מפגש פורום - פורים

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif הא ואם יש לך גם "על טבעי" \ ג'ארד

פדלקי אז זה יתקבל בברכה D:

את יכולה להשים תמונה של על תבעי וג'ארד ? ../images/Emo9.gif

סורי פשוט אין לי מושג מי הם

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif באאאאה D:

שם: יוב גיל: מחר - גיל כלשהו ><" עיר: מודיעין דרך תקשור [מסן, איסיקיו, אימייל ..]: [email protected] תמונה לזיהוי: אני יעלה תמונה שאני יחזור הביתה.. - למי שיש פוסטרים של זאק אפרון , מוזמן להביא לי - ואהמ , יש לי מנוי למעריב וראש 1 .. אז עם מישהי רוצה משם פוסטרים של מישהו שתגיד.. [=

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאת מתכוונת מחר - 15 ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifבאאאה ../images/Emo6.gif

שם: קרןןן D : גיל: 13 עיר: נחשוניים דרך תקשור [מסן, איסיקיו, אימייל ..]: מסן/אימייל - [email protected] תמונה לזיהוי: האמ ... אני ישים אח"כ אני פשווט לא בבית ><" האממ אני לאדעת איזה פוסטרים ישלי , אני יכתוב שאני יגיע הבייתה D: ואני רוצה פוסטרים/תמונות קטנות של - דמדומים , כל מי שנמצא בסרט D: ~ מי שתשיג לי תמונות של ג'ספר , תבורך 3 > ~

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifפוסטרים שיש לי להביא ../images/Emo6.gif

האמ , מTOTP - JLS אשלי טידסדייל matt prokop מיילי סיירוס george sampson nico mirallegro kevin jonas ממעריב לנוער - FOB PARAMORE סלב'ס / אבודים אחת שיודעת / קייטי פרי bullet for my valentine מראש 1 - 30 סקנדס טו מארס איוויציה לי בירן נועם טור האממ זה כל מה שמצאתתי , כנראה ישלי מכירות לתלוש פוסטרים ולא לעשות איתם כלום אח"כ
כי כל הפוסטרים פשוט לא היו שם ><" אז אם מישהי רוצה ( ובאה , משום מה ><" ) אז שתגיד לי כמה שיותר מהר , כי מחר בערב אני אצל יוב .. ולא יהיה לי איך להבייא ><" יאללה אוהבתת , בהביי

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

גם אני לא יכולה לבוא בגלל זה ><

קורל83

New member
באאאהD: אבלל מקווה שהפעם יהיו אנשין ולא אבוא

סתםD: שם:קורל גיל:16 עיר:ראשון מסן:[email protected] ויאלה פורים שלמחח שיהיה לכולן!!!:D:D:D:

למעלה