זהו יום הבוחר

veredmp

New member
../images/Emo219.gif זהו יום הבוחר ../images/Emo219.gif

(
זה האייקון הכי דומה לקלפי שמצאתי ברשימה……..) נכון, רוב האנשים עסוקים היום בבחירות לכנסת ולראשות הממשלה, אבל פה בפורומירי אנחנו עסוקים בדברים הרבה יותר בוערים ומשפיעים!! (טוב, לא באמת, אבל תודו שהרבה יותר כיף להתעסק במירי מאשר בברק/לבני/נתניהו..........) בדיוק מהסיבה הזו הכנתי לכם כמה שאלות ראש-בראש קצרות. כל מה שאתם צריכים זה להצביע – להגיד מה אתם מעדיפים. כמו בכל בחירות ישראליות גם פה מותר לכם להשתמש ב"פתק לבן" – אם יש אופציה עדיפה על פני האופציות שנתתי, אתם מוזמנים לנקוב בה (כמובן שניתן גם להצביע "זך" אם מעדיפים, זו הרי היתה הצבעת המחאה בבחירות הקודמות ומירי ידועה באהבתה לזך
)
מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר?
מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"?
השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"?
נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית?
מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? [למי שלא מכיר, פליקסים מצורפים בתחתית ההודעה]
השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"?
שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"?
שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007?
והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? יאללה, אני הלכתי לממש את זכותי להצביע ולהשפיע. כל מי שזכאי להצביע, לכו להצביע, אל תתעצלו! למי שלא מצביע אסור לקטר אח"כ על התוצאות

...

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר?שלמה מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"?קארה שחור השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"?מפלס מצב רוח נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית?דאנס מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? [למי שלא מכיר, פליקסים מצורפים בתחתית ההודעה]אפר ואבק השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"?פנינים בנהרות שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"?אתה אף פעם שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007?עא"חב והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני?שני

veredmp

New member
הצבעתי שם, עכשיו פה ../images/Emo13.gif

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? שלמה ושלמי
מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? בלונד נועז, נו ברור!
השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? מפלס המצב רוח
נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? אקוסטית!
מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? אפר ואבק
השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? ברכת המלך
שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? אתה אף פעם
שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? קשה. פתק לבן ראשון.......
והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? עוד יותר קשה. אני שמה "זך"

ady18

Well-known member
וואו קשה

שלמה המלך שלוש אמהות מפלס הגרסה האקוסטית אפר ואבק ברכת המלך וואו זה קשה אלך על שניהם... יותר לשם ראשון

ורד, לא יכולת להמציא שאלות יותר קשות?../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

טוב.... אז ככה...
מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר?
אמממ לא ראיתי את שלמה המלך ושלמי הסנדלר עם מירי ולכן אבחר במספרת ביוסף, למרות שאני בטוחה שהיא עשתה את התפקיד של נופרית בצורה מדהימה!
מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"?
אם כבר פאה אז עד הסוף - הבלונד הנועז
השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"?
עם כל אהבתי למפלס מצב הרוח, את אם זאת האהבה שלך אני יותר אוהבת!
נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית?
לא יודעת... שניהם ממש יפים... נראה לי דאנס!
מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה?
אפר ואבק! פעם ראשונה ששמעתי את זה, הייתי על סף דמעות! היא שרה את זה מדהים!!
השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"?
ברכת המלך
שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"?
ממי
שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007?
שניהם שירים מדהימים!! אבל אם באמת צריך לבחור אז לשם!! אני מתה על השיר הזה וממש מתחברת אליו
והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני?
פתק לבן! לא יכולה לבחור! אני מתה על שניהם!!

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo13.gif

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? האמת שלא ראיתי אותה בשלמה המלך, אז המספרת ביוסף
מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? אף אחד מהם............ השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? מפלס המצב רוח
נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? אקוסטית! מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? קשה. אין לי מושג השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? ברכת המלך. פנינים בנהרות לא ערבי! הוא רק מערבי
ואני מת על שני השירים! שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? אמממ... לא יודע
שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? עזבו אותי באמשכם
והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? ובאבאשכם

yafit1305

New member
עונה (אחרי שהצבעתי בבחירות)

מירי במחזמר – המספרת ביוסף מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" השיר שמקפיץ אותי – "מפלס המצב רוח" נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני?לא מגלה....

I מ י ר ב I

New member
בוחרת

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? אבחר במספרת כי את שלמה ושלמי לא ראיתי מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? קארה שחור השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? אם זאת האהבה שלך נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? של הסיבוב הראשון.את הדאנס שלו לא ככ אהבתי והאקוסטי חביב. מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? [למי שלא מכיר, פליקסים מצורפים בתחתית ההודעה]- פתק לבן השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? ברכת המלך שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? אתה אף פעם שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? פתק לבן והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? פתק לבן

l TearDrop l

New member
וואו יש לי פערים להשליםO:

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? לא הייתי באף אחד מהם אז אני אימנע
. מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? הקארה השחור פחות רע. השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? "מפלס המצב רוח"
. נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? דאנס. מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? [למי שלא מכיר, פליקסים מצורפים בתחתית ההודעה] שמעתי עכשיו ואף אחד מהם לא ריגש אותי כל כך
, אבל "אפר ואבק" יותר טוב. השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? לא שמעתי את "פנינים בנהרות", אבל השם מסקרן אותי נורא! שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? "אתה אף פעם" יותר מרגש. שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? "עכשיו אתה חוזר בחזרה"
למרות שאת "לשם" אני אוהבת יותר בכללי
. והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? לא קשה דווקא
, עוד לא יצא לי להיקשר ממש לשני והראשון מושלם מבחינתי, אז הראשון.

viko222

New member
בוחר בפעם השניה היום../images/Emo8.gif

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? לא ראיתי את שמלי הסנדלר ככה שכמובן יוסףףף! מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"?קארה שחור
השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"?חולה על אזה"ש-אבל מפלס מצב הרוח מקפיץ לשמים
נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית?דאנס
מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה?אפר ואבק השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"?פנינים בנהרות שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"?אתה אף פעם.מאמי לא מגיע אליו אפליוו!!
שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007?לשם
והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? אצלי זה דיי ברור-האלבום המדהים האותנתית ,האלבום הראשון!!!

Crurifragium

New member
לא אמרת מתי נסגרת ההצבעה

אז אני אנצל את ההזדמנות להצביע ביום השני. זה הרבה יותר נוח. חבל רק שאי אפשר לקבל יום חופש גם על זה
מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? נופרית, אני חושב. אבל עבר הרבה זמן מאז ראיתי את שלמה, אז אולי זה גם חלק נוסטלגיה. מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? המממ... הקארה השחור. השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? מפלס מצב הרוח. שניהם טובים מאוד, אבל מפלס מצב הרוח יותר "מקפיץ". נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? זאת שאלה מכשילה? גרסת קרן פלס עם ירמי קפלן, כמובן!
סתם! סתם! אני דווקא אוהב את שני הביצועים, למרות שהשיר הזה נראה לא פופולרי כאן בפורום. אם חיבים לבחור אחד... האקוסטית, אבל רק בקצת. מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? פתק לבן השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? ברכת המלך. שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? ממי. שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? אוי, קשה. שניהם שירי השנה בצדק. אני אלך עם עכשיו אתה חוזר בחזרה, אבל זה באמת גבולי. והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? זה שיוצא לי לשמוע ברגע נתון.
אני מניח שטכנית זה עוד פתק לבן.

שאלון כייפי!

ראיתי את יוסף, ובא לי לבחור את שלמה ושלמי (נראה לי תפקיד יותר טוב) קארה שחור! ממ מפלס המצב רוח ((-: נובמבר- כמה שיותר קצבי יותר טוב אפר ואבק פנינים בנהרות לא אומר לי כלום... ממי !!! לשם או חוזר בחזרה? שאלה קשה! דיסק ראשון או שני? טוב אז זה עוד יותר קשה! באמת לא יודעת.

הילה 201

New member
הבחירה שלי

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? בוחרת בשלמה המלך לא הייתי ביוסף! מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? קארה שחור השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? אם זאת האהבה שלך נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? אקוסטי מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? אפר ואבק השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? לא אעשה עוול לא שמעתי עדיין את פנינים.... שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? ממי שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? לשם!השיר האהוב עליי ביותר!!!!! והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? נמנעת

../images/Emo3.gif

מירי במחזמר – המספרת ביוסף או נופרית בשלמה המלך ושלמי הסנדלר? נופרית מירי בפאה – הקארה השחור של "שלוש אמהות" או הבלונד הנועז של "חסר מנוחה"? ראיתי רק את שלוש אמהות.. אז נלך על זה.. גם נורא קשה לי לדמיין אותה בבלונד פתאום. השיר שמקפיץ אותי – "אם זאת האהבה שלך" או "מפלס המצב רוח"? מפלס מצב הרוחחחחח נובמבר – גרסת הדאנס של סיבוב "שלום לאמונות" או הגרסה האקוסטית? דאנס מירי פטריוטית – "עצוב למות באמצע התמוז" מיום הזכרון לחללי צה"ל או "אפר ואבק" מיום השואה? [למי שלא מכיר, פליקסים מצורפים בתחתית ההודעה] אפר ואבק. אני חושבת שהיא עשתה לזה ביצוע מדהים. ובנוסף לזה השיר כעצמו הוא מדהים. השיר ה"ערבי" של מירי – "ברכת המלך" או "פנינים בנהרות"? ברכת המלך! שיר ההתפכחות מאהבה – "אתה אף פעם" או "ממי"? אתה אף פעם. שיר השנה שלי – "לשם" מ-2005 או "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מ-2007? לששששםםםם איש לא יתקרבבבב. אין.. מה שלא יהיה זה ה-להיט שלה. והשאלה הקשה באמת - דיסק ראשון או דיסק שני? מממממ... ראשון.

veredmp

New member
את לא צריכה לדמיין

צרפתי פליקס של מירי מחסר מנוחה. את לא מתייחסת למאמצים שלי וזה ממש לא לעניין

למעלה