פינת הרכישה השבועית
I iefrat New member 31/1/11 #1 ../images/Emo219.gif../images/Emo188.gifפינת הרכישה השבועית ../images/Emo219.gif../images/Emo188.gif
R RUTHIE1 New member 1/2/11 #2 אני התחדשתי ב...../images/Emo77.gif חבילה מאיביי - אנצ'נטד.... בייס CND טופ CND - שתי יחידות ויותר מעניין: OPI DS EXTRAVAGANCE CHINA GLAZE STELLA CHINA GLAZE STROLL
אני התחדשתי ב...../images/Emo77.gif חבילה מאיביי - אנצ'נטד.... בייס CND טופ CND - שתי יחידות ויותר מעניין: OPI DS EXTRAVAGANCE CHINA GLAZE STELLA CHINA GLAZE STROLL
R RUTHIE1 New member 1/2/11 #16 דווקא לי הוא מייבש מצוין ומהר הזמנתי את האיירדריי הפעם כי הבנתי שהוא נותן יותר ברק...
R RUTHIE1 New member 2/2/11 #35 ../images/Emo124.gif מיטל!!!! הוא מעלף...../images/Emo99.gif בו לגמרי
U Ultra marine New member 2/2/11 #37 אין עלי פרצוף נדהם, רק פרצוף מחייך ../images/Emo13.gif להתאהב בו לחלוטין!
R RUTHIE1 New member 2/2/11 #39 ומה שמוזר הוא שהסגנון שלי ושלך שונה לגמרי חששתי שהוא ייראה עליי "פרחי". והוא כ"כ לא!
U Ultra marine New member 2/2/11 #40 הסגנון שלנו אולי שונה אבל יש דברים שאנחנו מסכימות עליהם ולגביו, חבל על הזמן! הוא בדרך לאפרת אחרי ההמלצות שלי...
הסגנון שלנו אולי שונה אבל יש דברים שאנחנו מסכימות עליהם ולגביו, חבל על הזמן! הוא בדרך לאפרת אחרי ההמלצות שלי...
I iefrat New member 1/2/11 #10 ../images/Emo118.gifתתחדשי ותיהני. גם אני מחכה ל EXTRAVAGANCE, הוא בדרכו אלי, הוא נראה לי מהמם!!!