הסלב

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifמה? בחייייייייים לא הייתי חושבת שסידרה

שקוראים לה על טבעי היא על דברים על טבעיים!
XD

sweet shir

New member
אנלא יודעת, לא שמתי לב חח. לא רוצה להיות

קושקוש? לא צריך!

sweet shir

New member
הוא משחק את דין בבנות גילמור והוא איכס.

ג'סססססס.
(שחברה שלי לא תכנס לפורום ותראה שכתבתי את זה עליו, היא תהרוג אותי.XDD)

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif שאאללון D:

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ? ראית יום בניו יורק ? מה את חושבת עליו ? ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo122.gif שחכתי לענות ><

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? 10
את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ? ראיתי פרק אחד של על טבעי ולא הבנתי כלום >< אני שונאת לראות פרקים מהאמצע
למישהי יש אתר שאפשר להוריד ממנו את הפרקים ? ראית יום בניו יורק ? הקלטתי
עדיין לא ראיתי .. אין לי זמן
מה את חושבת עליו ? שהוא חתיךך מאודמאוד ויש לו גוף מדהים $#^*^%$ ואממ החלטתי שאני מכניסה אותו לקיר הפוסטרים שלי D: ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ? ג'אררד
אני לא מאמיננה שזרקתי 2 פוסטרים שלו

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעוווננה ../images/Emo3.gif

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? 7 D: את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ? כן - על טבעי, התחלתי לראות רק בחודש האחרון , לפי דעתי דין יותר יפפה =] ראית יום בניו יורק ? זה הסרט עם התאומות הבלונדיניות? עם כן ראיתי.. הוא משחק שם ? O: מה את חושבת עליו ? שהוא חמודד ביותר , ושחקן טוב
ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ? צ'ייס קרופורד
אין על צ'ייס 33 >

../images/Emo144.gifעוווווווונה ../images/Emo23.gif

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? 10
את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ? ממ על טבעי XD ראית יום בניו יורק ? כןכן D: מה את חושבת עליו ? שהוא סקסי והוא מדהים והוא שחקן אחד הטובים . ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ? שניהם , אני לא יכולה לבחור:|

ILoveMc

New member
סקס|עונה../images/Emo9.gif

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? 8 D: את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ? בנות גילמור
ואני רוצה לראות על טבעי אבל אני תמיד שוחכת שיש
ראית יום בניו יורק ? האמ כן ... הוא משחק שם ?! O: מה את חושבת עליו ? שהוא סקסיי
ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ? צ'ייס ^^

../images/Emo39.gif עונה ../images/Emo9.gif

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? 8 :)
את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ? האמ לפעמים על טבעי , וראיתי בית השעווה ( סרט מדהים
)
ראית יום בניו יורק ? כן, בקולנוע
חח סתםD: , סרט יפה אני אוהבת אותו:)
מה את חושבת עליו ? הוא חמוד וחתיך
ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ? נראה לי צ'ייס

גרבע

New member
../images/Emo105.gif עונה

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ?את חייבת למחוק את השאלה הזאת את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה ?את כולם ראית יום בניו יורק ?כןן ועד לפני חודשיים לא ידעתי שזה הוא! מה את חושבת עליו ?הוא מוכשר ,ובעל טבעי הוא כל כך חמוד ^_^ ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ?לא מכירה את השני,אז ג'ארד

sweet shir

New member
עונהD:

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10] ? אנלא יכולה לחשוב עליו בתור חתיך כי בתור דין הוא כזה מעייייייייק ורורי לגמרי עזבה אותו לג'ס בגלל שהוא כזה קרציה ופרנואידי! הוא הבריח אותה! את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה? בנות גילמור333333> על טבעי אני רוצה לראות. בית השעווה ממש לא בשבילי חחח ראית יום בניו יורק ? אהא. מה את חושבת עליו ? שיעזוב את רורי כבר, אני רוצה ג'ס/רוריייייייייXD ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד ? בהרור שצ'ייס.O:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifD:

מהי רמת החתיכות שלו [מ1-10]? המממ 9.5 את רואה על טבעי \ בנות גילמור \ בית השעווה? כן\ראיתי כמה פרקים\כהD: ראית יום בניו יורק? בארוווור. מה את חושבת עליו? שהוא חתיך וחמוד ושחקן טוב. ג'ארד פדלקי או צ'ייס קרופורד? ג'ארד.

למעלה