שבוע חדש

hodayoyo

New member
../images/Emo219.gifשבוע חדש../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

(אילת?!)
שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מצאתם עבודה לחופש?
מסר לאומה-

red butterfly

New member
מצטערת.. ../images/Emo204.gif

היו לי שבועיים די לחוצים וקצת שכחתי מזה
אני אשתדל לזכור מעכשיו :) שיר השבוע של שרון- אישה אישה שיר השבוע לא של שרון- Sarah Conor - From Sarah With Love משהו שעשה את השבוע- חופש! משהו שהרס את השבוע- וירוס קטן :X משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- חזרות עם ההרכבים
ותעודות
מצאתם עבודה לחופש? בתהליכים
מסר לאומה- אני צריכה שינה טובה ודחוף...

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- אין... שיר השבוע לא של שרון- "איפה היית"- לירן נדל וגם "תגידי לי את"- שי גבסו משהו שעשה את השבוע- אממ... שבוע הספר:) משהו שהרס את השבוע- ג'וקים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ילכו הג'וקים...(?) מצאתם עבודה לחופש? אין חופש מסר לאומה- "לי זה ברור שברחתי בשביל שאמצא את עצמי חזרה..." ("עוד פעם"- תמיר חיטמן)

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא הקשבתי השבוע לשרון שיר השבוע לא של שרון- "להתעורר" של פורטיסחרוף משהו שעשה את השבוע- בילוי מצחיק עם החברות בקניון משהו שהרס את השבוע- דברים קטנים ומעצבנים משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ימים ללא התכוננות לשום בגרות מצאתם עבודה לחופש? לא ברור מסר לאומה- תחייכו

mayooosh

New member
היה את קיץ ברדיו, חשבתי עליך חח

שיר השבוע של שרון- אין לי.. שיר השבוע לא של שרון- טוב יש לי כמה.. - Nirvana - Smells Like Teen Spirit - elvis Costello - Don't Let Me Be Misunderstood -אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך משהו שעשה את השבוע- מוזיקה ובעיקה ה- beatles משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לא חייב להיות חיובי נכון? תעודות והבגרות בלשון.. אהה יש לי בעצם!! אחרי הבגרות בלשון סיימנו רשמית עם כיתה י'!! אז אני מחכה שיתחיל החופש הגדול
אה ועוד משהו.. המשחק של ספרד ביום שישי! מצאתם עבודה לחופש? כן מסר לאומה- הכל לטובה ולכל דבר יש סיבה

למעלה