אוווווף אני לא יכולה לבוא :(
M McLife135 New member 5/3/09 #25 ../images/Emo94.gifבד"כ בגג של עזריאלי..או ליד הגג ואממ את צריכה להגיב להודעה הראשית של השרשור לא להודעה האחרונה באותו שרשור..
../images/Emo94.gifבד"כ בגג של עזריאלי..או ליד הגג ואממ את צריכה להגיב להודעה הראשית של השרשור לא להודעה האחרונה באותו שרשור..
מ מאי יהודאי New member 6/3/09 #28 ../images/Emo39.gifכי את מכוערת מידי=\ ואני רואה אותך כבר בבצפר, אז גם במפגש ? מבינה ? =\
M McLife135 New member 6/3/09 #29 ../images/Emo94.gifעהעה אוי מאי נפל לך משו.. אה זה רק המצחיק שלך..טוב לא נורא..בפעם הבאה להיות קצת יותר מצחיקה..תודה!
../images/Emo94.gifעהעה אוי מאי נפל לך משו.. אה זה רק המצחיק שלך..טוב לא נורא..בפעם הבאה להיות קצת יותר מצחיקה..תודה!
מ מאי יהודאי New member 6/3/09 #30 ../images/Emo39.gifחח לא ../images/Emo69.gif הלו ? אבא ? , אתה יכול לחפש את המצחיק של לילך ? תודה . קופה אהעאהאאההה מחר הופעה *מתרגש*
../images/Emo39.gifחח לא ../images/Emo69.gif הלו ? אבא ? , אתה יכול לחפש את המצחיק של לילך ? תודה . קופה אהעאהאאההה מחר הופעה *מתרגש*
M McLife135 New member 6/3/09 #31 ../images/Emo94.gifחחח ואוי חפרתם כבר עם האבא הזה ../images/Emo6.gif וכה ואוי הולך להיות כזה שווה D: אה ותקשיבי שכחתי לבקש ממך היום..את יכולה להביא לי למחר להופעה נעליים..אין לי נעליים לבנות
../images/Emo94.gifחחח ואוי חפרתם כבר עם האבא הזה ../images/Emo6.gif וכה ואוי הולך להיות כזה שווה D: אה ותקשיבי שכחתי לבקש ממך היום..את יכולה להביא לי למחר להופעה נעליים..אין לי נעליים לבנות
מ מאי יהודאי New member 6/3/09 #32 ../images/Emo39.gif../images/Emo2.gif האבא הוא הכי מגניב . ../images/Emo11.gif וכן D: אבל יש לך את הנעליים הלבנות שהפכו לשחרות לא ? חחחחחח איזה מצחיקה אני . וכן אני יוכל להביא לך אבל הם קצת מלוכלכות ובשתי הצדדים רשום עליהם mcfly . זה בסדר?D:
../images/Emo39.gif../images/Emo2.gif האבא הוא הכי מגניב . ../images/Emo11.gif וכן D: אבל יש לך את הנעליים הלבנות שהפכו לשחרות לא ? חחחחחח איזה מצחיקה אני . וכן אני יוכל להביא לך אבל הם קצת מלוכלכות ובשתי הצדדים רשום עליהם mcfly . זה בסדר?D:
M McLife135 New member 6/3/09 #34 ../images/Emo94.gifאה האדידאס שלך?..אה אוקיי חחח והייתי הולכת עם הנייק אבל את יודעת..הן "הפכו" להיות שחורות
../images/Emo94.gifאה האדידאס שלך?..אה אוקיי חחח והייתי הולכת עם הנייק אבל את יודעת..הן "הפכו" להיות שחורות
מ מאי יהודאי New member 6/3/09 #35 ../images/Emo39.gif חחחחחח../images/Emo6.gif סבבה אז להביא לך מחר , או היום ?
M McLife135 New member 6/3/09 #37 ../images/Emo94.gifאממ מחר ../images/Emo13.gif אה ושאלתי את אמא שלי והיא אמרה שניסע מחר להופעה בסביבות 8 וחצי - תשע אבל אני כבר אדבר איתך
../images/Emo94.gifאממ מחר ../images/Emo13.gif אה ושאלתי את אמא שלי והיא אמרה שניסע מחר להופעה בסביבות 8 וחצי - תשע אבל אני כבר אדבר איתך
M McLife135 New member 6/3/09 #36 ../images/Emo94.gifאממ ישלי שאלה אני לא בטוחה שמישו יראה את זה למעלהה חח אז אני שואלת שוב: באים למפגש עם תחפושות או לא?..לפי דעתי זה יהיה ממש חמוד אם נבוא מחופשים
../images/Emo94.gifאממ ישלי שאלה אני לא בטוחה שמישו יראה את זה למעלהה חח אז אני שואלת שוב: באים למפגש עם תחפושות או לא?..לפי דעתי זה יהיה ממש חמוד אם נבוא מחופשים
H HappyPoni New member 6/3/09 #38 ../images/Emo109.gif למרות שאני לא באה...... זה יהיה בחופש, אז זה אומר שאתן תהיו היחידות ברחוב עם תחפושות (כי מתחפשים ביום ראשון) ואם אני הייתי במקומכן לא הייתי באה ככה כי זה די מפדח להיות היחידות מחופשות XD אבל איך שבאלכן זאת רק אני
../images/Emo109.gif למרות שאני לא באה...... זה יהיה בחופש, אז זה אומר שאתן תהיו היחידות ברחוב עם תחפושות (כי מתחפשים ביום ראשון) ואם אני הייתי במקומכן לא הייתי באה ככה כי זה די מפדח להיות היחידות מחופשות XD אבל איך שבאלכן זאת רק אני
M McLife135 New member 6/3/09 #40 ../images/Emo94.gifלמה דווקא בשנים הקודמות שנסעתי לכל מיני מקומות בפורים מלא היו מחופשים..למרות שלא כזה אכפת כי אני יכולה בשנייה להפוך את התחפושת שלי לבגד רגיל
../images/Emo94.gifלמה דווקא בשנים הקודמות שנסעתי לכל מיני מקומות בפורים מלא היו מחופשים..למרות שלא כזה אכפת כי אני יכולה בשנייה להפוך את התחפושת שלי לבגד רגיל