../images/Emo3.gif
היי! מה קורה?הכל מעולה הכל בסדר?אהא-מחר פסטיגל -סופסוף מירי!
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?מעטפה אדומה תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה?כורסא והכי קטן?נעל כמה שעות רצוף את יכולה לישון?אולי10-11 יש לך אחים?כן כמה?2 היית רוצה עוד?לא תודה! מה הצלצול שלך בפלאפון?אם אלה החיים,פסק זמן,זאת שבמקומי,ממי,שאלתיאל קוואק,צבי הנינג'ה,המתוקות האחרונות. איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..)דצמבר חם?קבלו מבצע לוהט! מה השעה?22:36 בת כמה את?15 כמה זוגות נעליים יש לך?9 מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת?קרן פלס+מירי מסיקה+אנג'לינה ג'ולי פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו')את באמת רוצה לדעת על ההיסטוריה הארוכה שלי עם מירי וקרן?אני אתמצת את זה ...22.12 ,-קרן בחולון,25.1-קרן ומירי בצוותא...5.6-קרן בבתים,7.9-קרן ומירי בצוותא...15.10 קרן בהפגנה של המורים,17.11 קרן בעוד הפגנה,15.11 מירי ביהלום.זהו
ו..31.10 הראל סקעת החמוד בקמלוט.. שומעת עכשיו מוזיקה?לא.. איזה שיר?--.. נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת?
הכי!!! ונכון שהיא גם יפה?מהממת...הכי יפה
ומה עם יוני בלוך?לא ממש אוהבת אותו.. הוא גם מוכשר, נכון?ככה...(אל תהרגי אותי בבקשה!!לאלאלאלאלא!!!) נמאס לך?לא ממש.. טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת אז.. איך היה?היה סבבה.. ועוד שאלת בונוס- נורא נורא נורא נהנית לפגוש אותי ביום ראשון, נכון? הכי נהנתי!!!