הכסא החשמלי סבב 6#

אושRתי

New member
../images/Emo219.gifהכסא החשמלי סבב 6#

° יולקה פולקה 88 ° עדיב4 ° טינקר12 ° green eyed brunett ° dand22 ° BRANGELINA עד כה השתתפו שישה גולשים מהפורום. והפעם הגיעה תורה של בכריתוש אתם כבר יודעים מה צריך לעשות
למטצרפים החדשים וותיקים שעדין לא נרשמו, מוזמנים להירשם בקישור הבא= http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1873&msgid=108414192

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאז נועם...

ככה קוראים לך נכון? היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת? ונכון שהיא גם יפה? ומה עם יוני בלוך? הוא גם מוכשר, נכון? נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?

בכריתוש

New member
נעה ../images/Emo3.gif

ככה קוראים לך נכון? אכן היי! שלום שלום! מה קורה? הכל טוב! הכל בסדר? בסדר גמור מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עגבניה? תסתובבי. כן בטח.. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? ספריה והכי קטן? עיפרון כמה שעות רצוף את יכולה לישון? 14 אם אני ממש ממש עייפה אחרי טיול בדר"כ 12 יש לך אחים? כן כמה? אח תאום היית רוצה עוד? כן למה לא? חח מה הצלצול שלך בפלאפון? floric בנוקיה
איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) בכריתוש, סובל מפצעי בגרות\אקנה? :S מה השעה? 22:50 בת כמה את? 15 כמה זוגות נעליים יש לך? 3.. כן לא הרבה
מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? מירב פלמן, גל גדות, מירי מסיקה
פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') את מירי ריאתי בפסטיגל
ואת מירב ראיתי פעם שהיא הנחתה טקס שהייתי בו ופעם בהצגה
שומעת עכשיו מוזיקה? אהמ לא חח איזה שיר? של הסמס? חח נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת? אכן ונכון שהיא גם יפה? מאוד! ומה עם יוני בלוך? חמודד הוא גם מוכשר, נכון? כן חח נמאס לך? קצת
טוב, לי לא.. אז לא נורא! אבל אני צריכה ללכת צ'אוו אז.. איך היה? חביב ביותר

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifתמיד רציתי אח תאום!

כיף לך.. וגם אני אוהבת את מירי
ד"א-להוריד את השאלות על קרן ויוני? אני כל הזמן מפחדת שזה מציק לאנשים שעונים..

בכריתוש

New member
מתחילה שעה 2 ../images/Emo6.gif

שיר אהוב? אמה יש כמה- רב חובל, בדרך אל האושר, פרח, החול יזכור, להיות כאן ילד, יש אי שם (כן אני יודעת שורבם זה שירים של ימי זיכרון אבל הם הכי יפים שיש!
) שיר שמגדיר אותי? אהמ אני חושבת שלהיות כאן ילד והחיים סבבה לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות! צבע אהוב? כחול (אני אוהבת גם כתום ואדום
) צבע שנוא? אני חושבת שצהוב.. יום נעים!

עדיב4

New member
אהלן../images/Emo9.gif

היי מה נשמע? איך היה היום בביה"ס? משהו מיוחד? מה עשית היום? ואתמול? ומה את עושה מחר? מה המאכל האהוב עליך? והשתיה? את שותה קפה? כמה סוכר? את אוהבת לשים לקים? איזה צבע? ספרים, את קוראת? מה הספר האהוב עליך? קראת את מלך החומוס ומלכת האמבטיה? מומלץ! את אוהבת מסטיקים? טעם אהוב? איזה חברה את בפלאפון? את משקיעה ביומן שלך? טוב זהו
מקווה שנהינת

בכריתוש

New member
וסהלן../images/Emo23.gif

היי.. היי
מה נשמע? הכל טוב! איך היה היום בביה"ס? סביר ביותר משהו מיוחד? מלא שיעורים =\ מה עשית היום? אכלתי! ואתמול? אכלתי ושתיתי!
ומה את עושה מחר? הולכת פעם ראשונה לחברה :) מה המאכל האהוב עליך? שניזלל והשתיה? מים קולה ומיץ תפוחים את שותה קפה? בהחלט!
כמה סוכר? 2 את אוהבת לשים לקים? אם היו לי צירפוניים בשביל זה =\ איזה צבע? אדום ושחור! ספרים, את קוראת? לא ביודק.. מה הספר האהוב עליך? מארלי ואני
קראת את מלך החומוס ומלכת האמבטיה? לא מומלץ! אני אחשוב על זה! את אוהבת מסטיקים? בהחלטט טעם אהוב? בדוקה ומנטה! איזה חברה את בפלאפון? סלקוםם את משקיעה ביומן שלך? רק בתחילת שנה
עכשיו בערך.. טוב זהו מקווה שנהינת מאוד!

עדיב4

New member
חח את ממש דומה לי../images/Emo13.gif

גם אני שותה קפה
ועד לא מזמן גם כססתי ציפורנים אבל נגמלתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ואני מתה על מסטיקים
וגם אני משקיעה ביומן רק בתחילת שנה
חח כנ"ל למחברות

בכריתוש

New member
חח האמת אני עכשיו בתקופה גמילה חח

כאילו חצי יד יש ארוך ואיה 2 אצבעות ציפורן קצרה חח למה את אף פעם לא מתחברת למסן?

BRANGELINA

New member
נועם...

אז מניש? הכל טוסט עם קטשופ? נכון שקרן פלס כוסית? וגם מאוד מוכשרת? נכון שיוני בלוך לפלף? נכון שהראל מויאל וסקעת שריריים וחטובים? אז איך בצופים? מה את אוהבת לאכול? את צמחונית? טוב די חפרתי!!...חחחח

בכריתוש

New member
עונה באיחור ../images/Emo3.gif רק עכשיו ראיתי!

אז מניש? הכל טוב! אני אדומה D: הכל טוסט עם קטשופ? לאא נכון שקרן פלס כוסית? חמדמדה ביותר
וגם מאוד מוכשרת? אכןן נכון שיוני בלוך לפלף? קצת אבל חמווד נכון שהראל מויאל וסקעת שריריים וחטובים? גם סקעת?
אבל שרים יפה! אז איך בצופים? אחלה חח מה את אוהבת לאכול? טונה שניצל וצ'יפס (לא ביחד!!) את צמחונית? ממש לא
טוב די חפרתי!!...חחחח שטויות חח

למעלה