McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח חמוד../images/Emo99.gif

הוא היה לאחרונה בגיא פינס ונראה שם כאילו הוא התבגר באיזה 3 שנים..
והסינגל הראשון שלו לא משהו בכלל. איזו אכזבה.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifשמעתי רק חלק קטן מהסינגל שלו..

גם לא התלהבתי...כי זה כזה לא מיוחד...לא יודעת.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו את יכולה להעלות לי בבקשה את

השיר של מטרו סטיישן?
ד"א, יש לך עוד שירים שלהם?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifנופ,אין לי עוד שירים שלהם...

ובהרור D: אני אעלה בהמשך היום

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifאחרי הרבה זמן DD:

שיר השבוע של מקפליי
Sorry's Not Good Enough Corrupted Obviously Not Alone
שיר השבוע לא של מקפליי
Psycho Girl- James Bourne You Make It Real- James Morrison Chasing Pavements-Adele Halo- Beyonce Chasing Lights(Acoustic)- The Saturdays זה לא אותו דבר- עברי לידר זכיתי לאהוב- עברי לידר
אומן/ית/להקת השבוע
ביונסה ג'יימס בורן
אלבום השבוע
עברי לידר בהופעה
קליפ השבוע
Chasing Pavements-Adele
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
90210
סרט השבוע
שופהוליק
עיצבן השבוע
המורה למתמטיקה- שונאת אותה כל כךךךך
העציב השבוע
--
שימח השבוע
וואי שאלה טובה..
ציטוט השבוע
Interviewers: If you were trapped in a deserted island, what 3 items would you bring along? Harry: I'd bring a mirror to reflect off sun for a signal. Tom: I'd bring these 3 guys. Interviewers: awww.. Tom: For food! Harry: Oh yeah? I'l just bring you and that'll be enough for the 3 of us. אני צוחקת כל פעם שאני שומעת את זה
טומי השמן
מתנגן בראש/בפלייליסט
Psycho Girl- James Bourne
המלצת השבוע
עדשות זה הכי אחי
התמונה הכי חמה
מה הייתי נותנת בשביל להיות ביניהם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifגם צ'ייס וגם פיט בתמונה אחת ? D:

איזה תמונה - מושלממת -

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifחרא שבוע \\=

שונאת אותו
שיר השבוע של מקפליי
fil slm pov bubble warp tctc unsiad things youv'e got a firend not alone the end
שיר השבוע לא של מקפליי
GNR - dont cry GNR - november rain GNR - sweet child o mine GNR - knocking on heavens doors GNR - civil war Paramore - decode blink 182 - all the small things sum 41 - intoo deep muse - supermassive black hole rob pattinson - lullbaye rob pattinson - never think rob pattinson - let me sign robert pattinson - bella lullbaye גם שזה רק מנגינה , זה עדיין מדהייייייים
radiohead - 15 step led zeppelin - rock 'n' roll led zeppelin - stairway to heaven RHCP - snow RHCP - dani california עברי לידר - ניסים עברי לידר - הכוס הכחולה ועוד ממש הרבה שאינלי כוח לכתוב \=
אומן/ית/להקת השבוע
רוב , מק , גאנז
אלבום השבוע
R:A guns 'n' roses - greatest hits
קליפ השבוע
Paramore - Decode
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
חברים
אלן דג'נרס אוסקר
CSI מיאמי , ניו יורק ווגאס
~ הטלוויזיה ממש בדירדור , ואין מה לראות \= ~
סרט השבוע
דמדומיםם ~ אופקורס ~
ג'ונו
הסיפור המופלא של בנג'מין באטן זולנדר הברית the bad mother's hand book - אהבתי את הרוברט גיק לוק הזה
ראיתי עוד הרבה סרטים השבוע , פשוט שחכתי איך קוראים להם \=
עיצבן השבוע
כל דבר שחי וכל דבר שנושם - יום שלישי הלכתי לרופא שניים , ועשו לי 2 סתימות , ועדיין ממש כואב לי שם
יום רביעי הייתי חולה , אבל היה לי מבחן באותו יום אז הלכתי לבצפר ושיקרתי להורים שלי שאני בסדר , אחרי המבחן התבכיינתי שיקחו אותי כי כאב לי הגרון ולא הרגשתי טוב, והלכתי למרפאה ואמרו לי שהגרון שלי מאוד אדום ... \= ביום רביעי + חמישי , הייתי עם חום , כאבים באוזניים , בגרון , היו לי סחרחורות , וצמרמורות ...
ועדיין יש לי את זה , אבל פשוט זה פחות כואב
חוצמזה שהייתי חולה , קבעתי עם חברות שלי לסרט , ורצינו ללכת לבלאדי ולנטיין , שכנראה שמותר להיכנס לסרט רק מעל גיל 16 !
ואז קבענו לסרט אחר , ואמרנו שנלך בהקרנה של 10 ומשהו , והחברה שלי שאיתה קבעתי באיזה שעה , איכשהו סיפרה לשאר שקבענו להקרנה שיש ב-8 ומשו , וכשהתקשרתי אליהן כדאי לומר להן שאני יכולה לבוא , הן אמרו לי שהן כבר נסעו !
כי המפגרות האלה הלכו להקרנה של 8 כמו מטומטמות !
המבחן המטומטמם שהיה במתמטיקה !!
כש-80% מהשכבה נכשלת , ושה20% מקבלים מ55 עד ל-80 לא אומר שהיה בתלמידים ! אלא שהבעיה במורים ... או במבחנים הקשים בטירוף שהם נותנים לתלמידים !
היה לי מבחן בתנ"ך שלא הבנתי כלום , כי לסכם זה לא בידיוק הצד החזק שלי !
~ אני באמת שלא מבינה איך אני כ"כ מצליחה בלשון
~ וגם מבחן באנגלית , שאני לא חושבת שהלך לי משוו =\ - האינטרנט המטומטם שלי , שבעקבות קצר ( שד"א נשמע כמו יריות וזה היה מלחיץ בטירוף לשמוע אתזה \= ) החליט לההרס לי ... ולא לקום לתחיה בזמן שעשיתי את הוויקנד ונמחק לי הכל !!
וסליחה שהייתן צריכות לקרוא את החפירה שלי
פשוט הייתי חייבת לשפוך
העציב השבוע
כמעט כל מה שהכעיס אותי
שימח השבוע
- קיבלתי 91 בלשון - פספתי יומיים וחצי בצפר D: - סיכה מאגניבהה ביותר (
) של קיל ביל עם תמונה של הקוקסינל מט"ה
זה פשוט קטלנייי !! D: אני שונאת אותו
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
שניצל , בלונדיני & מיצי
המלצת השבוע