בקשות וחיפושים

../images/Emo151.gifשיר השירים

מחפש ציטוטים\שירים מהתנך בעיקר משפטי אהבה {בעיקר משיר השירים,כידוע יש שם המון שירים... } תודה

כרמית 3

New member
פתגמים/ חמשירים להזמנה לבת מצווה

שלום רב ! אנו חוגגים לביתי בת מצווה ונמצאים בשיא ההכנות. כרגע רוצים לעשות הזמנות ואני מחפשת פתגם או חמשיר נחמד כדי להוסיף לפתיח של ההזמנה. אשמח מאוד באם תוכלו לעזור לי. תודה מראש

Kayben

New member
יש לך משהו עצוב בעיניים

אסי כהן במסודרים. מישהו זוכר איך הבחורה ענתה לו? תודה.

shmidt18

New member
מחפש פיתגם הקשור לפאזל.

שלום. אני עוזב את מקום העבודה שלי ואני הכנתי תמונת קולאז' של כל החבר'ה בתמונה. וברקע רואים חלקי פאזל. עכשיו אני מחפש פיתגם שיהיה קשור לתמונה עם הפאזל. משהו כמו: "כל אחד הוא חלק קטן מהפאזל,אבל שמחברים את כל חלקי הפאזל.."אין לי משהו מדויק. תודה ומקווה שהבנתםאותי.

ICE Radio

New member
ציטוטים

שיר השירים * "הנך יפה רעיתי, הנך יפה עיניך יונים. הנך יפה דודי אף נעים, אף-ערש נו רעננה" o פרק א', פס' 15-16 * "כשושנים בין החוחים, כן רעייתי בין הבנות כתפוח עצי היער, כן דודי בין הבנים" o פרק ב' פס' 2-3 * "על-משכבי בלילות, בקשתי, את שאהבה נפשי; בקשתיו, ולא מצאתיו. אקומה נא ואסובבה בעיר, בשוקים וברחבות--אבקשה, את שאהבה נפשי; בקשתיו, ולא מצאתיו. מצאוני, השמרים, הסבבים, בעיר: את שאהבה נפשי, ראיתם. כמעט, שעברתי מהם, עד שמצאתי, את שאהבה נפשי; אחזתיו, ולא ארפנו עד-שהביאתיו אל-בית אמי, ואל-חדר הורתי. השבעתי אתכם בנות ירושלם, בצבאות, או, באילות השדה: אם-תעירו ואם-תעוררו את-האהבה, עד שתחפץ" o פרק ג' 1-5 * "הנך יפה רעייתי, הנך יפה--עינייך יונים, מבעד לצמתך; שערך כעדר העיזים, שגלשו מהר גלעד. ד,ב שינייך כעדר הקצובות, שעלו מן-הרחצה: שכולם, מתאימות, ושכולה, אין בהם. ד,ג כחוט השני שפתותייך, ומדברך נאוה; כפלח הרימון רקתך, מבעד לצמתך. ד,ד כמגדל דויד צווארך, בנוי לתלפייות; אלף המגן תלוי עליו, כול שלטי הגיבורים. ד,ה שני שדייך כשני עופרים, תאומי צבייה, הרועים, בשושנים." o פרק ד', פס' 1-4 * "מה-יפו דודייך, אחותי כלה; מה-טובו דודייך מיין, וריח שמנייך מכל-בשמים. ד,יא נופת תיטופנה שפתותייך, כלה; דבש וחלב תחת לשונך, וריח שלמותייך כריח לבנון." o פרק ד', פס' 10-11 * "אני ישנה, ולבי ער; קול דודי דופק, פתחי-לי אחתי רעיתי יונתי תמתי" o פרק ה' פס' 2 * "אם-תמצאו, את-דודי מה-תגידו לו, שחולת אהבה אני" o פרק ה' פס' 8 * "שימני כחותם על לבך, כחותם על-זרועך כי עזה כמות אהבה, קשה כשאול קנאה" o פרק ח' פס' 6 * "מים רבים, לא יוכלו לכבות את האהבה, ונהרות, לא ישטפוה" o פרק ח' פס' 7

אולי.......

הגעת לגיל שבו פורשים כנפיים ונוטלים אחריות על הכתפיים מביטים באומץ אל המחר ולא מתייחסים אל העבר הגיע הזמן להיות ברשות עצמך אבל לא לנטוש את תורת הורייך........ובלה בלה בלה

יש לי משהו מצחיק

כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור ענק/איתן/............ זה סתם כי משעממם לי ואני מתה לעזור לכם,אז אני ממציאה ויוצאים רק שטויות בשעה כזו אחרי 20 30 40 שעות (מי סופר בכלל),של עירנות לילה טופפפ

כל אחד הוא פרט קטן

כל אחד הוא פרט קטן וכולנו לב אחד - פאזל מושלם. או: כל אחד הוא פרט קטן וכולנו יחד צוות מושלם.

למעלה