In The Basement # 2

העכביש2

New member
../images/Emo219.gif In The Basement # 2 ../images/Emo219.gif

בשבועיים, שלושה האחרונים יצא לי לשמוע המון אומנים, בנים כבנות, להקות ובודדים. אז כדי לא ללכת לאיבוד וגם כדי לא לפספס את ההזדמנות להמליץ- הנה סקירה קצרה של כמה מהדברים ששמעתי לאחרונה, אתם מוזמנים לבדוק בעצמכם, אולי תאהבו כמה. מה שמסומן בכוכבים זה הדירוג האישי שלי- מתוך 5 כוכבים מקסימליים. מי ששומע- תנו בתגובות, שנראה מה אתם חושבים. וכמובן- כל אחד יכול להוסיף אומנים מומלצים משלו.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Submersed ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Submersed את הלהקה האמריקאית הזאת הכרתי לפני שבועיים בערך בעקבות השיר הנהדר שלהם "Price of Fame" שגם יוצא כסינגל חדש בתקופה הנוכחית. הם חמישה חבר'ה (לסולן קוראים דונלד קארפנטר) שעושים רוק/רוק כבד. סה"כ לא משהו מפתיע באיכותו, אבל הם בהחלט לא רעים- ובמיוחד הסינגל המדובר. עוד מומלץ שלהם: "we all make mistakes". ב-2007 יצא אלבומם השני- "Immortal Verses". תאהבו אותם אם אהבתם את: Alter Bridge, ברייקינג בינג'מין, Our Lady Peace.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Dan Wilson ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Dan Wilson על דן וילסון כתבתי גם ב-The Music Freeway והוא בהחלט שווה תשבוחות. וילסון למי שלא מכיר (האמת שגמני לא ידעתי), הוא הסולן של הלהקה הותיקה סמיסוניק (אלה מ"Secret Smile"). עכשיו הוא יוצא לדרך סולו משלו עם אלבום בכורה סופט-רוקי נחמד מאוד, עם שירים טובים ומהוקצעים, שבעזרת הקול שלו מקבלים נופך הרבה יותר ברור. הסינגל החדש שלו "breathless" צועד במקום הראשון בשבועיים האחרונים במצעד האלטרנטיבי בארה"ב וזה בהחלט יכול לעודד אותו- ואת האלבום החדש "Free Life", שיצא ממש בסוף 2007. יש עוד כמה וכמה שירים טובים באלבום והוא מומלץ.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Donavon Frankenreiter ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Donavon Frankenreiter את השם של דונבון פרנקנריטר ראיתי דיי הרבה לפני שהחלטתי לשים סוף לשם ולשמוע אלבום שלו כדי לראות במי מדובר. ובכן- חבל שחיכיתי כ"כ הרבה זמן. הוא מקליפורניה, נולד בשנת 72'. יש לו שני אלבומים סה"כ ומתאים לאווירת פאבים שכזאת, הרבה מהשירים שלו טובים במיוחד. מפתיע- אבל גם האלבום הראשון ("Donavon Frankenreiter") וגם השני ("Move by Yourself") לא שונים ברמתם ושומרים על אחידות מעוררת תשבוחת. יש לו משהו מג'ק ג'ונסון (שאיתו הוא אף משתף פעולה בשיר "free") וקצת מג'ון מאייר. מומלצים: "Heading Home" , "If It Dont Matter".

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif David Ford ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

David Ford "Go To Hell" היה השיר הראשון של דיוויד פורד (פולק/אקוסטי) ששמעתי ודווקא מאוד התלהבתי, מה שגרם לי לשמוע את האלבום החדש שלו- שאיכזב בסופו של דבר. ולמרות הכל- כזמר רקע רגוע כזה הוא מתאים, אם כי לא כל השירים באלבום ("Songs for the road" - מתאים לפורום
) יגרמו לכם לחזור אליהם פעם נוספת. אז מה כן נחמד? "I'm Alright Now" שזהו הסינגל החדש שלו, "Go To Hell" שבאמת טוב וגם "Train" חמוד. תאהבו אותו אם אהבתם את: סטפן פרטוול, דמיאן רייס.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Until June ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Until June וזאת
ענקית. במקרה גיליתי את להקת הרוק האלטרנטיבית הזאת ברחבי הלאסט FM לפני שבוע, שמעתי את המייספייס ואהבתי ואז שמעתי את האלבום ועוד יותר אהבתי. אח"כ התברר שהם גם שולבו באחד הפרקים של "האנטומיה של גריי" ובכלל- יש הרבה מה לשמוע מהם. קודם כל- לסולן שלהם- Josh Ballard יש קול גבוה ומעניין והוא גם הפסנתרן של הלהקה. יש להם עיבודים יפים מאוד והם משלבים בין שירי רוק לשירים יותר בלדתיים - משהו בסגנון Keane אבל טיפה יותר אלטרנטיביים. הם הוקמו ב-2001 וזה למעשה האלבום הראשון שלהם (שנקרא על שם הלהקה פשוט), אחרי דיי הרבה EP'S. הייתי ממליץ על שירים אבל כל האלבום מומלץ ביותר ומהנה- ונראה לי שדיי הרבה יאהבו אותו כאן בפורום- מומלץ מאוד לנסות

galoosh33

New member
וואללה אהבתי!!

כאלה המלצות אתה צריך לתת
אגב אחד השירים שלהם גם הופיע ב- Gossip Girl, שזו הסדרה החדשה של היוצר של ה- OC

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Tom Baxter ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Tom Baxter את בקסטר, סינגר-סונגרייטר מאנגליה, הכרתי לפני כמה ימים בעקבות סינגל חדש שהוא מוציא עכשיו ושנקרא "Better". השיר מגיע מתוך אלבום חדש שלו " Skybound" שיצא ממש בתחילת ינואר ומביא לנו שירי פולק/אקוסטי. בדומה לדייוויד פורד, גם בקסטר יגיע מקסימום לתואר "נחמד" בעקבות האלבום הזה ולא יותר. למעשה- בקסטר הוא זמר רקע נפלא לבתי קפה (וזה מה שמזכיר לי את רדיו אקוסטיק קפה המצויין של רדיו IO). בכל אופן- יש כמה שיאהבו שירים קלילים כמו שהוא מציע, אבל מתרומם זה לא כ"כ וחבל.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif The Hoosiers ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

The Hoosiers The hoosiers - שלישיית אינדי רוק מאנגליה בהחלט נמצאים בפורמה טובה בתקופה האחרונה כשנכנסו יותר ויותר לתודעת המאזינים, גם באנגליה וגם באינטרנט (השירים שלהם בפלייליסט הקבוע של "virgin radio"). ובכן- מהסינגל הראשון שלהם- " Goodbye Mr A" לא נפלתי, אבל מהאזנה לשאר האלבום שלהם מתגלים כמה וכמה פנינות אמיתיות. ככה למשל בשיר "Worried About Ray" או בשיר המעולה "Run Rabbit Run". יש להם רוק אינדי אבל יש גם שירים מעט יותר סופט רוק, בסגנון the feeling. בשורה התחתונה: מומלצים מאוד להאזנה ולא מן הנמנע שהם יהוו מועמדים לתואר פריצת השנה, אם כי מוקדם לחזות את זה מינואר.

TheRasmus

New member
הם נהדרים

ורק תיקון קטנטן לירן, Worried About Ray היה הסינגל הראשון שלהם ויצא בחודש יוני 2007 (#5 בבריטניה)

TomTal

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה, אכן נהדרים ותודה על הפינה המעולה

galoosh33

New member
לא יצא לי להתעמק בהם יותר מדי..

אז עכשיו אני אשמע.. תודה!

למעלה