וזה לא

עלה קטן1

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo77.gif../images/Emo100.gif../images/Emo94.gif../images/Emo84.gif../images/Emo96.gif../images/Emo211.gifוזה לא

נגמר
הלכנו שבוע שעבר לקניות אנ לא יגיד שלא קנינו כלום אבל זה עלה ביוקר בעלי אומר שזה נורמלי כי אנחנו זוג + 4 אבל לי זה נראה מוגזם יצאנו בנזק של 1300 ש"ח ללא *בשרים *ירקות ופירות *מוצרי חלב *יין איך אצלכם?

עלה קטן1

New member
זה כולל

חד פעמי לענפיו- צלחות בגדלים שונים,סכו"ם,קשים,שקיות אשפה ואוכל,מפיות טישווקופסאות איחסון סוכר שמן מלח פלפל כמה זוגות גרביים לילדים מפה לשולחן בסלון - שעונית חטיף צ'יפס אגוזים ושקדים (ראיתי שיש הבדל עצום של 6 ש"ח בין "חמץ" לכשר לפסח) שוקולד

עלה קטן1

New member
בליל הסדר

אנחנו עושים אצל חברים (שכנים) אבל מתחלקים חצי חצי בבישולים לא קניתי כמויות רצניות

אוקיי, התחלתי להבין /tapuzforum/images/emo88.gif

אישי עשה עכשיו סבב קניות ראשוני, בקבוק שמן אגוזים מסכן ב45 ש``ח! /tapuzforum/images/emo178.gif

ברוכה הבאה למועדון!

ומה עם שמן זית? מצות? יין? חוץ ממזון ישנם עוד המון המון הוצאות.. ביגוד, הנעלה,ועוד כל מיני דברים לבית..

עזוב, אני לא מדברת על מותרות

שמן זית, בגוד חדש וכדו' אני מדברת כולה על שמן ללא קטניות...להכין חביתה, סה טו. טירוף!

S T

New member
סליחה בשורות, אבל

למה בעלך קנה שמן שקדים למען השם? אם המטרה זה כדי לעשות חביתה אז ניתן בהחלט להסתפק בשמן דקלים לנו זה עלה פחות מ-10 ש' לבקבוק...

תראי, אנחנו בכלל יכולים לאכול שמן קטניות

אבל בשביל משפחתי האשכנזית שאמורה להגיע לפה לחוה"מ ניסינו לקנות מה שהם אוכלים... טעות, טעינו...
ואגב- שמן אגוזים, לא שקדים.

מנסיון של שנים

אני קונה קר מה שצריך,לאותו יום קניות אצלי, שמן 2 בקבוקים, סוכר 1 נס קפה 1 שוקולית 1 תה שקיות קטן, ירקות, מצות 3 חבילות יין 2 ארגזים של ליטר וחצי, אגוזים ושקדים צימוקים [לחרוסת] ריבה דברי בשר,[זרוע ,כנפיים ,בשר טחון מכינה אמבורגר קציצות וקרבב לבד צלעות כבש ובשר לבישול ולצלי ממרח שוקולד, מיונז ,טחינה חומוס, אנו 6 נפשות ועושים חג בבית [השנה לא מתארחת ולא מארחת ]רק אני והילדים, ועד עכשו הוצאות לחג כול זה 1200 , אם צריך עוד משהו קונה בחול מועד

עלה קטן1

New member
אצלינו זה לא פשוט

נתחיל מזה שיש לי ים של אורחים ונמשיך מזה שאנחנו אוכלים רק שחיטת ליוובאויטש ולנדאזה כבר עולה יותר יין אנחנו קונים אצל איש מבוגר בכפ"ח שמכין יין בבית ומצות עבוד יד שנית אני גרה באיזור לא דתי לחלוטין אין לי אפשרות לקנות בחו"המ ליפני שתיים ניסינו לא לקנות הרבה ונתקענו שנה שעברה החלטנו לא להתקמץ אבל לא עלה לנו ככה עלה לנו 967.78 (אני שמרתי את החשבונית) הדל של 333 ש"ח על קניה זהה מרגיז
הם מרשים לעצמם להעלותאת המחירי משה לשנה

פנינית13

New member
קטן עלינו 1300 ש"ח

זוג +3 2000 ש"ח סופר 800 ש"ח בשרים עדיין לא עשינו ירקות ופירות בגדים והנעלה לילדים 650 ש"ח ועוד השלמות נראה כמה יצא בסוף

למעלה