משמעויות השירים

Adi641

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo40.gif משמעויות השירים../images/Emo40.gif../images/Emo219.gif

והשבוע בחרתי את אחד השירים הכי יפים של אטל. יש כמה השערות לא נכונות לגבי השיר, אבל מצאתי את הפירוש של אטל, אז זה נורא נחמד
. ניחשתן כבר מה זה?? Remembering Sunday!! לשמיעת השיר:http://www.youtube.com/watch?v=erspkBDsTm0 לקריאת מילות השיר:http://www.metrolyrics.com/remembering-sunday-lyrics-all-time-low.html דבר ראשון, השיר הוא סוג של המשך לשיר Vegas. הם מדברים על אותה בחורה ועל אותן חוויות. אלכס התאהב בבחורה בווגאס, והשיר עצמו אומר שהוא היה מוכן להתחתן איתה (ע"פ הפירוש שלהם כמובן). אחרי זה מגיע Remembering Sunday, שמדבר בעצם על לאבד את הבחורה הזו. עוד משהו, השורה "I'm at home in the clouds" מתייחס ללהיות במטוס. בקשות מיוחדות לשבוע הבא?

AdiA12

New member
תודה :) ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

למרות שכבר לפני כמה זמן אמרתם שזה משהו כזה.. (אגב הוספת לזה עוד, דברים שלא ידעתי
) אני תמיד אתייחס לזה כאל שיר על מישהי שהוא אהב ונפטרה.. זה ממש נשמע ככה.. למשל השורה של i'm at home in the clouds זה ממש נשמע כאילו היא למעלה בשמיים הכוונה היא עלתה לשמיים כשמתה.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif יש משהו במה שאת אומרת ../images/Emo13.gif

לא חשבתי על זה ככה... למרות שכתוב שהוא איבד את מי שהוא אהב, אולי הכוונה לאיבד כי היא מתה....

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח גן אני התבלבלתי פה.. זה אמור להיות

לתגובה של עדי

AdiA12

New member
כן אבל אני מניחה שזה לא ככה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כי אז רשום שהיא במטוס, לא שהיא מתה.

StayAwake

New member
כנ"ל!

אני בכלל חייתי באשליה כמה זמן שזה שיר על אח שלו

AdiA12

New member
אני גיליתי על אח שלו רק לפני ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כמה זמן כשפירשתם את Lullabies .. עד אז לא ידעתי את זה.. והאמת אממ זה לא ממש נשמע כאילו הוא רשם על אח שלו.. מרגישים שזה על מישהי..

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifבדיוק כמוך ../images/Emo221.gif

הוא גם מדבר על בחורה בשיר ככה שלא נראה לי הגיוני שזה יהיה על אח שלו...

2MayaN2

New member
גם אני../images/Emo45.gif ../images/Emo221.gif

אני לא ידעתי שזה הפירוש של אטל לשיר..זה םשוט כ"כ נשמע כמו שיר על איבוד מישהו קרוב, ואני אישית גם מעדיפה להתייחס אליו ככה.

2MayaN2

New member
תודה../images/Emo140.gif ../images/Emo221.gif

לא ידעתי שככה אטל רואים את השיר...

Adi641

New member
../images/Emo113.gif עד שמצאתי את המשמעות הזאת גם לי

לא היה מושג... אבל זו משמעות יפה

2MayaN2

New member
כן, אבל אני מעדיפה להישאר עם ../images/Emo221.gif

מה שחשבתי לפני
אחרי הכל זה מה שיפה בשירים, כל אחד לוקח את השיר לכיוון שהוא רוצה:)

למעלה