שיר
שור שבועי!

kombinaizer

New member
../images/Emo219.gif שיר../images/Emo79.gifשור שבועי!

השבוע שעבר: שעות שישנתם בממוצע כל יום: דבר אחד טוב שקרה בו: דבר אחד רע שקרה בו: שלוש דברים שקניתם: מעשה אחד טוב שעשיתם השבוע: מישהו שעשה לכם תשבוע:
השבוע הבא: פסח, טוב או רע? שלושה דברים שאתם מצפים לו: דבר אחד שאתם הולכים לקנות: מסר לאומה: פרח או עץ? על הפרוייקט החדש 51% כבר שמעתם? איך היה השאלון? עד כאן, דון (אור) ז'ואן.

עונה

השבוע שעבר: נחמד שעות שישנתם בממוצע כל יום: 6 שעות חחח דבר אחד טוב שקרה בו: אממ לא יודעת דבר אחד רע שקרה בו: מבחן במתמטיקה שלוש דברים שקניתם: חולצה, חצאית, כרטיס לסופרלנד
מעשה אחד טוב שעשיתם השבוע: - מישהו שעשה לכם תשבוע: חברה שלי השבוע הבא: פסח, טוב או רע? חחחחח איך יכול להיות רע בכלל? שלושה דברים שאתם מצפים לו: סופרלנד, תאקט ו...לא יודעת חחח דבר אחד שאתם הולכים לקנות: עוד לא תיכננתי מה לקנות מסר לאומה: תנצלו ת'חופש הזה לפני הבגרויותתתתתתתתתת אמאאאא פרח או עץ? פרח על הפרוייקט החדש 51% כבר שמעתם? הוא כרגע יורד איך היה השאלון? אחלהה :]

S h A y K i

New member
עונה =C

השבוע שעבר: היה בן זונה :] שעות שישנתם בממוצע כל יום: שעתיים
דבר אחד טוב שקרה בו: טיול שנתייייייייייי
דבר אחד רע שקרה בו: מעלה אלי
כ"כ קשההה שלוש דברים שקניתם: קרטיב לימון,דיאט קולה וגלידה מקדולנדס
מעשה אחד טוב שעשיתם השבוע: ישנתי באוהל >< חחחחח מישהו שעשה לכם תשבוע: המאבטח\חובש של הכיתה שלנו XD השבוע הבא: פסח, טוב או רע? מצויין!! שלושה דברים שאתם מצפים להם: נסיעה לאילת,ליל הסדר ונסיעה למרכז ל3 ימים
דבר אחד שאתם הולכים לקנות: חישוק לאף,נעליים ומלא שטויות בטיילת באילת
מסר לאומה: "אוי המרגמות!!!!" פרח או עץ? פרח
על הפרוייקט החדש 51% כבר שמעתם? חחחח כןן.. איך היה השאלון? נחמד ביותר ^^

עונה בזריזות ../images/Emo41.gif

שעות שישנתם בממוצע כל יום: חחח 6..אולי 6 וחצי דבר אחד טוב שקרה בו: השבוע? לא דעת עבר.. חח זה טוב דבר אחד רע שקרה בו: לא זוכרת בלעט שלוש דברים שקניתם: סיגריות, רד בול וזהו מעשה אחד טוב שעשיתם השבוע: היתי אדיבה ללקוחות שירותי בריאות כללית מישהו שעשה לכם תשבוע: אממ אני לעצמי=] השבוע הבא: פסח, טוב או רע? טוב שלושה דברים שאתם מצפים לו: חופש, סופרלנד, עבודה דבר אחד שאתם הולכים לקנות: כרטיסים לסופרלנד מסר לאומה: תזדיינו והרבה! פרח או עץ? פרח שגדל על העץ:) על הפרוייקט החדש 51% כבר שמעתם? יש לי אותך במסנג'ר, איך אני לא אשמע??? איך היה השאלון? LOL לילה טוב

על השאלון

השבוע שעבר: שעות שישנתם בממוצע כל יום: 4 דבר אחד טוב שקרה בו: כסף דבר אחד רע שקרה בו: נגמר מהר שלוש דברים שקניתם: אלכוהול סגריות ו אחר מעשה אחד טוב שעשיתם השבוע: שדכנית מישהו שעשה לכם תשבוע: עדיין לא זה בבניה השבוע הבא: פסח, טוב או רע? הכי טוב בעולם עונת הייחום!!! שלושה דברים שאתם מצפים לו: כסף כסף כסף דבר אחד שאתם הולכים לקנות: לא יודעת עדיין מסר לאומה: אם אין אני לי תבוא מחר פרח או עץ? פרח ושיהיה גדול ויפה כמו זה @}->-- על הפרוייקט החדש 51% כבר שמעתם? כן כי אתה חופר עליו איך היה השאלון? מאוד בנאלי אני מצפה לשיפורים

kombinaizer

New member
השור הזועם!!!

השבוע שעבר: שעות שישנתם בממוצע כל יום: 12
דבר אחד טוב שקרה בו: נגמר המלווה דבר אחד רע שקרה בו: נגמר הכסף
שלוש דברים שקניתם: דלק, קולה, דיסק של 51% מעשה אחד טוב שעשיתם השבוע: הלכתי להופעה של 51% מישהו שעשה לכם תשבוע: ההופעה של 51%
השבוע הבא: פסח, טוב או רע? רע, יש ימים מרוכזים שלושה דברים שאתם מצפים לו: תכלס כלום, הולך להיות פסח קקי לאללה דבר אחד שאתם הולכים לקנות: כרטיס לרכבת לתא מסר לאומה: "הצרה הכי גדולה בחיים, היא שאנחנו חיים אותם קדימה, מבינים אותם אחורה" פרח או עץ? דגן בגן. על הפרוייקט החדש 51% כבר שמעתם? באאאארור
איך היה השאלון? סו מושלם.

למעלה