../images/Emo219.gif זאת בדיוק הכוונה ../images/Emo9.gif
שאני בטוחה שאני אהיה בגילך אני אצחק על הדברים שאני עושה עכשיו .. [כמו: קניית כל דבר אפשרי שקשור אליהם, תליית פוסטרים, כתיבת השם שלהם בכל מקום אפשרי XD] .. ולי מאוד חשובה המוזיקה, זאת אומרת שאם למקפליי לא הייתה מוזיקה טובה למרות שהם נראים ממש טוב אני לא בטוחה שהייתי מתייחסת אליהם בצורה שאני מתייחסת אליהם עכשיו.. אם לדוגמא למקפליי או לכל להקה אחרת שאני אוהבת היו לא סימפטים ומגעילים כאלה , לא יכולתי לשמוע את המוזיקה שלהם [יש לי בעיה כל שהיא
] לדוגמא, כשהייתי רואה ערוץ הילדים [XD] אז נורא אהבתי את המנחים וגם את קובי מחט, יום אחד ראיתי אותו וביקשנו להצטלם וזה, הבן אדם הכי לא סימפטי ונחמד שהכרתי בחיים שלי ><" , היה ממש מגעיל לראות את זה.. למרות שאני לא מכירה אותו אישית, לפחות להתייחס קצת לאנשים שמעריכים אותך .. זה למשל דבר שנורא קשה לי איתו, למרות שאני גם לא יודעת אם מקפליי הם כאלה ><" בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד [אחרי כל החפירה ..] שיש עדיין הבדל [גם אם הוא קטן] בין הגילאים, ואני הכי כנה עם עצמי כי כמה שאני אוהב את מקפליי ובסוף אגלה שהם לא מה שחשבתי שהם אני נורא התאכזב עד כדיי להפסיק להאזין להם .. כמו שקרה לי עם ג'ונאס ברודרס, בהתחלה אהבתי אותם היה לי פוסטרים שלהם וכל מיני [אפילו קניתי דיסק
] לאט לאט התברר לי שאין שום דבר בהם שראוי להערכה, הם לא התפרסמו בזכות עצמם, הם ממושכרים מעל ומעבר ודוחפים אותם לכל מקום אפשרי וזה נמאס, ולצערי הרבה ! ויש לי עוד בעיה, אני לא יכולה לסבול להקות שמנגנות עם פלייבקים .. הם מנגנים עם פלייבקים .. סליחה על החפירה פשוט הייתי חייבת להוציא את זה