כלים לצירים שאחרי הלידה

צימעס

New member
../images/Emo219.gif כלים לצירים שאחרי הלידה

אני מתכוונת לכאבים של התכווצויות הרחם בזמן ההנקות בתחלה. בשרשור "עצות להתאוששות" הופיע רק טיפ אחד בנושא - כדורי אדוויל. אל תתקמצנו, תביאו עוד דברים שעוזרים.

../images/Emo45.gifזה יעזור גם לי מאוד מאוד

כי הכאבים מתגברים מלידה ללידה
, ואני לפני לידה שביעית....
(אבל איך שהוא זה לא מפחיד אותי כמו הלידה, למרות שזה ממש כאבי צירים
)

יש????????

אני כבר שבוע אחרי הלידה כך שכאבי ההתכווצות הכואבים באמת כבר מאחורי (ובבי"ח "דרשתי" כל 4 שעות את מנת האופטלגין הנוזלי שלי ), אבל מעבר לזה אני חושבת שנשימות עמוקות ומרגיעות בזמן הצירים - וממש להתמקד בנשימה, ולחבק חזק את פיצקית בזמן ההנקה וההתכווצות ולתת לאושר על זה שהיא עלי להשפיע גם על הכאב...

g a n i

New member
לנשום עמוק "אל תוך הכאב"

צירים כמו בצירים - ממש נשימות הרפיה
ולא לחכות עם האדוויל לכאב (ביומיים שלשה הראשונים) אלא לקחת מניעתי כל 6 שעות. אח"כ הגוף כבר לא מעניש כששוכחים או מזייפים אז מבינים לבד שאפשר לרווח.
אדוויל למרות מעלותיו האנטי-דלקתיות יש להזהר בשני דברים: 1. הוא מזיק מאוד לרירית הקיבה לכן להשתדל לא לקחת בלילה על קיבה ריקה ו- 2. לעקוב אחרי הדימום. זו משפחת תרופות שיכולה לשבש תיפקודי קרישה (לשני הכיוונים, עם נטייה לדימום). מי שמסתדרת עם אקמול - לגוון בין השניים (אני הייתי נושמת רק עם
אדוויל
)

אורניקי

New member
גם אצלי נשימות, והנקה בשכיבה

נשימות והרפיה, לא לוקחת כדורים. העניין הוא שכאשר מניקים בישיבה, לא ממש מתאפשר להרפות, כי את מחזיקה את התינוק. לכן, הנקתי בשכיבה, כך אני יכולה להרפות את כל השרירים, ולנשום נשימות עמוקות ואיטיות, והתינוק פשוט שוכב לו לצידי (ההרפיה גם מזרימה את החלב יותר טוב)

SaraGubits

New member
הוי מסכנה, לא להניק בשכיבה?

מה את עושה כאשר את מטורפת מעייפות וצריכה לישון? אין כמו המנוחה לשכב עם התינוק ושאפשר להניק בלי לקום את חייבת ממש חייבת עזרה ממניקה מנוסה שתעזור לך להניק נכון בשכיבה. הפרינצ'יפ הוא שהתינוק יתפוס היטב בשד וינק היטב, כך שזה יעבוד גם בשכיבה. אני שוכבת על הצד ומניקה ככה:

mise

New member
נדמה לי שהיה על זה שרשור

מיוחד רק מלפני כמה ימים, או שבועות, כשלא היית מחוברת לרשת. זה השרשור שבו דיברנו על קליפות הביצים. אנסה את מזלי בחיפוש של תפוז, שכמעט תמיד (מאז שהחליפו למנוע החדש) לא מצליח לי. אם מישהי מצליחה למצוא, תפדלי.

אשכר ש

New member
את יודעת שאת יכולה לחפש גם

בחיפוש הישן? יש במנוע החיפוש החדש לינק שמחזיר לחיפוש הישן.

שָׂרָה

New member
לי עזרו אכילת קליפות מביצים חיות

לרחוץ ואז לטחון לאבקה ולאכול. אפשר לשים את הקליפות במיץ לימון ואז לעשות מזה לימונדה ולשתות (להוציא את הקליפות) אבל יותר פשוט לאכול את הקליפות סתם ככה. זה מאד מאד עוזר!!!

זה יעיל אם מכינים את משרת הקליפות-

בלימון ומאחסנים, למשל, במקרר, לעת הצורך
אין סיכוי שאוכל קליפות כמות שהן, וההשריה בכל זאת לוקחת לילה (קראתי את הרעיון הזה פעם, לגבי צריכת סידן מוגברת). ומה ההסבר לזה
יש קשר בין סידן להתכווצות הרחם

למעלה