דברים שפג זמנם.

../images/Emo32.gif לשלישי . [:

חח אני דייקנית - בערך .
זוכרות שאמרתי לכן שאני לא חושבת על עגיל באף ? , וזה היה ממש שבוע שעבר ........... , D; http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=106383663 אז אני ממש אמיצה , וכן , עשיתי את זה . D = אימא ואבא לא ככ רצו ,, אבל בכ"ז עשיתי . [; אבא התלהב והוא רוצה גם לעשות , סתם . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, XD זה היה כואב ,, O; אולי כי אחרי שהיא עשתה לי קפצתי . O = היא עשתה לי באקדח הזה , כי לא היה לי מספיק כסף והייתי צריכה לאוטובוס , קיצר ,,,,,,,,, אני עדיין בהלם מעצמי . P = חח לילה \ בוקר \ צהריים \ ערב - אש . D =

שירלי XD

New member
../images/Emo32.gifליום רביעי../images/Emo32.gif

ואוי כמה זמן לא הייתי פה המחשב נדפק לי D: יום טוב ...

הההיייי

מה קורה? מחדש? סתם אתמול הלכתי לרופא שעשה לי ת'ניתוח והוא אמר שהוא מאוד מרוצה מהתוצאה בקיצור אין פזילה הניתוח הצליח אבל מה שכן כואב לי מאווד העיניים אני רוצה להסתכל הצידה אני לא יכולה כואב לי אני צריכה לעצום עיניים לסובב הצידה ולפתוח עיניים וגם העיניים שלי אדומות כמו לא יודעת מה אבל לא משנה היה שווה היום נראה לי אני הולכת לקנות משקפיים. בשבוע הבא אני יחזור להיות בפורום אולי טוב חפרתי ביי

lililulu

New member
בוקר טוב :)

היום משחק ראשון בגביע המדינההה! (עזבו אתם לא תבינוD:) אבל דורי עדיין עם שבר ברגל
הוא ואח שלו כאלה אלילי מיןD;

../images/Emo135.gifשמתי לב ,, O;

אתמול ניסיתי לפתוח ת'שירשור , אבל תפוז בלאט לא פתח לי .

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif יש וירוס חדש :S

חברי היקרים שימו לב !!! > >התחיל להשתולל הוירוס הנורא ביותר אי פעם. > >כיוון שהוא עדיין חדש ורק אתמול גילו אותו, אין עדיין אפשרות לתקן את נזקיו >ולכן חשוב מאוד מאוד לדעת עליו ועל הדרך להתגונן ממנו. > >איך הוא עובד? הוירוס הקטלני שולח את עצמו לכל רשימת התפוצה שלכם באופן >אוטומטי - לכן חשוב שתזהירו את כל חבריכם גם כן. הוירוס פוגע ב Sector Zero ? >של ההארד דיסק שהוא חלק חשוב מאוד מאוד לפעולתו של המחשב כולו מאחר ומאוחסנים >בו דברים חשובים. > >איך מזהים אותו? אם תקבלו אימייל תחת הכותרת - a virrtual card for you ? - אל >תפתחו אותו!!!!!! אפילו אם אתם מכירים את שמו ואת כתובתו של השולח, אל >תפתחו!!! ברגע שתפתחו את ה"כרטיס" הזה המחשב יקפא ויכנס למצב תקוע ולא תהיה >ברירה אחרת מלבד לעשות לו הפעלה מחדש. ברגע שתלחצו על כפתור ה'ריסט' או על >Ctrl+Alt+Delete < ont face =" Arial " size ="2 " color ="#000000"> ? הוירוס >יקבל את אות הפתיחה ויתחיל לעבוד על המחשב שלך כשהוא הורס ומחריב חלקים חשובים >בו. > >ה CNN ? מדווח על הסטריה בניו יורק כולה בעקבות הנזקים הכבדים שגרם הוירוס הזה >בשעות הספורות בהן הוא קיים. > >בבקשה שלח את האימייל הזה לכל האנשים ברשימת התפוצה שלכם. > >אני בטוח שהם יעדיפו לקבל את האימייל הזה 25 פעמים מאשר לא לקבלו כלל

נוופריי

New member
אווואו מעולה בתור אחת שפותחת כל דבר

שהיא מקבל בוואלה חחחחחחחחחחחחח D= תוווודה

למעלה