התנדבויות במסגרת ביצפר

../images/Emo219.gif../images/Emo82.gifהתנדבויות במסגרת ביצפר../images/Emo82.gif../images/Emo219.gif

יש לכם איזו התנדבות על בסיס קבוע בבית ספר?
מבצע חמישית/שישית/שביעית/שמינית- היה לכם? אם כן, מה עשיתם בו?
פרוייקט "לאורו נלך" -מכירים? הבית ספר שלכם שותף לפרוייקט?
זה המקום להפריט ולהרחיב על ההתנדבויות השונות שנעשו לכם בבית ספר:)

עונה../images/Emo141.gif

א.אממ בכיתה ט' יש מחויבושות[קיצור של המורה שלי למחויבות אישית].עכשיו מישו ממרכז למידה בפרדס כץ פנה לביה"ס וביה"ס משתף איתו פעולה,אבל זה לא חובה,או קבוע. ב.ברמה העקרונית כל שכבה עושה משו מצחיק לכל השכבות[החמישית עושה מופע של החטיבה,השישית שוק,השביעית סעודה והשמינית פסתיכון,הכתרה,הצגת מורים וכו'].שנה שעברה בשני פרויקטים רצו לשלב בזה חסד ולהביא ילדים נזקקים/נכים לשמוח איתנו גם,אבל שני הפרויקטים התבטלו בגלל השביתה. ג.שמעתי,אבל בצפר לא שותף... ד.הערה שלי:זה נשמע כאילו אנחנו לא עושים כלום,אבל אנחנו כן עושים..יש ביקורים בבתי אבות,עזרה לחסדי נעמי,התרמות,קטיף של "משולחן לשולחן" ועוד מלא...וחוצמזה אנחנו עושות הברה מחוץ לבצפר.

סאטורן1

New member
עונה=)

לא לנו, אבל לט' וי"ב יש. י"ב אצלנו הם ב"לאורו נלך", וט' אין לי מושג מה הן עושות... אני יודעת בערך שהן מתחלקות לקבוצות וכל קבוצה הולכת למקום אחר (ברכה טיפולית או משו כזה, בית אבות וכו'). אה, בעצם גם לשכבה שלנו יש משו. לפני שנתיים נפתרה אחת מהשכבה של י"ב של שנה שעברה (עכשיו הן שנה ראשונה בש"ל) מסרטן. לזכרה הן הקימו עמותה -כנגה תאיר- שהן הפעילו, והשנה זה עבר אלינו במקום לשמיניסטיות, אין לי מושג למה. עוד לא ממש התחלנו לפעול, אבל נקווה שבעז"ה נתחיל בקרוב...
יש, אבל מה הקשר להתנדבויות? למרות ששנה שעברה היה לנו מבצע שביעית שאפשר לקרוא לו התנדבות: עשו לנו פעילות על פולארד והשבויים, עשינו הפגנה עם דגלים וכו' בת"א והייתה לנו הרצאה עם האישה של פולארד. היה טוב.
כן, לא שיש לי הרבה מושג מה זה...
ועוד התנדבויות...P= הביאו לנו לאולפנא שקים ע"ג שקים של 2 חלקים של הדברים האלה ששמים את השמן בחנוכיות (><), ואנחנו צריכים לחבר אותם. וזה משו של אנשי גוף קטיף או משו כזה, לא ממש הבנתי (אבל זה חתיכת דבר מסריח משמן...)

../images/Emo26.gif

כן.. מחויבות אישית... קבוע [כל ימי שלישי] אני אישית מתנדבת באיזשהי פנימיית נוער וילדים.. יש לי חניך חמווווווווד
!
האולפנא מאפשרת להתנדב בהרבה מקומות [ילדים עם בעיות, ילדים ממשפחות הרוסות, זקנים או הדרכה..]
מבצע חמישית זכור לטוב.. אבל היה שנה שעברה... [ארוחת בוקר בתפאורת צ'ארלי וממלכת השוקולד...
] השנה יהיה בעז"ה מבצע שישית-באיזור ט"ו בשבט. הלוואי ילך טוב..
!| הא, וחוץ מזה, אצלנו השישית מרימות חודש כסלו בנושא כבוד!![שישית- ריספקט!!
]
לאורו נלך?! לא מכירה, מה זה? הא, חוץ מזה, בימי שישי של שבתות אולפנא יש בנות שיוצאות לחלק נרות [זה נחשב?
] אני אישית שומרת אמונים לביתי הקרוב וחוזרת הביתה, כך שאני לא יוצאת לזה..

hili2006

New member
חח אוחתי התנדבה בשירות לאומי שלה

בלאורו נלך... מאז כלהבית שלנו מלא בדברים של זה... כל המשפחה לובשת את החלוצות והסווצ'רים.. יש לנו ברכת המזון וסידור תפילה של לאורו נלך, יש לנו פנקס של לאורו נלך, כובעים.. משתרצו... חחחח

אלעריש

New member
עונה ../images/Emo26.gif

בס"ד ס'ככה.. קודם כל, שבוע טוב! מה נשמע? שנים לא הייתי פה.. [ככה זה כשחיים בפנימיה.. מל'שות
] וגם אני רוצה לענות.. אז ככה..
יש לכם איזו התנדבות על בסיס קבוע בבית ספר? כן, יש. בחמישית ובשמינית. עכשיו, בשמינית, יש לנו כל יום שני 4 שעות התנדבות [או כמו שאנחנו קוראות לזה, "הפצות"] בביה"ס יסודי חילוני בכפר סבא.. אנחנו חונכות שם ילדים מכיתות ב-ד, ופעמים בשנה, בחנוכה ופורים, כל האולפנא באה ומפעילים אותם בקשר לחגים, למשמעות היהודית שלהם.
מבצע חמישית/שישית/שביעית/שמינית- היה לכם? אם כן, מה עשיתם בו? מממ.. בעיקרון יש כל שנה.. השנה עוד לא היה
יהיה, בעז"ה.. אבל שנה שעברה המצבע שביעית שלנו היה שבת זכור באולפנא.. היה מ-ט-ו-ר-ף, ב"ה!!! איך אני מתגעגעת..
פרוייקט "לאורו נלך" -מכירים? הבית ספר שלכם שותף לפרוייקט? אני עדיין תוהה אם ההפצות קשורות לזה... =\ לא טרחתי לברר..
זה המקום להפריט ולהרחיב על ההתנדבויות השונות שנעשו לכם בבית ספר:) האמת, רק לבוא לאולפנא זו התנדבות בפני עצמה..
סתם, נו.. להתחיל? לא כדאי..
שבוע טוב!!1

mgirl

New member
עשינו "לאורו נלך" בשמינית

דווקא היה ממש נחמד.. למדתי בבית שמש, במקיף, ולקחו אותנו לקריית גת וחנכנו ילדים בבי"ס יסודי, ואני אפילו עוד בקשר עם הילד לפעמים באייסיקיו...

למעלה