שאלות ובקשות

cHoaTIc

New member
כמה שאלות

1. כמה עולה היום בערך הDVD של העונה הראשונה והשנייה?? 2. יש איזשהן תוספות בDVD של 2 העונות הראשונות או בונוסים (חוץ מהפרקים עצמם)? 3. איך העונה השלישית בהשוואה ל2 הראשונות? תודה.

תגידו יש מקושם שאפר לראות את כל

השירים המופיעים בסדרה?? כי יש הרבה שירים ממש יפים ואני לא יודע מה השם שלהם

sethATTACK

New member
אמ..../images/Emo209.gif

ב30.11 היה אמור לצאת העונה השלישית בDVD יצאה?

ponkoit

New member
שאלה לצופי האו.סי ביס...

אני מתרגמת לאתר טורק את העונה הרביעית, ואודה לכם אם תגידו לי איך נקרא העסק של קירסטן וג'ולי בשידורים ביס. באנגלית שם העסק הוא - NEW MATCH, תודה :)

sapir131

New member
שאלה....

תגידו משיהו יודע את שמות הפרקים של העונה הרבעית?? טוב עם מישהו יודע את שמות הפרקים מפרק 405 אז שישלח לי תודה... פשוט ביוטוב אני לא מוצאת שאני כותבת את מספר הפרק וזה.... ואני יודעת שיש פגרה עכשיו אבל אני רוצה לראות את הפרומו... טאנקס!

ליאוריש

New member
תשובות

1.אני חושב שהעונה הראשונה והשנייה-עולה בין 200 ל-300 תלוי היכן. 2. בעונההראשונה יש תוספות: כמה סצנות שהושמטו, על המוזיקה של או.סי, על העונה השנייה משהו, ועל השחקנים וראיונות קצת לדעתי, אני צריך לבדוק בדיוידי שלי. 3.לדעתי העונה השלישית יש לה יתרונות וחסרונות מבחינת העונה השנייה יש בה דברים שלא היו בשנייה...הכוונה לשלישית-שהיא יותר אפלה...יותר מיוחדת ויש כמה פרקים נהדרים בה. לדעתי שלושתן נהדרות....שווה להחזיק אוסף של כל העונות של או.סי-לדעתי! אתה יכול לצפות כמה שאתה רוצה-ואני נהנה לצפות כך. בכלל לקנות סדרות בדיוידי-זה תמיד כיף!

ליאוריש

New member
בסביבות פברואר-מרץ

עוד חודשיים שלושה....ברגע שיסתיימו השידורים של כל העונות סוף פברואר תחילת מרץ

אור את מתרגמת פשוט נהדרת!!!!

תודה על כל ההשקעה והתרגומים המעולים שאת עושה לאו.סי- המשיכי כך! את

ponkoit

New member
תנסה...

www.amazon.com חפש oc mix - יצאו כמה דיסקים, ואם תגלול למטה תראה את שמות השירים. או... www.tv.com תכתוב בחיפוש את שם הסדרה, ובקטגוריה של כל פרק אמורים להופיע השירים שהיו בו.

ליאוריש

New member
את האמת אני גם לא יודע

ראיתי באתר של בלוקבסטר שזה יצא אבל אי אפשר לדעת אני מחכה לתשובה ממקור מוסמך במחלקת הרכש שלהם עוד יומיים תהיה לי תשובה ואעדכן....

ואי ואי תודה אבל כנסו שניה

יש לי שאלה למשהו יש אתר שאפשר להוריד ישר את כל הלאבומים שלהם אוו שיש אפשרות להוריד את כל האלבומים דרך האימיול ויש יש כזו אםשרות אז מה לרשום?? תודה לעוזרים

כן, יש אפשרות באימיול

כתבי בחיפוש "Music From The OC: Mix 1" (תחליפי את המספר ע"פ המיקס שאת רוצה) תעשי חיפוש ע"פ ארכיונים.

למעלה