היום יום הולדת לל....

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת לל....../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

דדששהה
[Mc4Ever] שייהיייה לך הרבהה הררבבה מזל טווב !! אני מאחלתת לך הרבבה הרבבה אושר, עושר, יושר, כושר וכו' .. אני מקווה שתקבללי מלאמלא
תההניי מתנצללי כל שנייה מהיומוללדת שלךך כי זה עוברר ממש מהההר >< אלל תאכללי הרבה
כי זה משמיןן >< מניסייוון
שיתגשמוו כל משאלותתייך וחלוממותתיך !! אני מאחללת לך ולמשפחה שלך המוןן בריאוות ותמייד תחשביי חיובביי כי הככל בסוףף יוצצא בסדרר וכמו שאומרים: "הכל זה לטובה
" אניי אווהבבת אווותךך מאודמאודמאודמאוד !! מאחללת לך את היומוללדת הככי כיףף שבעולםם ואני מקווה שתעשי את היומולדת שלך במקום מגניב ולא מעפן
אווה ואני מאחלתת לךך שתפגששיי אתת מקקפפללייי ותתאאננססיי אותםםם אבבבלל אאניי קוודדםם DDD: ואאניי מאחלתת לשתיינננווו להייוות בהופפעהה שלהההםם ואאחח"כ להתגגננב למאחוורי הקלעיים ולאננווס אותם בשקט בשקט D: ואאז דאגי ודניי יהיוו איתתי וטום והארי איתך XD סתם אם את רוצה נתחלק שווה בשווה בכולם ואז אפשר כל פעם להחליף D: אנ מאחללת לך צייווניים טובבים ושתפסייקקי להיותת לחוצצה XDD אווה ואני מאחללת לך שיהיהה לך גברר חתתייך מאודמאודמאוד כמו רבים לייק דאגי, דני, עפר, סאב, פייר, הארי, טום, דיויד, מריאנו, ג'ארד, מאט, ג'סטין ועוד רבים D: ואני רוצה שתדעעי שאני תמייד כאן אם את צריככה אותתי D: בכל מצצב !!
וייישש ליי הפתתעהה בשבבילךךך גגםם D: אבבלל אני אשאייר אותךך במתתח עד שתחגגיי את יום הולדדתך D: אז תעשי את זה מההר DD: אז שתדעי שאני אוהבת אותך

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif חחחח תודההה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דאגי ודני שלי
מעניין איזה הפתעה יש לך

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמזלווש!!! :)../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

McLife135

New member
../images/Emo94.gif דריייההה!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב ואני עוד יכולה לחפור לך פה עם הרבה מזל טובים..חח..אבל אני לא ימשיך
אני רק יגיד שתהיה לך את היומולדת הכי הכי הכי כיפית בארץ!!! בעולם!!! ביקום!!!!!!!!!! XDDD אני מתה עלייך ואני מקווה שכל מה שאת רוצה ייתגשם ושתהיה לך בריאות, כושר, אושר, עושר ויושר שתקבלי את המתנות הכי שוות בעולם
ושתהני בחיים
חחח..אוקי חפרתי
איי לאב יו

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמזזל טווב =] ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif

ILoveMc

New member
מזל"ט ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo65.gifממזללל טובב !! 3> ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

טוב אז ככה: אני מאחלת לך את היומולדת הכי מ-ד-ה-י-ם שיש!! שתקבלי מלא מלא מתנות!! P: ושיתגשמו כל חלומותייך ומשאלותייך! טוב אני אחת הגרועות בברכות אז סורי
לאאבב יווו
משובל XDD

מזל טוב!! ../images/Emo24.gif

חח את בתאריך של חברה שלי מהכיתה... הרבה הרבה מזל טוב!! ויום הולדת שמח!!

מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב דריוש חולה עליך.. מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב.... טוב אני לא ימשיך אז אי לוב יו....

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif תודה תודה תודה תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifהרבה ../images/Emo49.gif ויומולדת שמחD:../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifHappy B-Day../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב../images/Emo65.gifשי|../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif

יום הולדת שמח

למעלה