McWeekend

../images/Emo39.gif ויקנד ((((:) .

שיר השבוע של מקפליי Aay Tcff Corrupted Pov transylvania
שיר השבוע לא של מקפליי Blink 182- first date Blink 182- I miss you
Blink 182- all the small things casi angekes - de cabeza
simple plan- save you simple plan- no love Rihanna - Unfaithful paramore – decode avril lavigne- innocence avril lavigne- When you're gone the cranberries- zombie ( חרשתי עלייייייו ) linkin park- papercut בית הבובות- שיר בעיפרון
מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח
אומן/ית/להקת השבוע מקפליי, בלינק, כמעט מלאכים, אבריל .
אלבום השבוע מושן .
קליפ השבוע decode
תוכנית הטלוויזיה של השבוע כמעט מלאכים
סקראבס רוק 30 דוקטור הו הישרדות בובספוג
סרט השבוע המבוקש
עיצבן השבוע ת'אמת, לא ממש זכור לי משהו שעצבן
העציב השבוע כנ"ל:)
שימח השבוע אוקיי , אתמול הייתה לידיד שלי מסיבה בבית שלו, בקיצור היה לו בית ריק והיינו שם איזה 20 ילדים ונשארנו אצלו עד היום למחרת והיה כזה מצחייייק !! כל אחד היה כזה בחדר אחר, והיה מלא אוכל והעשינו צחוקים , והיינו על המחשב ושחקנו סוני פלייסטיישן, והיה פשוט מושלםםם !! : )
ציטוט השבוע חח במסיבה של ידיד שלי, אמטיוי , בידיוק התחילdecode ~ אני וחברה שלי [ ביטון ] : אנחנו כזה מתחילות לצרוח את השיר ברמות מטורפות שעוד שנייה החלונות שלו נשברוD: אז ילד אחד אומר : יואו סתמו ת'פה כבר ותנו לי לשחק שש-בש בשקט . אנחנו : רצות קופצות עלי וחונקות אותו עם השמיכה . הוא : טוב טוב סליחה " להלהלהלהלה הייייייר ללהללההלה נו יו סו ואייי ." [ חחחח הוא כזה להלהלהה כי הוא לא הבין ת'מילים זה היה קורע
] ואייייי זה היה כזה מצחיק באותו רגע XD .
מתנגן בראש/בפלייליסט נווווו תוציאו ת'בורקסים אתם לא רואים שהם כבר נראים כמו ליאל ? חחחחחחחחחח D: .
המלצת השבוע תקחו איתכם מטרייה לכל מקום !! פשוט קחו איתכם ! D:
התמונה הכי חמה איזה חמווווווווד

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

איזה חתיכיייייים

גרבע

New member
../images/Emo105.gif *__*

יש לי את התמונה הזאת בגדול בלוקר LOL למישהי פה יש התקף אהבה ?

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

איזה חמוווווודים :) סתכלו מה יש מאחורה

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחחח איזה מגעילים..!

קודם לרדת על הגלידה שלי שהיא כושית ואז על ליאל?!..חחחחח בתכלס מכפת לי..תרדו עליו כמה שאתם רוצים..גם ככה לא אכפת לי ממנו

למעלה