לא נורא נלך בפסח..גמאני לא באה הפעם =\
M McLife135 New member 9/3/09 #43 ../images/Emo94.gifכי בזבזתי יותר מדי כסף החודש =\ ואם כבר היא נותנת לי כסף אז זה לבגד ים חדש..כי אני לא הולכת לבוא עם הבגד ים שלי לאיללתתת!!! אני חייבת חדשש וממההרר!!!
../images/Emo94.gifכי בזבזתי יותר מדי כסף החודש =\ ואם כבר היא נותנת לי כסף אז זה לבגד ים חדש..כי אני לא הולכת לבוא עם הבגד ים שלי לאיללתתת!!! אני חייבת חדשש וממההרר!!!
M McLife135 New member 9/3/09 #44 ../images/Emo94.gifלא נראלי שהמפגש יהיה ב-3 ימים הראשונים של החופש..יש איזה 3 שבועות למה לעשות אתזה על ההתחלה?
../images/Emo94.gifלא נראלי שהמפגש יהיה ב-3 ימים הראשונים של החופש..יש איזה 3 שבועות למה לעשות אתזה על ההתחלה?
מ מאי יהודאי New member 9/3/09 #45 ../images/Emo39.gifכי בחלק מהחופש מותר לאכול חצץ ובחלק לא.. ואנחנו באילת מתי שמותר לאכול חצץD: ונראה לי שמהמפגש יהיה שמותר לאכול חמץ אבל אולי לא .
../images/Emo39.gifכי בחלק מהחופש מותר לאכול חצץ ובחלק לא.. ואנחנו באילת מתי שמותר לאכול חצץD: ונראה לי שמהמפגש יהיה שמותר לאכול חמץ אבל אולי לא .
T TheBalladOfShani B New member 9/3/09 #48 ../images/Emo15.gif חחחחחחחחחח כן מאי חצץ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif * נקרעת מצחווווווווווווווווק *
../images/Emo15.gif חחחחחחחחחח כן מאי חצץ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif * נקרעת מצחווווווווווווווווק *
מ מאי יהודאי New member 9/3/09 #49 ../images/Emo39.gifחחחחח גמאני צחקתי על עצמי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif