McWeekend

McLife135

New member
../images/Emo94.gifואוי סופסוף השבוע הזה נגמר ../images/Emo178.gif

שיר השבוע של מקפליי כל radioactive down by the lake 5CIHH
שיר השבוע לא של מקפליי all american rejects - dirty little secret avril lavigne - complicated avril lavigne - my happy ending simple plan - untitled blink 182 - what my age again blink 182 - first date blink 182 - all the small things busted - over now busted - year 3000
אומן/ית/להקת השבוע avril lavigne
mcfly
blink 182 busted
אלבום השבוע radioactive
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע טירוף בבית 2
פטיטו
האח הגדול VIP live סיפורי הוליווד כריסטין הישנה 2
סרט השבוע אממ אני לא זוכרת שראיתי סרטים השבוע
עיצבן השבוע אממ הציון שלי בבוחן במתמטיקה >< שארבע וחצי שעות המחשב שלי הוריד את הסרט "הסיפור המופלא של בנג'מין באטן" ואז הייתה הפסקת חשמל שתקעה את האינרנט ואת ההורדה ויצאה ממנה!!! אחרי ארבע וחצי שעותת!!!
העציב השבוע אממ..אני לא זוכרת משו מיוחד
שימח השבוע שאמא שלי אמרה שאולי היא תביא לי את GH ואת וונדרלנד עם דיוידי מחו"ל D: שעברתי את כל המבחנים שהיו לנו השבוע
ציטוט השבוע אממ היה משו אבל אני לא זוכרת..אולי אח"כ אני אוסיף
מתנגן בראש/בפלייליסט השירים מלמעלה..אינלי כח לכתוב אותם עוד פעם
המלצת השבוע תמיד תקחו מיטרייה מתי שאמא שלכם אומרת לכם..ואל תקשיבו לחברות שלה שאומרות לה להפסיק לחפור לכן
התמונה הכי חמה חחח איזה חמודיםםם

../images/Emo39.gifאני ונופר ראינו בנג'מין באטן בקולנועD:

סרט אחד היפים
אבל יש קטעים משעמיים D:

D: יש קטעים משעממים ?

כל השעה הראשונה משעממת .. XD חחח טוב שלא סרט כל היום XD העלילה של הסרט יפה ובראד פיט יפה .. ! הסרטט צ'עמם קצת D: כאילו עם הוא היה יותר קצר אז אולי הוא היה יכול להיות יותר יפה

../images/Emo39.gifחחחח רוב הסרט רק הזלתי ריר על בראד../images/Emo6.gif

אז זה בסדרD: . אבל אפשר להגיד שזה קצת חופר

mcfly6

New member
../images/Emo103.gifאני אני אניD:

שיר השבוע של מקפליי:
lies,the harte never lies,do ya שיר השבוע לא של מקפלייי:love song -sara berillis broken strings -james morisson
אומן\אומנית השבוע:מקפליי
,דני גוקי[אמריקן איידול]
אלבום השבוע:רדיואקטיב[= קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה של השבוע:אמריקן איידול,חשופים,הטופ מודל הבאה,גוסיפ גירל,פרויקט מסלול,הישרדות,כמעט מלאכים סרט השבוע:דמדומים,אני האגדה
עיצבן השבוע:50 במטמטיקה!!!הנכשל הראשון שלייי!!!!
,81 בערבית,הורים,המורה למטמטיקה,חברה לשעבר,האח השרוט שלי,התרמות בגשם!!זה היה מתיש....... העציב השבוע:50 במטמטיקה
,חברה לשעבר ו....זהו נראה לי. שימח השבוע:זה היה שבוע שמח במיוחד.....:חברות טובות
,השלמתי עם חברה שלי אחרי שלא דיברנו חודשיים
,קיבלתי מאה שקל דמי פורים מסבתאD:,קיבלתי תנכשל הראשון שלי וכולם אמרו לי מלא מזלטובים וזה היה ממש מצחיקXD,אחותי,אוכל של אמא
. ציטוט השבוע:שבוע שני שהבן דוד המטומטם שלי מככב בציטוט השבוע שלי....XD בן דוד שלי[בן תשע]בא אלי היום עם כדור כדורגל שהוא קיבל וכולו מתלהב והוא אומר לי:"תראי זה כדורגל של נבחרת ירדן!!!"ועל הכדור כתוב spain והדגל של ספרד בענק!!!
איך ירדתי עליו!!!XD מתנגן בראש:broken strings עוד משבוע שעבר..... המלצת השבוע:תתכוננו טוב למבחנים.....אם לא זה יתנקם בכם. התמונה הכי חמה: דני וטום מצוירים

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהיי אני שמתי את התמונה הזו פעם../images/Emo99.gif

100 שקל לדמיי פורים ?O__O תגידו אני היחידה שלא מקבלת דברים מסבתא שלה?!

sweet shir

New member
We'll have Halloween on Christmas, and in the

night we'll wish this never ends We'll wish this never ends.
שיר השבוע של מקפליי: אנלא זוכרת. שיר השבוע לא של מקפליי: With Me - Sum 41 I Miss You - Blink 182 6 Minutes - Jonas Brothers Dirty Little Secret - AAR Move Along - AAR אומן/ית/להקת השבוע: לינקין פארק. אלבום השבוע: - קליפ השבוע: סרטון. כי חרשתי עליו רצח חח Rory and Jess' first kiss http://www.youtube.com/watch?v=jtDUGnPDMpM תוכנית הטלוויזיה של השבוע: בנות גילמור, אמריקן איידול, האח הגדול והכי גאים שיש. סרט השבוע: וידוייה של שופוהוליק. איזה סרט טווווווובD: סופי קינסלה כזו מלכה.
אני חייבת לקרוא את הספר.<: עיצבן השבוע: משפחה והמבחן המכועעער שנתנו ב03. מה נסגר? למה לעשות את 03 במליון רמות מעל הבגרות?! אנחנו 4 יחידות לא 5!
העציב השבוע: - שימח השבוע: לא למדתי ביום שלישי, ברביעי רק שעתיים והיום גם רק שעתיים. <: ציטוט השבוע: - מתנגן בראש/בפלייליסט: We Won't Back Down - Escape The Fate
המלצת השבוע: - התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אובססיית בנות גילמור? חחח

03 היה קשה ל-4 יח"ל? זה מוזר לשמוע..
אני זוכרת שדי צחקתי על הבחינה הזאת כי היא הייתה קלה ברמות אחרי החרישות של המורה שלי על כל נושא אפשרי

sweet shir

New member
מבחן בבית ספר, לא הבגרות. חח פשוט הביאו מבחן

שהוא במליון רמות מעל הרמה של הבגרות, וזה ממש לא בסדר! עכשיו כולם צריכים סתם לעשות מועד ב' על מבחן שהוא פאקינג של 3 יח"ל. (בלי להעליב.) אני גם מאלו שצוחקים על הבחינה הזו! ושתביני, המבחן של 05 שהביאו לנו היה פי אלף יותר קל! פפפפט. ~עצבים. חפרתיXD~ ויותר נכון אובססיה לרורי וג'ס חחח

JuSt My LuCk

New member
עונה =]

שיר השבוע של מקפליי
NOT ALON DON'T KNOW WHY SHE FALLS ASLEEP TOO CLOSE FOR COMFERT
שיר השבוע לא של מקפליי
פששש המון שירים! מהדסיק שחברה שלי עשתה לי XD אממ... אני לא אפרט =]
אומן/ית/להקת השבוע
אין אני אוהבת את כולן השבועXD
אלבום השבוע
הדיסק שחברה שלי עשתה=]
קליפ השבוע
אין
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אמממ האנטומיה של גריי עקרות בית נואשות
סרט השבוע
אין
עיצבן השבוע
הכיתה שלי
העציב השבוע
כלום?
שימח השבוע
טיול שנתי =]
ציטוט השבוע
"1 תפוחים היו על העץ האחד נפל והתפוצץ מליון תפוחים היו על העץ..." (הילדים החופרים מהכיתה שלי
) "אם בא לכם גלידה תגידו לבדואי שבא לכם גלידמל" "נו מיכל הגעת לנפט?" (אני) "לא אבל הגעתי לשכל שלך" (היא) "נו טוב חפירה זאת חפירה" (אני ) ישבנו כמה בנות בכביש 6 ופתאום עבר אוטו ומישהו הצביע אלינו: "למה הוא מצביע עלי?"(אני) "אמאל'ה למה הם מסתכלים עלי ככה?!" "ילדה רואים לך את התחת!" (הם) "אההה זיו הם דיברו עליך!" (אני ) זה היה יותר משעשע שם XD
מתנגן בראש/בפלייליסט
Alphabeat - Fascination
המלצת השבוע
1- השיר שאני שומעת 2-טיול שנתי בנגב זה הכי אחי XD
התמונה הכי חמה

למעלה