מוכרות ומחליפות לקים...

רוני325

New member
היי לכן אני לא יודעת אם אני יכולה לעשות זאת

אבל שמתי בקומונת האיפור לק של SINFUL MERLOT למכירה או להחלפה (צבע בורדו מהמם לדעתי) אם מישהי רוצה..

מי רוצה לק חדש של צ'יינה גלייז? ../images/Emo13.gif

הזמנתי עכשיו מטראנסדיזיין את Good Witch? אפשר לראות פה סווטש http://1.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SwHZrMOlMaI/AAAAAAAAFos/g8qWUqwpl4I/s1600/goodwitch.jpg. א-מה-מה? הוא בהיר לי מדי, וורוד לי מדי, לא מתחבר לי. אני אשמח לתת אותו למי שתחפוץ בתמורה ללק אחר. רצוי כמובן שיהיה כמה שיותר חדש (מדובר בבקבוק חדש לחלוטין, מרחתי ממנו שתי שכבות על האצבע המורה וזהו). אז אם בא לכן ואתן באיזור ת"א, אשמח לשמוע הצעות להחלפה
(מעדיפה וואמפיים עם שימר).

Marble Arch

New member
אני חושבת שזה מותר אבל לא כ"כ אפקטיבי..

כי להרבה בנות פה אין גישה לקומונה הזאת
בקרוב אני אפתח פה את לוח המודעות ותוכלו להציע שם לקים למכירה/החלפה כדי שזה לא יהיה על הפורום. בכל מקרה אני ממליצה לך לפרסם בשוק הלקים של תולי (קישור בטאגליינס)- שם בטוח יהיו קונות

תולי01

New member
בהחלט ! אני אשמח אם תצרפי אותו לשוק הלקים |4U

אולטרא, תודה רבה רבה על התמיכה

לימי43

New member
וואו הוא מהמם!אבל חוץ מלק של אורלי סגול כהה

שגם שמתי פעם אחת ולא אהבתי אין לי מה להחליף :(

Marble Arch

New member
../images/Emo219.gifמוכרות ומחליפות לקים...

בנות, אני משרשרת לכאן הודעות שנכתבו בנושא מכירות.. אין לי כרגע שום בעיה עם פרסום כזה ע"ג הפורום - אבל אני ממש ממליצה לפרסם גם בשוק הלקים של תולי, לדעתי אולי תהיה לכן שם יותר היענות.. בנוסף, אם מישהי מבצעת מכירה בעזרת הפורום- תזכרו שאני או תפוז לא אחראים לזה בשום אופן
שבת שלום לכולן

pelishu

New member
אולי מישהי עושה הזמנה בקרוב?

אני ממש צריכה את הטיפות דילול לק של סשה.. אם יש מישהי מאיזור הוד השרון/כפר סבא/רעננה שעושה הזמנה, אני אשמח להצטרף!

1Unicorn1

New member
לקים למכירה / החלפה

בכולם השתמשתי רק פעם אחת, פשוט כי או שלא אהבתי את הלק או שיש לי כפיל תואם: MAC - BOOM! MAC - ILLEGAL PURPLE (מקולקציה מוגבלת כלשהי) MAC - NIGHTFALL OPI - MALAGA WINE ORLY - IRON BUTTERFLY GADE - 315 יש לי גם טופ קואוט של OPI שמלא קצת יותר מ3/4 שאני כבר לא עושה בו שימוש.

למעלה