McWeekend

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifבשבקיייייין ../images/Emo99.gif הוא כזה חמווד D:

גמלי בא לראות אותו \= והתמונה של דאגי שהוא יששן
זה הכלב החדש שלו ( טוב כבר לא ממש חדש
)שהוא קנה עם פראנקי לא ?

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאיזה פאדיחות../images/Emo122.gif

הכלב הזה בכלל לא דומה לכלב החדשXDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifLet me hold you for the last time../images/Emo23.gif

let me hols you for the last time it's the last chance to feel again but you broke me and i cant feel anything
שיר השבוע של מקפליי
fil corrupted smile pov the way you make me feel too close for comfort not alone
שיר השבוע לא של מקפליי
blink 182- כל השירים
the script-the man who cant be moved james morisson-broken strings
אומן/ית/להקת השבוע
כל מי ששמעתי...
קליפ השבוע
יוסי בניון- כפרעליוווווווו
http://www.youtube.com/watch?v=xFPKVlpDiS4
תוכנית הטלוויזיה/הסרט של השבוע
המשחק של מכבי ת"א XDD , איזה דיכאוןןןןן
המשחק של ליברפול- יוסי בניון כפרעליו...XDDD דם אמיתי- סדרה סוטההההה
תחושה מוקדמת :'( סרט מדהיםם
עיצבן השבוע
חברה... ההפסד של מכבי, והשחקנים של מכבי! &^)$^*#%$* XDD
העציב השבוע
נכשלתי בפיזיקה :'( גאד...זה כ"כ מעצבן...
שימח השבוע
הגול של בניוןןןןן
XD המורה למתמטיקה והמורה לפיזיקה תומכות בי ונותנות לי לעשות מועדי ב' כדי לשפר את הציונים ושאני אצליח בבגרויות...איזה חמודות הן
ציטוט השבוע
המורים הקרועים שלי: המורה לפיזיקה:"אני צועקת עליכם רק מאהבה, אכפת לי..!! עכשיו אתה בטח רוצה להרוג אותי נכון?" תלמיד:"כן, אבל רק מאהבה..." XDDDD המורה לפיזיקה:"אנחנו מתחילים חומר חדש...זה פרק מספר זין" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המורה להסטוריה:"תשתמש ביד שלך, אתה לא כותב כלום..!!" תלמיד:~עושה אצבע משולשת~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המורה להסטוריה:"אני כבר גומר...אממ...מסיים! אני אלך לגמור במקום אחר" המורה להסטוריה:"לך תגמור במקום אחר!!!!" XDDDDDDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לפני חלוקת התעודות: המחנכת:"אני רוצה כמה מילים לומר מכיוון שאני מחנכת הכיתה..." ~שתיקה~ "אוחחח...עזבו.." XDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמיד א' מביט בהלם בתלמיד ב' תלמיד א':"מה אתה עושה?!?!" ~תמיד ב' נוגע בבית שחי ומשאיר את היד מתחת~ תלמיד ב':מה...כואב לי בבית שחי!!" XDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמיד א':"מה זה?" תלמיד ב':"כרית..." תלמיד א':"אההה....כרית אבל עם כ'?" XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמיד א':"ארץ באירופה...3 אותיות..." תלמיד ב':"פרס?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
james morisson-broken strings
המלצת השבוע
אממ...אל תעצבנו רוסים, הם מתרתחים מהר... XDDDDDDD
התמונה הכי חמה
סקסיייי XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

גרבע

New member
../images/Emo105.gif LOL אשכרהה

רוסים קטנים שמעצבנים אותם זה הכי מפחיד שיש! [מנסיון כן,רדפו אחריי 3 רוסים קטנים בני 7 עם מקלות -_- ]

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחחחחחח

הלכתי בשביל אחד והם הלכו לפניי,והם כל הזמן הסתכלו אחורה במבטים מפוחדים כאלה אז הייתי חייבת XD וכשהם הסתובבו עשיתי להם "בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע" והם מה-זה נבהלו LOL ו...אז הם רדפו אחריי עם מקלות וקללות O__O זה היה הדבר הכי מפחיד בעולם

mcfly6

New member
../images/Emo29.gifאניייי

שיר השבוע של מקפליי:easy way out lies do ya שיר השבוע לא של מקפליי:james morisson-broken strings
אומן/ית/להקת השבוע:מקפליי,בלינק 182,ג'יימס מוריסון[או איך שלא כותבים תשם שלו] אלבום השבוע:מושןן
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: בטי גיא פינס פרויקט מסלול הטופ מודל הבאה סרט השבוע:דמדומים,בולט,טיטאניק[בפעם האלף] עיצבן השבוע:חברות לשעבר,המורה לספרות שצעקה עלי כי קיבלתי 76,המורה לאנגלית שנטפלת אלי בלי סיבה,לא ישנתי אתמול בלילה,הורים
העציב השבוע:חברות לשעבר,אני חייבת מלא כסף לאנשים, 76בספרות
שימח השבוע:מצאתי 20 שקלD:,החברות המדהימות שליי,94 במדעים!!
ציטוט השבוע:לא זוכרת.... מתנגן בראש/בפלייליסט:הילדה הכי יפה בגן.....השיר הזה נדבק לי לחיים! המלצת השבוע:אל תרכלו על אחרים כי בסוף אתם תידפקו...מנסיון..
התמונה הכי חמה:דאגייי....

LovE BuSTeD

New member
שבת שלום:)

שיר השבוע של מקפליי: i've got you just my luck silencs is a scary sound she left me שיר השבוע לא של מקפליי: james morrison & nelly furtado- broken string poker face- gaga אומן/ית/להקת השבוע: mcfly אלבום השבוע:wonderland קליפ השבוע: poker face תוכנית הטלוויזיה של השבוע: ללא ספק הישרדות 1 ..לא ראיתי תראשונה והחלטתי שבא לי לראות אותה בגלל הישרדות 2 התחלתי לראות במחשב פרק אחרי פרק אני בפרק 18 והתחלתי ביום ראשון חח סרט השבוע:לא ראיתי סרט השבוע עיצבן השבוע: אמ...שום דבר העציב השבוע: גם שום דבר שימח השבוע: שהלכתי לביקורת השבוע בקשר לניתוח לייזר בעניים ואמרו לי שהכל בסדר והעניים מבריאות לי מהר:) ציטוט השבוע:אני לא זוכרת בדיוק איך הוא אמר את זה אריק מהישרדות משהו כזה: " הידיים שלי שרפו לי, הרגליים שלי כאבו לי, הגבות שלי רעדו לי..." וואי הוא הרס אותי פשוט.. מתנגן בראש/בפלייליסט: ive got you- mcfly poker face- gaga המלצת השבוע:אממ....השירים poker face ו- broken string ממש יפים תורידו.. התמונה הכי חמה: אין לי תמונות.

McLife135

New member
../images/Emo94.gifמקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי
כל השירים שלהם :)
שיר השבוע לא של מקפליי
avril lavigne - when your gone
avril lavigne - my happy ending avril lavigne - skater boy avril lavigne - keep holding on good charlotte - the river blink 182 - first date busted - over now
אומן/ית/להקת השבוע
אבריל לאבין
אלבום השבוע
קליפ השבוע
avril lavigne - when your gone אני תמיד בוכה כשאני רואה אותו
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
טירוף בבית
פטיטו 2
המירוץ למיליון (אוף מלכות היופי הלכו)
סרט השבוע
נער החידות ממומביי ספיי קידס 1-3
עיצבן השבוע
המורות המטומטמות אצלנו בבצפר ><
העציב השבוע
הקליפ של when your gone
שימח השבוע
אממ לא משו מיוחד :)
ציטוט השבוע
*בשיעור ספרות - היינו צריכים להציג ציורים שציירנו בקשר לסיפור מסויים* -ילד צייר צלחת ופרצוף כועס בתוך הצלחת -ילד שני: מה זה אמור להיות? תפוח אדמה כועס? XDDDDDDDDDD ואוי זה היה כל כך מצחיק..אפילו המורה צחקה
מתנגן בפלייליסט
השירים מלמעלה
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

../images/Emo186.gif../images/Emo205.gif MeweeKend ../images/Emo205.gif../images/Emo186.gif

קר ליייייייייייייייייייייייי
שיר השבוע של מקפליי
JML not alone Tcfc
שיר השבוע לא של מקפליי
The Beatles-She loves you The Beatles-Help Sugarcult - Hate Every Beautiful Day Sugarcult - Worst December silverstein-giving up Blink 182-i miss you Brokencyde - Schizophernia Brokencyde - Blue Steel Brokencyde - Freaxxx Brokencyde - Get Crunk 30sctm- A Beautiful Lie 30sctm-the kill Skillet-Falling Inside The_Black Skillet-Whispers In The Dark Fightstar - You & I busted-3am
אומן/ית/להקת השבוע
סקילט
, ברוקנסייד
אלבום השבוע
קליפ השבוע
ישן אבל קורע
http://www.youtube.com/watch?v=Jckh7gv3GpQ&feature=rec-HM-fresh+div אחד המגניבים !! http://www.youtube.com/watch?v=8ZP2c9gC36A&NR=1
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
כמעט מלאכים . על טבעי 4
סרט השבוע
ברוס הגדול מכולם . יס מן .
עיצבן השבוע
אנשים
ומורות
העציב השבוע
שאני לא יוכל לנסוע לת"א בפורים ( למפגש וכו' )
שימח השבוע
מצאתי סוף סוף תחפווווווושת ^_^ פוסטר סקסי של מק
הורדתי כמעט את כל העונה של על טבעי 4 XD
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
להלהלהלהל למי יש פוסטר ענק של ניק בחדר הא?האהא?!?!?!? *סנוב*
המלצת השבוע
תמיד תקחו מטריייייייייייייייייה שיש גשם גם אם אתם חושבים שללכת איתה זה פדיחה .
התמונה הכי חמה

למעלה