McWeekend

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo189.gif../images/Emo151.gifMcWeekend../images/Emo194.gif../images/Emo156.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
סוף שבוע נעיםD:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo183.gifMyMcWeekend ../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של מקפליי
lonely
the way you make me feel walk in the sun corrupted falling in love point of view
שיר השבוע לא של מקפליי
Blink 182-dammit blink 182-dont tell me its over blink 182- i miss you blink 182-first date blink 182-stay together 4 the kids james morrison-broken strings kelly clarkson-my life suck without you all american rejects- gives you hell all american rejects- Dirty Little Secret Plain White T's - Hey There Delilah Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge Oasis - Wonderwall Kings of Leon - Use Somebody 3 Days Grace - Animal I Have Become 3 Days Grace - riot
אומן/ית/להקת השבוע
כל מי ששמעתי :)
קליפ השבוע
לא ראיתי את הסרטון הזה של מקפליי
http://www.youtube.com/watch?v=7lcPYguMjxg&feature=related
תוכנית הטלוויזיה/הסרט של השבוע
דמדומים
וידוייה של כלה צעירה דם אמיתי גיבורים 3 (מיילו
) הארי פוטר 5- רופרטטטט
עיצבן השבוע
חברות, הורים, ביצפר !
העציב השבוע
כנ"ל =//
שימח השבוע
קיבלתי 94 במתמטיקההה ! :] אמממ...לא הלכתי לביצפר 3 ימים!! XD ידיד שלי
ציטוט השבוע
אמממ אצרף יותר מאוחר, יש לי כמה
מתנגן בראש/בפלייליסט
the killers-read my mind
המלצת השבוע
אל תיקחו מה שאומרים לכם ללב... מכל נפילה אפשר לעלות אם יודעים איך. תחייכו גם אם המצב קשה =/
התמונה הכי חמה

../images/Emo10.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף השבוע אני לא עושה מקויקנד ..! תשאלו למה !.. . כל התמונות של מקפליי נמחקו לי אוףףףף עד שהיה לי 2000 ומשוו !! זהו אני באבל .. XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDD../images/Emo2.gif

אומגאש איזה באסה
אני תמיד פה בשביל לשלוח לך תמונות.

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע של מקפליי- פליז פליז שיר השבוע לא של מקפליי- Blink 182 - Stay Together For The Kids Blink-182 -First Date Linkin Park - Numb אומן/ית/להקת השבוע- בלינק D:. אלבום השבוע- אין... קליפ השבוע- אין.. תוכנית הטלוויזיה של השבוע- צחוק מעבודה,האח הגדול... סרט השבוע - לא ראיתי עיצבן השבוע- סופי.
העציב השבוע- סופי חייה.
שימח השבוע - נאמ..91 במבחן .. ציטוט השבוע - עמית " נו יובל תביאי לי מחברת! " יובל " תקח מדנה או משהו !" עמית" אבל דנה כותבת עם השיניים !! " - - - *רז דופק לי את המספריים ברגליים כל שנייה* סופי - המורה המכוערת ביותר בהיסטוריה: "עוד פעם אחת אתה דופק לה את המספריים ברגל , אני אומרת לך ! יהיה לך מלא זמן לדפוק! אתה תדפוק מלא!!! " * ראש כחול XD * - - - עלילות ירין בצהרון - " אמא,היום עומר עשה עליי גרפס,היה לו ריח נוראי ! " מתנגן בראש/בפלייליסט- המלצת השבוע - תתחפשו בבפורים יא ' מתקמצנים בתחפושת
-האממ צוור האממממ - התמונה הכי חמה - עבדתי על זה חודש בכיתה ד ' DD:. זה פאזל צבעוני ^___^

גרבע

New member
../images/Emo105.gifפסיכית.

פעם ידעתי לעשות תפאזל הזה LOL מה האממ צור ההאממ?כבר אמרתי לך שאני מתחפשת עם גרישע

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif את פסיכית.../images/Emo69.gif

להזכיר לך מי הביטה בתופעת הזדווגות הנמלים?!
. את לא אמרת לי למה! את רק הופכת את גרישה המסכן לגיי!XD

למעלה