קצת תמונות למי שמעוניין הינה לכם כמה תמונות של קורין שמצאתי באתר E!online תהנו... שיר.
C clyps New member 23/12/06 #1 ../images/Emo219.gifקצת תמונות למי שמעוניין../images/Emo8.gif הינה לכם כמה תמונות של קורין שמצאתי באתר E!online תהנו... שיר .
../images/Emo219.gifקצת תמונות למי שמעוניין../images/Emo8.gif הינה לכם כמה תמונות של קורין שמצאתי באתר E!online תהנו... שיר .
כ כפרה על מרגול New member 26/12/06 #14 ברווזים אדירים, אפשר לדעת הכיצד ולשם מה התאחדו קורין ואתי ומה הן עושות שם? כותבות משהו? מסתכלות על מעטפה? זה מאוד נחמד, אתי היא הזמרת האהובה עליי, אחרי קורין כמובן.
ברווזים אדירים, אפשר לדעת הכיצד ולשם מה התאחדו קורין ואתי ומה הן עושות שם? כותבות משהו? מסתכלות על מעטפה? זה מאוד נחמד, אתי היא הזמרת האהובה עליי, אחרי קורין כמובן.
C clyps New member 26/12/06 #16 התמונה לקוחה מהאתר E!online "קורין אלאל ואתי אנקרי, טקס פרסי אקו"ם 2003"
ה העוגייה של דפנה New member 29/12/06 #22 אחות של אתי שכנה שלי../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif ממש, דלת מולי... היא באה לפעמים בחגים וכאלה...חמודה.
אחות של אתי שכנה שלי../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif ממש, דלת מולי... היא באה לפעמים בחגים וכאלה...חמודה.
C clyps New member 29/12/06 #23 הופהההה...../images/Emo99.gif שלום שלום לך! הכיצד נפל בחלקנו הכבוד לזכות לביקור ממך בפורום הנהדר שלנו? שיר .
הופהההה...../images/Emo99.gif שלום שלום לך! הכיצד נפל בחלקנו הכבוד לזכות לביקור ממך בפורום הנהדר שלנו? שיר .
ה העוגייה של דפנה New member 30/12/06 #24 שירקה%^$%^$../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif שלום שלום גם לך ממ אני חוששת החלטתי להצטרף רישמית אז תקבלו אותי יפה... אני עפתי ללמוד בינתיים למתמטיקה
שירקה%^$%^$../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif שלום שלום גם לך ממ אני חוששת החלטתי להצטרף רישמית אז תקבלו אותי יפה... אני עפתי ללמוד בינתיים למתמטיקה
C clyps New member 30/12/06 #26 ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo6.gif טוב שהצטרפת מבטיחה לך שבפורום הזה תגלי את נפלאות קורין אלאל מי ייתן ואראה אותך בינואר בתמונע שיר .
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo6.gif טוב שהצטרפת מבטיחה לך שבפורום הזה תגלי את נפלאות קורין אלאל מי ייתן ואראה אותך בינואר בתמונע שיר .
ה העוגייה של דפנה New member 1/1/07 #28 אחח ינואר, ינואר../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif היי, זה היום. מתי יוצאת ההופעה חומד? .
C clyps New member 4/1/07 #29 הרי לך. הביטי בלוח האירועים, שם תמצאי את כל הפרטים שתזדקקי להם ליחצי עליי ותגיעי ללוח האירועים! שיר
C clyps New member 23/12/06 #8 קורין במסיבת השקה של טל גורדון עם איגי וקסמן,טל גורדון מן הסתם),ורד קלפטר,רונית שחר, אלונה דניאל, דפנה קינן ומישהי שאני לא מזהה
קורין במסיבת השקה של טל גורדון עם איגי וקסמן,טל גורדון מן הסתם),ורד קלפטר,רונית שחר, אלונה דניאל, דפנה קינן ומישהי שאני לא מזהה
ו ולדמן New member 24/12/06 #9 אממ..אני חושב שמדובר- בג'וזי כץ,אבל אם מישהו עלה על זה בוודאות-הוא מוזמן לתקן(במידת הצורך)
C clyps New member 24/12/06 #10 מממ...יש מצב..אבל.. מה הקשר בין מחט לתחת? או בשפת העם- מה הקשר בין טל גורדון לג'וזי כץ החלונית הגבוהה? .
מממ...יש מצב..אבל.. מה הקשר בין מחט לתחת? או בשפת העם- מה הקשר בין טל גורדון לג'וזי כץ החלונית הגבוהה? .
C clyps New member 25/12/06 #12 ייתכן, בהחלט יש דמיון... למען האמת, התמונה נראית ערוכה למדיי... מהחלק של רונית שחר ועד לאלונה דניאל... תחשבו על זה....
ייתכן, בהחלט יש דמיון... למען האמת, התמונה נראית ערוכה למדיי... מהחלק של רונית שחר ועד לאלונה דניאל... תחשבו על זה....