הכסא החשמלי סבב 4 .

אושRתי

New member
../images/Emo219.gifהכסא החשמלי סבב 4 .

עד כה השתתפו : ° יולקה פולקה 88 ° עדיב4 ° טינקר12 ° green eyed brunett ועכשיו הגיע תורה של - BRANGELINA
אתם יודעים כבר מה צריך לעשות

עדיב4

New member
שלום לך../images/Emo9.gif

בוקר טוב מה נשמע? מה עשית היום? ואתמול? ומחר? את אוהבת כלבים? יש לך כלב? את צמאה? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? איזה סוג פלאפון יש לך? מרוצה ממנו? יש לך אובססיה? אם יש, מהי? מה הסרט האהוב עליך? והספר? קראת את מלך החומוס ומלכת האמבטיה? מומלץ! איזה עוד פורומים את בתפוז? וקומונות? מה המאכל האהוב עליך? והשתיה? תלמידה? איזה ביה"ס? טוב נגמרו לי השאלות
מקווה שנהנת
יום טוב!

BRANGELINA

New member
היי=]

בוקר טוב-ערב טוב לך
מה נשמע?הכל מעולה! מה עשית היום?נסעתי לתמרה(עיירה ערבית בצפון)לעבור סדנאת דו קיום עם חברה ערבים ואתמול?המ...מה עשיתי אתמול...אה אתמול הייתי עם אחותי הגדולה בבית וטיפלתי בה כי היא חולה... ומחר?מחר אולי אולי לימודים ואז פ-ס-ט-י-ג-ל!!! את אוהבת כלבים?מאודמאוד יש לך כלב?לא..הלוואי..אלרגית לפרווה שלהם... את צמאה?כן מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?המון דברים...לקרוא לראות טלויזיה מחשב לצאת עם חברים להתנדב לצאת לטיולים ועוד... איזה סוג פלאפון יש לך?אורנג' סוני אריקסון מרוצה ממנו?מאוד יש לך אובססיה?הממ... אם יש, מהי?לקרן פלס? חח לא הייתי מגדירה את זה אובססיה... מה הסרט האהוב עליך?משתנה כל פעם..כרגע ג'יה-סרט מדהים-מומלץ בחום!! והספר?הארי פוטר ואוצרות המוות... קראת את מלך החומוס ומלכת האמבטיה?לא אבל אני בכיוון של להתחיל אותו-נראלי שיש לי אותו בבית... מומלץ! איזה עוד פורומים את בתפוז?חח איש משפחה, אנג'לינה ג'ולי, הישרדות, הארי פוטר- הספר,קרן פלס,מירי מסיקה ובתי(לא מגיבה שם אבל קוראת לפעמים..) וקומונות?קומונת גליה חי המהממת!!!! מה המאכל האהוב עליך?מרק ירקות,ואוכל של סבתא והשתיה?מים לשלטון!!!ומים תפוח או לחילופין נסטי דיאט תלמידה?אכן כן איזה ביה"ס?קציר חולון טוב נגמרו לי השאלות מקווה שנהנת-נהנתי... יום טוב!-גם לך!!

עדיב4

New member
|שלח לי מוקדם מדי|

אין על אוכל של סבתא
ועל מים\ מים בטעם אפרסק\לימון\תפוח!

שלום! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? הכל טוב? את אוהבת את דורה (ראיתי את הסקר בעולם שלך)? שמחה לחזור ללימודים? את חושבת שמה שיש לנו בארץ ראוי להיקרא חורף? את יותר טיפוס של צעיפים או של כובעים? יש לך אוסף? מתי יום ההולדת שלך? בת כמה תהיי? יש לך חיות מחמד? מאיפה את בארץ? מי הזמר\ להקה שאת הכי אוהבת? מה התוכנית שאת הכי אוהבת (חוץ ממשמורת)? מי השחקן שאת הכי אוהבת? והשחקן שאת הכי אוהבת במשמורת? למה קראת לעצמך בראנג'לינה? איך ההרגשה להיות אדומה?מה השעה עכשיו?

BRANGELINA

New member
שלום ../images/Emo9.gif

מה שלומך?הכל מעולה הכל טוב?אכן כן את אוהבת את דורה (ראיתי את הסקר בעולם שלך)? דורה מטומטמת!! היא מלמדת ילדים לא למצוא את הבית שלהם בלי מפה... שמחה לחזור ללימודים? כן עד כמה שזה ישמע חנני... את חושבת שמה שיש לנו בארץ ראוי להיקרא חורף?לא ממש הייתי שמחה ליותר קר ועוד מלא גשם.. את יותר טיפוס של צעיפים או של כובעים?צעיפים יש לך אוסף?של פיות ונרות מתי יום ההולדת שלך?23.9.08 בת כמה תהיי?16 יש לך חיות מחמד?היו..ארנבים ז"ל מאיפה את בארץ?חולון מי הזמר\ להקה שאת הכי אוהבת?קרן פלס,מירי מסיקה מה התוכנית שאת הכי אוהבת (חוץ ממשמורת)?יש כמה...עקרות בית נואשות,אקסטרים מייקאובר,סופר נני, הלוחשת לרוחות מי השחקן שאת הכי אוהבת?שחקנית..אנג'לינה ג'ולי +בראד פיט והשחקן שאת הכי אוהבת במשמורת?יונתן ברק למה קראת לעצמך בראנג'לינה?כי אני אוהבת את בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי איך ההרגשה להיות אדומה?מה השעה עכשיו?הכי כיף להיות אדומה!!19:47

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifהיכוני היכוני...

היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת? ונכון שהיא גם יפה? ומה עם יוני בלוך? הוא גם מוכשר, נכון? נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?
ועוד שאלת בונוס- נורא נורא נורא נהנית לפגוש אותי ביום ראשון, נכון?

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gif

היי! מה קורה?הכל מעולה הכל בסדר?אהא-מחר פסטיגל -סופסוף מירי!
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?מעטפה אדומה תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה?כורסא והכי קטן?נעל כמה שעות רצוף את יכולה לישון?אולי10-11 יש לך אחים?כן כמה?2 היית רוצה עוד?לא תודה! מה הצלצול שלך בפלאפון?אם אלה החיים,פסק זמן,זאת שבמקומי,ממי,שאלתיאל קוואק,צבי הנינג'ה,המתוקות האחרונות. איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..)דצמבר חם?קבלו מבצע לוהט! מה השעה?22:36 בת כמה את?15 כמה זוגות נעליים יש לך?9 מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת?קרן פלס+מירי מסיקה+אנג'לינה ג'ולי פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו')את באמת רוצה לדעת על ההיסטוריה הארוכה שלי עם מירי וקרן?אני אתמצת את זה ...22.12 ,-קרן בחולון,25.1-קרן ומירי בצוותא...5.6-קרן בבתים,7.9-קרן ומירי בצוותא...15.10 קרן בהפגנה של המורים,17.11 קרן בעוד הפגנה,15.11 מירי ביהלום.זהו
ו..31.10 הראל סקעת החמוד בקמלוט.. שומעת עכשיו מוזיקה?לא.. איזה שיר?--.. נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת?
הכי!!! ונכון שהיא גם יפה?מהממת...הכי יפה
ומה עם יוני בלוך?לא ממש אוהבת אותו.. הוא גם מוכשר, נכון?ככה...(אל תהרגי אותי בבקשה!!לאלאלאלאלא!!!) נמאס לך?לא ממש.. טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת אז.. איך היה?היה סבבה.. ועוד שאלת בונוס- נורא נורא נורא נהנית לפגוש אותי ביום ראשון, נכון? הכי נהנתי!!!

נעה 124

New member
אני לא אהרוג אותך.. חח...

אני סתם אוהבת אותו בטירוף נוראי מדי ובאובססיה רצינית, לא משהו חשוב
כמו שאני אוהבת את קרן..><

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

איך שכחתי אותו?!

עכשיו אני כי ההוא נרדם

היי מה המצב? איפה את גרה? בת כמה את? מה צבע השמיים מחוץ לחלון שלך? יש לך טלויזיה בחדר? ומחשב? מה צבע הקירות בחדר שלך? מה הצבע האהוב עליך? מה מידת הנעלים שלך? מה רוחב האוזן שלך? יש לך עגילים? אם כן כמה? יש לך מחזיקי מפתחות? אם כן איזה? ועל הטלפון? מה הצלצול שלך בטלפון? את רואה משמורת? איך היה הפרק האחרון? מי הדמות האהובה עלייך? והשנואה? איזה פרק היה הכי טוב עד עכשיו? יש לך יס או הוט? יש לך אוספים? ראית שודדי הקרביים? ג'וני או אורלנדו? את שומעת מוזיקה במחשב עכשיו? אם כן איזה? ובכללי מה המוזיקה האהובה עלייך? איזה להקות? שמלה או חצאית? ים או בריכה? חבר או חברה? חורף או קיץ? באיזה צבע המקלדת שלך? השיער שלך עכשיו אסוף או פזור? יש לך חבר? אם כן כמה זמן? ראית סרט טוב לאחרונה? לבהי"ס תיק צד או גב? רגע את בכלל שובתת? נמאס לך מהשאלון שלי? ועכשיו את האמת נמאס או לא? פשוט אני יכולה להמשיך כככה שעות רוצה לנסות אותי? טוב אני לא אציק לך יותר.. או שאולי את רוצה שאני אציק לך? איך זה להיות גם בכיסא החשמלי וגם להיות אדומה? והשאלה האחרונה גורי אלפי או ליאור שליין? שיהיה לך יום מעולה.. יעל

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gif

מה קורה?? הכל טוב ראיתי שאת אוהבת את מירי מסיקה אז מה השיר שאת מעדיפה?האמת שזה בא בתקופות...או לפי מצבי רוח......כרגע המועדף ביותר הוא עכשיו אתה חוזר בחזרה אבל לשם תמיד תמיד יהיה מקום ראשון אצלי ואני יכולה לשמוע אותו בלופים כל היום..

BRANGELINA

New member
../images/Emo13.gif

היי מה המצב?הכל טוב איפה את גרה? חולון בת כמה את?15 מה צבע השמיים מחוץ לחלון שלך?שחור יש לך טלויזיה בחדר? כן ומחשב?לא.. מה צבע הקירות בחדר שלך?ורוד מה הצבע האהוב עליך?תכלת,שחור מה מידת הנעלים שלך?38 מה רוחב האוזן שלך?מאיפה לי לדעת? יש לך עגילים?לא אם כן כמה?לאלאלאלא יש לך מחזיקי מפתחות?הממ..ברור אם כן איזה?של שעועית שמחה..עם עט בפנים ונעל קטנה מהולנד.. ועל הטלפון?של פרפר מהצ'יטוס של הבראץ מה הצלצול שלך בטלפון?אואה...אם אלה החיים,פסק זמן,זאת שבמקומי,ממי,שאלתיאל קוואק,צבי הנינג'ה,המתוקות האחרונות.וארתור!! את רואה משמורת?ברור?! איך היה הפרק האחרון?חמוד מי הדמות האהובה עלייך?בת שבע ודוראל והשנואה?אף אחת.. איזה פרק היה הכי טוב עד עכשיו?החמישי יש לך יס או הוט?יאססס יש לך אוספים?של נרות ופיות ושל תמונות ראית שודדי הקרביים?לא ג'וני או אורלנדו?
את שומעת מוזיקה במחשב עכשיו?לא...קצת כואב לי הראש הפסטיגל דפק לי את המוח היום.. אם כן איזה?חח מירי מסיקה סודות-בראש אבל לא במחשב.. ובכללי מה המוזיקה האהובה עלייך?רוק.. איזה להקות?COLDPLAY,SYSTEM OF A DOWN ועוד כמה... שמלה או חצאית?לא זה ולא זה ים או בריכה?בריכה חבר או חברה?חחח תלוי באיזה אופן.. חורף או קיץ?חורף שליטה!!!! באיזה צבע המקלדת שלך?שחור השיער שלך עכשיו אסוף או פזור?אסוף יש לך חבר?לא.. אם כן כמה זמן?-- ראית סרט טוב לאחרונה?ג'יה..מומלץ בחום!! לבהי"ס תיק צד או גב?גב רגע את בכלל שובתת?שבתתי...נגמרה השביתה.. נמאס לך מהשאלון שלי?לא לא ממש...האמת שזה דיי נחמד. ועכשיו את האמת נמאס או לא?לא פשוט אני יכולה להמשיך כככה שעות רוצה לנסות אותי?יאללה בואי טוב אני לא אציק לך יותר.. או שאולי את רוצה שאני אציק לך?חח אין לי בעיה איך זה להיות גם בכיסא החשמלי וגם להיות אדומה?אני מרגישה חשובה לרגע
והשאלה האחרונה גורי אלפי או ליאור שליין?שניהם

אושRתי

New member
שואלת ../images/Emo8.gif

קודם כל שתדעי שיש לך שם מאוד מיוחד ויפה
ולשאלות- 1.איזה שיר של קרן את אוהבת ? 2.לאיזה שחקן את הכי מתחברת במשמורת? 3.איך היה בפסטיגל ? 4.מה קורה בסוף עם מפגש פורום ?

BRANGELINA

New member
עונה../images/Emo3.gif

קודם כל שתדעי שיש לך שם מאוד מיוחד ויפה-תודה! ולשאלות- 1.איזה שיר של קרן את אוהבת ? אני אוהבת את כל השירים שלה אבל כמו שכבר עניתי זה בא לפי מצבי רוח ותקופות..נגיד שאני ממש בדיכאון אז אני שומעת את השירים הכי הכי עצובים שלה ושאני ממש שמחה אז את הקצביים וככה זה משתנה... 2.לאיזה שחקן את הכי מתחברת במשמורת? אמ....אפ אחד מהם האמת הוא לא ממש האופי שלי אבל הכי דומה זה יונתן ברק... 3.איך היה בפסטיגל ? היה מדהים מירי כזאת יפה...והראל חייך אלי.....
4.מה קורה בסוף עם מפגש פורום ? אממ נראלי שנדחה אותו לפורים מה את אומרת?

למעלה