בוקר טוב

../images/Emo219.gif../images/Emo15.gif../images/Emo19.gifבוקר טוב../images/Emo179.gif../images/Emo125.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

לכל החדשות בפורום וגם לוותיקים הוחלט לצמצם את הפינה ולפתוח אותה אחת לשבוע בימי ראשון
פינת בוקר טוב היתה פינה בה כל ראשון שלישי וחמישי כתבנו תכוננים ליום,איך עבר היום,איחולי בוקר טוב אחד לשני וכו.. והפעם מכיוון שהפינה תתחיל להיפתח רק אחת לשבוע ביום ראשון היא תשתנה טיפה, הפעם נרשום תכונים לימי השבוע הקרוב,איחולי בוקר טוב,דברים חשובים שתרצו לעשות השבוע וכו.. אני אתחיל,היום אני כנראה אהיה בבית ובערב אלך לרקוד קצת=עד אור הבוקר
-סתם... ככל הנראה מחר אני נוסעת לקריון המחודש-למי שלא יודע אני גרה ליד חיפה וחידשו קצת את הקריון בקרית ביאליק ולכן אני נוסעת לשם
ביום שלישי אני כנראה אבלה בבית כרגיל.. כנ"ל לגבי יום רביעי וחמישי,בשישי היום שאני מתה שיגיע אני בטח אלך לעזור להורים בקניות ונאכל ארוחת צהרים וערב בשבת מרבית הסיכויים שניסע עם דודים לים ו/או לבריכה או לחוף גיא
מאחלת בוקר טוב ושבוע נהדר לכל חברי הפורום וכמובן לחברות החדשות שמתחילות שבוע שני אצלנו
ובגלל שאני בד"כ נוטה לשים תמונות הנה תמונה נחמדה שמצאתי:

always be me mc

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

חשבתי שיש סמינר שאני צריכה ללכת אליו השבוע אבל מסתבר שלא אלא רק קיטנה שאני אלך אליה כדי להתנסות קצת במה שאני הולכת לעשות שנה הבאה בשירות לאומי וזה טיפה מפחיד אותי רעיון ההתנסות אבל אעבור את זה
ואני גם חושבת ללכת לראות את הסרט של הסימפסונים אבל כבר נראה
האמת גם חשבתי במשך זמן מה על אולי לנסות את המפגש פורום פעם נוספת וכדי להתגבש אבל אם התוצאות יהיו כמו של הפעם הקודמת אז עדיף לוותר

שיהיה לך בהצלחה עם כל רעיון הקיטנה

וכמובן בהצלחה בשירות הלאומי,ספרי איך יהיה
אני בעד מפגש אבל אם הוא יהיה בחודש הבא אני לא אוכל להגיע-באף יום כנראה לצערי

למה לוותר אתם יכולים לעשות מפגש זה רעיון נהדר

ואני מבטיחה שאם תעשו אותו בחיפה יש מצב שאני אגיע.חח לא אני לא אוכל להגיע כי בחודש הבא אני נוסעת לשבוע באילת ואני כנראה אהיה אצל דודה שלי מספר ימים ואנחנו מתחילים בהכנות לבית מצווה של אחותי וליום הולדת שלי ואני צריכה ללכת לצלם ולעשות לה את המתנה שלי ובקיצר זה חודש די מפוצץ מכל הכיוננים אבל אני בטוחה שתעשו מפגש ותהנו
-הפעם נסו גם להביא תמונות ממנו

spelling

New member
בוקר טוב../images/Emo84.gif

אמממ היום נרשם לפסיכומטרי..... ושבוע די שקט חחחחח שיעבור עלינו בשלום!והלוואי בבקשה בואו נתפלל ביחד חחחחחח שיירדו הטמפ' אי אפשר ככה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה אפשר?????????????..כמה?????????????????.חדלללללללללללללללללללללל... מי שומר לי חדר באבבנאלל...עדיפות עם נוף לים(תראו מה החום עשה לי..) שיהיה לכולנו אחלה שבוע! אה ונטלי ואני דיברנו היא הראתה סימני חיים!!!!!!!!!!!

spelling

New member
אתם לא מאמינים!!!!!!!!!

בהרשמה לפסיכומטרי..בבדיקה...ממוצע הבגרויות שלי הוא 96.55!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני חכם! אז למה כולם תמיד קוראים לי ראש בטטה??ככה שגל וכולם!יש הפתעות בחיים!לא ראיתי את זה מגיעעעעעעעעעעעעעעעעעע! טוב אני עף לאכול..מאז שאני עושה 400 כפיפות בטן ליום בחדר כושר כולל כל המשקולות והארובי...נהייתי קצת יותר רעב חחח..מקסימום עד שהאוכל מוכן אני יאכל את אחי הקטן..

julie90

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

למרות שכבר מזמן לא בוקר (אבל זה די קרוב לשעה בה התעוררתי אז ניחא
). דברים חשובים שעליי לעשות השבוע: ללמוד מתמטיקה
(בערך הדבר הכי שנוא עליי בעולם). לראות את כל הסדרות האהובות עליי (חח כמה שזה יכול להיות מעייף
). לבלות קצת עם אמא שלי. מזמן לא בילינו יחד! יש מסיבה לקראת סיום החוג-ריקוד שלי ואני המארגנת
אז צריך לפקח על כך שהכול ידפוק כמו שעון
. ואחרי שבוע ארוך של סבל צריך לקבוע תור לרופא השיניים... והדבר הכי חשוב (כמעט שכחתי) להתבטל... והרבה!
שיהיה לכולם שבוע מצוין ושנספיק לעשות את כל הדברים שתיכננו
. נ.ב לשלי - אני חיפאית, אז מסתבר שאנחנו לא כ"כ רחוקות אחת מהשנייה

דאי..את מחיפה../images/Emo35.gifאיזה מגניב

את גרה בתוך בתוך חיפה או ליד
בגרנד היית
=סורי הבית השני שלי,הייתי חייבת לשאול

julie90

New member
חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטח שהייתי בגרנד, איזה שאלה??
וכן, בתוך. ליד שכונת נווה שאנן (יש כאלה שיגידו בתוך), דרך יד לבנים, אם את מכירה. ואיפה את גרה? קריות? נשר?..

אמ..קריות קרית אתא

מכירה
היית.. מכירה את נווה שאנן אבל לא שכונות,מסכנה איך התמודדת עם הכול במלחמה בקודמת
-אם מותר לדעת
אי שלא נדע

julie90

New member
כן בטח שהייתי בק. אתא

אבל ממש מזמן, כבר לא זכור לי אפילו איך היא ניראת
. היה קשה במלחמה. עד היום אם אני שומעת איזה בום אני נבהלת וקופצת וזה השאיר מן טראומה קטנה. חוצמזה שביום הראשון שנפלו טילים בחיפה נפל כחצי קילומטר ליד הבית שלי, ברבע ל-9 בבוקר, זה העיר אותי וישר אחרי זה התחיל אזעקות ובלגאנים ועוד הייתי לבד בבית, נכנסתי לפאניקה, אבל מזל שהשכן שלי הרגיע אותי ואז ישבנו כל היום ב...ספק מחסן ספק מקלט שלנו. אבל אחרי היום הזה (שהיה מבחינתי בין הקשים ביותר...נפשית) לא ירדתי שוב למקלט וניסיתי כמה שיותר לחיות את החיים בצורה הנורמלית ביותר.

למה לא ירדת למקלטים?

זה יותר מפחיד לדעתי,אני כשנפלו בסטלה מאריס הייתי בבית פשוט ראיתי שכל החלונות רעדו וצרחתי לדודה שלי בטלפון שאני משתגעת
אז ביום ראשון שנפלו בתשע הקטיושות הייתי בדרכי לאילת[למזלי החופשה הוזמנה חודשים מראש]וכמעט לא חזרנו הביתה
אחד הימים שאני גם זוכרת טוב מהמלחמה זה היום הלפני אחרון שהיו קטיושות כל דקה זה היה בשש והחלטנו לאכול משהו קל ובמקום לאכול רצתי לממד וכל דקה סגרתי הכול ויצאתי עד שהתחרפנתי והחלטתי לעמוד בחוץ לדקה ומסתבר שבאותה הדקה נפל ממש קרוב לקרית אתא ומאז כל הלילה בילתי בממ"ד!חח..

julie90

New member
כי אני טיפה קלסטרופובית

והיה מחניק במקלט
בכל מקרה, זה לא שבכלל הייתי אדישה...יצאתי לחדר המדרגות באזעקות, ואחריהן נשארתי שם איזה 10 דקות ככה, למקרה חירום. אני זוכרת את היום האחרון. זה היה נורא (הם אשכרה רצו להפיל עלינו כמה שיותר ככה בשביל הסיום
) אם אני לא טועה נפלו המון בוואדי (בחיפה) וזה לא כ"כ רחוק ממני וכל הקירות רעדו והיו בומים נוראיים חשבתי כבר כל נווה שאנן הלכה (טפו טפו טפו).

טפו טפו טפו..איך אני אתמודד בלי הבית השני שלי

אני כמובן צוחקת בקטע הזה,הגרנד הוא לא הבית השני הוא הראשון
-סתם.. אבל בהחלט זה היה היום הכי מפחיד
מזכיר במקצת את אליסה ואותי -אני יש לי קלסטרופובית הרים גבעות בתים כלבים שכונות וכו..

למעלה