מעבר לדירה חדשה

justme007

New member
../images/Emo219.gifמעבר לדירה חדשה

קיבלתי בשבוע שעבר סוף סוף את המפתחות לדירה. כמובן שדבר ראשון לקחתי את אבא ואמא לראות את הדירה. שחזרנו הבייתה אז אבא הכין לאמא צהריים ואמר לי: אמא שלך מאוד שמחה אבל אני מאוד עצוב והתחיל לבכות כמו ילד בן 6. ניסיתי להרגיע אותו ולומר לו שהסיבה היחידה שקניתי את הדירה קרוב אליהם זה רק בגלל אמא ושאני לא אעזוב אותם או אנטוש אותם בחיים. אז הוא אומר לי: אבל זה לא יהיה אותו הדבר. אז אני עדיין פה, למרות שעבר כבר שבוע והדירה שלי כבר צבועה ונקייה ומוכנה למעבר. אני עושה את זה בשלבים כדי שאבא לא יפגע, לאט לאט אני מעבירה דברים וגם לקחתי את אמא שלי איתי לדירה שתעזור לי לסדר וגם שאבא יבין שהוא לא נשאר לבד. כל הזמן שאני עם אמא בדירה היא שואלת אותי כמה כסף אני משלמת שכירות, אז אני אומרת לה שאני לא משלמת שכירות אלא שקניתי את הדירה - אז היא כל הזמן שואלת מחדש ומברכת אותי שיהיה לי בשעה טובה וכו וכו - היא ממש חמודה. אתמול בלילה שחזרתי, אמא אומרת לי: מה שלומכם? התגעגענו אליכם. בהתחלה לא הבנתי ככ למה היא מדברת בלשון רבים. ניסיתי לשאול אותה: מי זה אתם? אבל היא לא ענתה, אחכ היא דיברה על אחותי הקטנה, אני לא יודעת למה אבל היא חושבת שאחותי גם עוברת לגור איתי. ניסיתי להרגיע אותה ולומר לה שאני עדיין גרה למעלה ושאחותי עדיין גרה למטה ואז היא שמחה. אבל מדהים אותי לדעת שהיא מגלה עניין ושהיא זוכרת את הנושא. שבוע הבא אני מקווה שאעבור כבר ושהכל יהיה בסדר.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בשעה טובה

יקירתי, שיהיה במזל טוב ובשעה טובה. את עושה מצווה גולה בדאגה שלך לאמא וטוב שנשארת קרובה אל ההורים. שימי לב גם לאבא, תארגני לו עזרה, אל תתני לו להתמודד לבד עם המחלה של אמא... שיהיה יום נעים.

ronnyw

New member
מצטרפת ל"בשעה טובה" !!

אני קוראת את מסריך, ומנסה גם לקרוא ולהבין בין השורות. אני חושבת שאת עושה את הדבר הנכון בזמן הנכון !! עברי לדירה שלך !! חיי את חייך !! (והרשי לי להיות בוטה וכנה, גם אם דברי יכאיבו קצת:) אבא שלך מפעיל עליך מניפולציות רגשיות, וכנראה יודע על איזה כפתורים ללחוץ. את כנראה, מסורה מאוד, איכפתית מאוד לקורה בבית, אמפטית לאביך. אלה תכונות נהדרות שלך, אבל גם הופכות אותך ליותר פגיעה בכל מה שקשור להוריך. אביך פשוט מנצל זאת (לא מתוך כוונה רעה, חו"ח, אלא מתוך מצוקה שלו וראיה קצת אגואיסטית) לכן את חייבת לעזוב את הבית, לשמור על עצמאות, על חיים סדירים על פי גילך ונטיותייך. ככל שאני קוראת יותר את מסריך (גם מהעבר) ואת המבוי שבו את נמצאת - יותר ויותר אני רואה ומשתכנעת שעליך לצאת מהבית. אחרת תשקעי בתוך ה"בוץ" הזה. אני חושבת שהבחירה שלך - מגורים קרובים להורים, המשכת היותך מעורבת, שמירה על קשר רצוף - אבל מגורים נפרדים ושמירה על העצמאות שלך - הם האופטימום. ועוד יהיו קשיים. עוד יקרו מקרים שאביך יגיד, אולי, "אילו היית כאן זה לא היה קורה" או "את לא יודעת כמה את חסרה לאימא" או "מאז שעזבת קשה שבעתיים" ועוד כהנא וכהנא. היי חזקה, !! שיהיה לך בהמון הצלחה,

דרורה , כל מילה שלך שווה זהב

מצטרפת לברכות לדירה החדשה ותומכת בכל מה דרורה כתבה. את חייבת להמשיך בחייך. את עושה כל מה שאפשר להיות קרובה אליהם אך אסור לך ליפול למלכודת שבה חייך ישובשו לגמרי. אצלי זה קורה , אך זהו בן זוגי וזה תפקידי. אני לא ארצה שמישהו מילדיי יישאר בבית בגלל זה. להיפך , אני מאד רוצה שהם ייצאו מהבית כמה שיותר מהר. הם אמנם צעירים יותר , אך זה מה שצריך להיות. שולחת לך המון חיבוקים ותקוות שאמא תמשיך לבקר אותך יחד עם אבא ויהיה להם רק טוב, בהצלחה , טובה

מצטרפת לברכות למעבר החדש שלך

הוריי גרים באשקלון די רחוק ממני (פ"ת) הלואי והיו יכולים או אני הייתי יכולה לעבור לידם. המרחק הזה במצב כזה משגע אותי. אם הייתי יכולה לחזות את זה אולי הייתי מתארגנת אחרת

../images/Emo140.gifבשעה טובה ומזל טוב007

כדי להביא 10 אנשים שיקראו קצת דברי תורה לתת להם דברי מזונות כמו עוגיות ושתיה , ובכך יהיה לך ברכה מהיושב במרומים בבית החדש. בהצלחה

ברית 10

New member
../images/Emo39.gifבשעה טובה

אני מצטרפת כל הכותבים לפני. חשוב כל כך לחיות בטוב ומשם לאסוף כוחות לטיפול בהורים. המשימה כל כך קשה והקושי רק יגבר. המעבר שלך לחיים עצמאיים לצד העזרה להורים מאוד חשוב. אני גרה ליד אימי. מאוד קרוב. זה מאפשר לי כל יום להיות איתה (ולא כל היום) ולהגיע מיד, אני או מישהו מבני המשפחה, כאשר המטפלת זקוקה לעזרה או רוצה ללכת לקניות וצריך שמישהו ישאר עם אמא. זה פיתרון טוב שמאפשר חיים. אני מקווה שתיהני מהדירה החדשה, שתסדרי אותה כך שתהיה לך הכי נעימה ושתוכלי לעמוד מול רגשות של אשמה או סחיטות רגשיות. שיהיה רק טוב!.

justme007

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo24.gif

לקחתי לתשומת ליבי את כל הברכות שלכם וגם את העצות שלכם - אפילו להביא 10 אנשים ולקרוא תורה:) אני באה מבסיס של בית דתי אז אני אסתפק בלהביא 10 אנשים מהמשפחה ולבקש מאבא שיעשה ברכת הבית. מאוד עצוב לי ועדיין לא עזבתי. אחותי הייתה כל היום עם אמא שלי, ולקראת השעה 17:00 שזה כל יום "כניסת שבת" אצל אמא אז היא לא הפסיקה לשאול את אחותי אם אני באה לעשות שבת אצלהם - היא מבינה שאני עוברת דירה וחושבת שכבר עברתי. אז עזבתי הכל ובאתי ישר הבייתה לשבת איתה. אחכ היא אומרת לי בצחוק: "תגידי לאבא שאת מפחדת לישון לבד ואז אני אבוא לישון אצלך" - היא ממש חמודה. ונראה לי שלאט לאט אבא שלי מסתגל. אבל אני חייבת דבר ראשון אחרי שירד לי הלחץ של הדירה ללכת ביחד איתו ולברר על עזרה של מטפלת - אבל בעדינות כי אני מפחדת שהוא לא יבין זאת נכון ויחשוב שאני מחפשת "להתפתר"

ענתי44

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo82.gif

ג'סטמיי יקרה, ברכות על הבית. מאחלת לך שתדעי בו רק אושר. ואל תדאגי יקירה, יקח קצת זמן אבל אביך וגם אמך ישלימו עם המצב והכל יחזור למסלולו.

למעלה