A adi love mcfly XDD New member 3/3/09 #9 ../images/Emo148.gif../images/Emo148.gif../images/Emo148.gif
S shovali love mcfly New member 4/3/09 #12 ../images/Emo65.gif הוא חמוד ../images/Emo13.gif אוקי על מי אני עובדת הוא חתיךך!! (אבל אני עדיין לא שוכחת לו ששמו פוסטר שלו במקום של מקפליי בראש 1 ) חחח..
../images/Emo65.gif הוא חמוד ../images/Emo13.gif אוקי על מי אני עובדת הוא חתיךך!! (אבל אני עדיין לא שוכחת לו ששמו פוסטר שלו במקום של מקפליי בראש 1 ) חחח..
L LaDy RoCk 8D New member 4/3/09 #13 ../images/Emo219.gif ><" הוא מעצבן אותי XD והאמת הוא גם לא כזה חתיך .. לדעתי ><" לא הטעם שלי יובל פליז דונט קיל מי
../images/Emo219.gif ><" הוא מעצבן אותי XD והאמת הוא גם לא כזה חתיך .. לדעתי ><" לא הטעם שלי יובל פליז דונט קיל מי
S sweet shir New member 4/3/09 #15 זכריוש. ../images/Emo23.gif חיחי כלפעם שמדברים על הנביא זכריה בשיעורי תנ"ך אני מדמיינת אותוXD זה ממש מסיח את הדעת שמתכוננים למבחן.
זכריוש. ../images/Emo23.gif חיחי כלפעם שמדברים על הנביא זכריה בשיעורי תנ"ך אני מדמיינת אותוXD זה ממש מסיח את הדעת שמתכוננים למבחן.
T That YuvGirl New member 4/3/09 #21 ../images/Emo19.gifהבנאדדדם השלישי הכיי יפפה בעולם../images/Emo99.gif תגידו מה שתגידו הוא אחד היפים D: והלוואי שכל הבנים היו נראים ככה :]
../images/Emo19.gifהבנאדדדם השלישי הכיי יפפה בעולם../images/Emo99.gif תגידו מה שתגידו הוא אחד היפים D: והלוואי שכל הבנים היו נראים ככה :]
I ILoveMc New member 4/3/09 #29 ../images/Emo226.gifסליחה שלישי ?! היה מת !! ../images/Emo11.gif הוא מכוער בטירוףףףףףףף ! חוצמזה מי לפניו ? D: ואם תגידי דני את מתה
../images/Emo226.gifסליחה שלישי ?! היה מת !! ../images/Emo11.gif הוא מכוער בטירוףףףףףףף ! חוצמזה מי לפניו ? D: ואם תגידי דני את מתה
T That YuvGirl New member 4/3/09 #30 ../images/Emo19.gifטוב שלא הגזמת , הוא ממש ממש לא מכוער.. לא הטעם שלך ? סבבה.. אבל מכוער? הוא לא.. כנראה שאת לא יודעת מזה מכוער , כל בנאדם שלא מכיר אותו יגיד שהוא חתיך..
../images/Emo19.gifטוב שלא הגזמת , הוא ממש ממש לא מכוער.. לא הטעם שלך ? סבבה.. אבל מכוער? הוא לא.. כנראה שאת לא יודעת מזה מכוער , כל בנאדם שלא מכיר אותו יגיד שהוא חתיך..
I ILoveMc New member 5/3/09 #34 ../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif התמונה היחידה שהוא אי פעם יצא סקסי - לדעתי - זאת התמונה שהם שמו את בפוסטר של טוטפ אבל חוצמזה ? קוקסינל
../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif התמונה היחידה שהוא אי פעם יצא סקסי - לדעתי - זאת התמונה שהם שמו את בפוסטר של טוטפ אבל חוצמזה ? קוקסינל
T That YuvGirl New member 5/3/09 #35 ../images/Emo19.gifהוא מהממם , 'אבל חוץ מזה'? סתמי../images/Emo98.gif
א א א אלפחורס New member 5/3/09 #36 אני יכולה להגיד לך בדיוק מי!! 1. דני-בארור 2. דאגי 3. רוברט 4. זאק!! טוב נוו אולי זה לא ה-3 אבל גם ה-4 זה טוב!
אני יכולה להגיד לך בדיוק מי!! 1. דני-בארור 2. דאגי 3. רוברט 4. זאק!! טוב נוו אולי זה לא ה-3 אבל גם ה-4 זה טוב!
I ILoveMc New member 5/3/09 #38 ../images/Emo226.gifאני מעדיפה לא להגיד לך כלום עכשיוXD כי יתנפלו עלי , אבלל ... אח"כ , אח"כ D: