה- טרנס איך שלא תקראו לזה. היה לי את כול השירים הישנים והחדשים, וגם את הגרסאות של האקוסטית. בקיצור, כול מה שתמצאו יעזור לי בשיחזור. וללהקות אחרות, נו טוב. אני אמצע כבר מחברים, לפחות ישתדל. זה הולך להיות קשה חח.XD תודה לכול מי שעוזר.
רציתי רק להודיע עכשיו כי בטח אח"כ אשכח. טנקסיו.^^

למעלה