שרשור
ו

../images/Emo144.gif ~פורקת ~

אווף אני לא יודעת מה איתכם , אבל שמתי לב שלכולם ירד ממק בזמן האחרון . אפחד לא שומע שירים שלהם במקויקנד לא מדברים עליהם כמעט ( וזה פורום מקפלי
) וזה די מבאס ||: נכון שאין חדשות כמעט , אבל לכל להקה \ אומן יש תקופת רגיעה כזאת ומתישהו הוא פורץ שוב . ממש ירד לי המצב רוח בגלל זה
לא באתי להתלונן או משו , סתם פרקתי D:

את צודקת .. : \

אבל תאמת .. אצלי זה ממש לא ככה !!1 כל יום אני אוהבת אותם יותר
אבל כל הבנות של הפורום כבר די גדולות והם אוהבות אותם מלא זמן אז אולי קצת ירד להם .. אבל אני איתך :] אני עדין מאודמאודמאודמאודמאוד אוהבת אותם

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif איך אפשר להגיד שהם מאוסים ? ../images/Emo99.gif

עהעא הם כ"כ
ו.. נראה לי שזה נראה ככה כי זה מובן מאליו ששומעים מקפליי כי .. זה פורום מקפליי XD אבל אממ .. יש משהו במה שאת אומרת כי בכל זאת יש פה בנות שכבר אחרי צבא והם פחות בכל הקטע של הערצה .. אבל זה עדיין לא אומר שפחות אוהבים אותם :] יש גם עוד מלא בנות שלא בפורום ואוהבות אותם
אז אממ .. אני מקווה שיעלה לך המצב רוח

../images/Emo144.gifיש משהו במה שאת אומרת ,

אבל לא רק לבנות אחרי צבא ירד מהם קצת וזה הקטע. מתמקדים בדברים אחרים חוץ ממק ודברים כאלה. ודיברתי עם כמה בנות ובאמת אמרו לי שירד להם מהם קצת . בגלל שאין חדשות והכל אותו דבר וזה . והכל בגלל שהם התבגרו או משו . אבל נשווה שהם יחזרו להיות מק שלנו

גרבע

New member
../images/Emo105.gif זה רק תקופה כזאת

בקרוב יהיו יותר חדשות,אולי אלבום חדש וכאלה :]

loserontheloose

New member
כמה מתאים הארגז הזה

איך אתן שמות אותנו "הבנות שאחרי צבא" באיזה קופסא מכלילה כזאת... לא ירד לי ממקפליי למרות שאני כבר בת 21, אבל זה לא אומר שכל הזמן בא לי להקשיב להם. מוזיקה זה עניין של מצב רוח, של מה בקטע של בן אדם באותו רגע נתון... למקפליי אני מקשיבה שאני בקטע, אבל זה לא אומר שאני לא נמצאת בפורום של מקפליי מדי יום ומתעסקת בהם ובמה שהם עושים... אז בחייאת, די עם ההכללות... תקופת פרומו היא תקופה עמוסה יותר באופן טבעי, יש יותר התעסקות ועניין.... תקופת הופעות/הקלטות (הם מקליטים עכשיו באוסטרליה) מטבע הדברים יותר שקטה... ואם "ירד לכם ממקפליי" אז אנא, תפסיקו לדבר במונחים של "מעריצים" ותתחילו לדבר במונחים של "אנשים שנהנים מהמוזיקה".... זה לא סוף העולם אם מעניין אתכם גם דברים אחרים - מותר לכם!

../images/Emo144.gif לזה בדיוק התכוונתי ,

רק אמרתי מה אני מרגישה ומותר לי , הכוונה שלי הייתה לפרוק ולא ' להאשים ' זה הכל . ואמרתי בנות שאחרי צבא בגלל שאתן גדולות יותר מאיתנו ולא מתעסקות כל היום בזה , ויש כאלה שמתעסקות בזה יותר , וכאן ההבדל בנינו אני מעריצה ואת אחת שנהנת ממוזיקה ( כמו שאמרת ) זה הכל .

loserontheloose

New member
אולי לא תגדירי אחרים

תתרכזי בהגדרות שלך עצמך, אני אגדיר את עצמי. אחרי שהוצאתי 7000 על לסוע ללונדון לראות אותם במופע, אני חושבת שמגיע לי התואר "fan".

rox love BSM

New member
חח סתם הערה לא קשורה,את לא צריכה

לעשות רווח בין פסיק למילה או בין נקודה למילה.

rox love BSM

New member
אני לא מבינה מה זה משנה אם מישהי נהנית

ממוזיקה של מקפליי,או מעריצה את הלהקה ואת החברים בה. בסוף זה אותו דבר,שניהם מקשיבים למקפליי,זה שהם לא בפורום או לא מתעניניים אם דני נפרד או לא נפרד מאוליביה לא סותר את זה שהם אוהבים את המוזיקה שמקפליי עושים.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifהכוונה היא

שלא בקטע ש"ירד לך ממקפליי" .. הקטע הוא שתכלס .. [ותקני אותי אם אני טועה] הבנות שעברו צבא וכבר יותר בוגרות מתעניינות יותר במוזיקה שלהם כמו שאמרת ובהם הרבה פחות לעומת זאת אני מתעניינת גם במוזיקה שלהם וגם בהם .. חח כאילו ברור שאין סיכוי לכלום אבל נגיד אממ לתלות מלא פוסטרים שלהם וכאלה דברים ..

loserontheloose

New member
לא בהכרח...

בהם אני מתעניינת, אבל פחות בחיי האהבה שלהם ויותר בהם עצמם (כי החברות שלהם לא מעניינות אותי). פוסטרים וכו' כבר שנים שאני לא תולה.... אבל זה בלי קשר... אין שום קשר לצבא או לא, או לגיל, זה מה שאני מנסה להגיד. אני מעריצה את אנדרו מ-Jack's Mannequin כי הוא מוזיקאי מוכשר. ההבדל הוא שבגילי אני מודדת הערצה לפי כישרון נטו ולא לפי מראה חיצוני או דברים כאלה. בן אדם יכול להיות מכוער רצח ועדיין הגיבור שלי. ולא, אני לא אומרת שאחרים כן מודדים הערצה לפי רק מראה חיצוני, אבל אני כן אומרת שבגילאים יותר צעירים, הערצה היא הרבה יותר שטחית (אני רואה את זה על אחותי בת ה-12, אני זוכרת את זה על עצמי בגילה כשזה הגיע לווסטלייף... שהייתי בת 12, ווסטלייף היו מושלמים, לא יכלו לעשות משהוא רע. ממש רבתי עם אנשים על זה... בגילי אני יודעת שלא כך הדבר...) טוב חפרתי חפרתי ובסוף לא הגעתי למסקנה ברורה ודיי סטיתי מהנושא... סורי.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif זאת בדיוק הכוונה ../images/Emo9.gif

שאני בטוחה שאני אהיה בגילך אני אצחק על הדברים שאני עושה עכשיו .. [כמו: קניית כל דבר אפשרי שקשור אליהם, תליית פוסטרים, כתיבת השם שלהם בכל מקום אפשרי XD] .. ולי מאוד חשובה המוזיקה, זאת אומרת שאם למקפליי לא הייתה מוזיקה טובה למרות שהם נראים ממש טוב אני לא בטוחה שהייתי מתייחסת אליהם בצורה שאני מתייחסת אליהם עכשיו.. אם לדוגמא למקפליי או לכל להקה אחרת שאני אוהבת היו לא סימפטים ומגעילים כאלה , לא יכולתי לשמוע את המוזיקה שלהם [יש לי בעיה כל שהיא
] לדוגמא, כשהייתי רואה ערוץ הילדים [XD] אז נורא אהבתי את המנחים וגם את קובי מחט, יום אחד ראיתי אותו וביקשנו להצטלם וזה, הבן אדם הכי לא סימפטי ונחמד שהכרתי בחיים שלי ><" , היה ממש מגעיל לראות את זה.. למרות שאני לא מכירה אותו אישית, לפחות להתייחס קצת לאנשים שמעריכים אותך .. זה למשל דבר שנורא קשה לי איתו, למרות שאני גם לא יודעת אם מקפליי הם כאלה ><" בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד [אחרי כל החפירה ..] שיש עדיין הבדל [גם אם הוא קטן] בין הגילאים, ואני הכי כנה עם עצמי כי כמה שאני אוהב את מקפליי ובסוף אגלה שהם לא מה שחשבתי שהם אני נורא התאכזב עד כדיי להפסיק להאזין להם .. כמו שקרה לי עם ג'ונאס ברודרס, בהתחלה אהבתי אותם היה לי פוסטרים שלהם וכל מיני [אפילו קניתי דיסק
] לאט לאט התברר לי שאין שום דבר בהם שראוי להערכה, הם לא התפרסמו בזכות עצמם, הם ממושכרים מעל ומעבר ודוחפים אותם לכל מקום אפשרי וזה נמאס, ולצערי הרבה ! ויש לי עוד בעיה, אני לא יכולה לסבול להקות שמנגנות עם פלייבקים .. הם מנגנים עם פלייבקים .. סליחה על החפירה פשוט הייתי חייבת להוציא את זה

loserontheloose

New member
מסכימה על הג'ונאס

רק שאני אף פעם לא ראיתי את המשיכה לחבורת הילדונים המכוערים האלה.... כל פעם מחדש אני נדהמת כמה שהוא מוכנים למכור את אמא שלהם בשביל הכסף (ה"סרט" התלת מימדי שלהם זה חציית כמה וכמה גבולות של הטעם הטוב...) שלא לדבר על זה שהפופ המורמוני שלהם (מה עשיתם ל-What I Go To School For ול-Year 3000 נבלות!!!) הוא ממש לא לטעמי המוזיקלי.

GirlAndTheGhost

New member
../images/Emo207.gif מוכרת כתבות על מקפליי ועוד

היי, קוראים לי לוטם, פעם הייתי כותבת פה בפורום, יש לי כמה כתבות על מקפליי מעיתונים בריטיים ואני רוצה למכור אותם. אם מישהי מעוניינת שתשלח לי מסר חוץ ממקפליי יש לי גם כתבות על האחים ג'ונאס (פוסטרים ענקיים+כתבות), סאן אוף דורק ופול אאוט בוי. לוטם :)

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif למישהי יש שירים של דיויד קוק ? ../images/Emo9.gif

ויכולה להעלות לי
?

למעלה