dana0500

New member
שאלה

בכדי לא לשרוף שריר וכן לשרוף שומן ולחטב כמה זמן רצוי לעשות פעילות אירובית?וכמה פעמים בשבוע? אני מתאמנת בעיקרון 3 פעמים בשבוע אימוני כוח בני שעה גג שעה וחצי!

dbz1335

New member
מכון כושר מקצועי

איפה יש בכפר סבא מכון כושר מקצועי?

IndigoChild1

New member
בעיה קטנה

הבעיה היא כזו אני כרגע עובד על פיתוח גוף ואני צריך לאכול הרבה חלבון וחוץ מלאכול טונה ופסטרמה אין לי ממש מאיפה להשיג את החלבון הזה מה עושים? ד'א אני גובה 1.77 שוקל 65 10% שומן אז כמה בדיוק חלבון אני צריך לצרוך ביום ומתי ?

לילךך24

New member
../images/Emo9.gif שלום..ישלי שאלה

איזה תרגילים אפשר לעשות כדי להצר את המתניים,והאם אפשר להוריד את השומן בצדדים בעזרת אימון אנאירובי בלבד. תודה

אז ככה:

אני בן 47 . גובה :1.70 משקל:נע בסביבות 75עד 80 קילו . אני מאוד רוצה להסיר את הכרס שלי . לפני יותר מחודש הפסקתי לעשן ומאז אני עושה הליכה באופן קבוע , כמעט כל יום 40 דקות. בעשרה הימים האחרונים אף הגדלתי ל60 דקות ולעיתים 80 דקות . אני עושה את ההליכה מחוץ לבית , לא בחדר כושר. בינתיים , מבחינת המשקל שלי שום דבר לא השתנה. הקיצר...מה עלי לעשות בכדי שהשומנים בבטן שלי יעלמו? כמה זמן ללכת ? איזה תרגילים? או שעדיף להרשם לחדר כושר? או שאולי הפעילות שלי היא טובה וזה ענין של התזונה בכלל?

סתיו89

New member
שלום. שאלה :)))

האם ריקודי בטן רק שורפים קלוריות? או גם מחטבים ומעצבים את הגוף?

בתאלJ1

New member
אימון מתח מקבילים משקולות חזה

מבקש תוכנית אימון לחדר כושר ממוקדת ל: משקולות חזה במטרה להגיע למשקל מעל 85 קילו דחיקה – כיום עומד על 30 עליות מתח להגיע ל-20 כיום עושה 5 מקבילים להגיע ל30. יזה סוג אימון עלי לבצע בכדי לשפר את המשקל שאני דוחק ומתח ומקבילים? יש באפשרותי להתאמן 3 פעמים בשבוע במשך חודשיים. תודה רבה!

הר ניר29

New member
הגוף לא "שורף" שום דבר...

"חיטוב" הוא פונקציה של מראה חיצוני. כעיקרון כיום מקובל ש % שומן נמוכים= חיטוב. בכדי להגיע למצב של שינוי ב יחסי הרקמות בגוף יש ראשית 1. להקפיד על תזונה (המפתח לכל העניין). - מאזן קלורי שלילי. 2.לבצע פעילות גופנית אירובית ואנאיירובית . * מינוני האימון נקבעים לפי רמת כושר הגופני הנוכחי ולפי מטרות האימון שלך. (כמובן אם יש צורך להתייחס לתנאי מיוחדים). אני ממליץ להתייעץ עם מדריך כושר גופני ובריאות פנים מול פנים. ואם יש צורך אז גם עם דיאטנ/ית בהצלחה

ice man 5

New member
לא בטוח למה התכוונת ב-"מקצועי" אבל

אני מכיר את : 1. גרייט שייפ - בקניון 2. היט - באזור התעשיה 3. נאטילוס - במרכז ארהוני 4. הקאנטרי

הר ניר29

New member
המלצה

יתכן ואתה צריך יעוץ תזונתי (גם פגישה אחת). בכדי להעלות במסה אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי (ולא רק חלבון, חלבון, חלבון). ישנה חשיבות לצריכה היומית של חלבון בזמן תקופת אימונים ובכלל. כאשר אתה מתאמן באופן סדיר באופן ככלי צריך בין 1.2 - 1.8 גרם חלסון לכל ק"ג גוף. ישנה חשיבות לצריכה כוללת של אבות מזון נוספים, כמו פחמימות (שכדאי שיהיה שילוב בין הפחמימה לחלבון באכילה). אומגה 3... ושאר ירקות (תרתי משמע
) בכל מקרה אתה מומזמן לפנות לפורום kilogram.co.il ולעיין בנאמר שם. אין כל בנאמר פה או בכל פורום אחר יכול לשמש כתחליף ליעוץ עם אנשי מקצוע, וזוהי ההמלצה הכי חמה שאוכל לתת לך. בהצלחה

supernimer

New member
בקצרה: אין. ולא. :)

היי, השומן שבמותניים אינו קשור לשרירים שתחתיו, ולכן אימון אנאירובי (אימון התנגדות - קרי תרגילים, משקולות) לא יכול להשפיע באופן ישיר על הצטברות השומן באיזור זה או אחר. לשם הורדת אחוזי השומן מומלץ השילוב בין דיאטה, פעילות אירובית ופעילות אנאירובית.

הר ניר29

New member
למה שריפת קלוריות שונה מחיטוב?

כל פעילות גופנית מעלה את ההוצאה הקלורית. בכדי להגיע לחיטוב צריך להיות במאזן קלורי שלילי, (שזה בעיקר תלוי בתזונה). מומלץ גם לשלב פעילות גופנית, אירובית ואנאיירובית. בכלל ריקודי בטן בטוח מהנה

oridoron77

New member
תשובה

דבר ראשון, כל הכבוד שהפסקת לעשן, ולקחת על עצמך ללכת באופן קבוע. כרגע מבחינתך, עליית השלב הבא תהיה להירשם לחדר כושר, ולהתייעץ עם תזונאי\ת (לאחר כמובן שקיבלת תוכנית אימונים ממדריך חדר כושר, מה שישפיע גם על התפריט). אם תעשה את 2 אלו, זה הדבר שישפיע בצורה הכי אפקטיבית, הכי מהירה וגם בצורה שתישאר זמן על ה"כרס". בכל מקרה בהצלחה ושוב כל הכבוד אורי

הכבוד הוא לך !

תודה לך שהגבת לי , אורי. השאלה היא -האם אני חייב להרשם לחדר כושר? מה שאני צריך לדעת זה כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום , ומכמה קלוריות אני צריך להיפטר בזמן הליכה . לא? כלומר כמה זמן הליכה . או שאני טועה ? זה יותר מורכב? מה שחשוב לי זה להפטר מהשומנים שמרוכזים בבטן שלי . זאת המטרה שלי.

כל הכבוד, תמשיך בהליכה

פעילות אירובית היא הדרך הטובה ביותר לשרוף קלוריות ! הליכות זה מצוין. אתה לא חייב חדר כושר, אבל בחדר כושר יעזרו לך להתאים תוכנית אימונים וכו'. ככל שאתה הולך יותר מהר ויותר זמן אתה שורף יותר, אבל חשוב לא להגזים כדי לא להיפצע ולהתעייף יתר על המידה. אם אתה חוזר מכל אימון מותש לגמרי לא תחזיק מעמד לאורך זמן. שעה ביום זה מעולה ואם זה יותר מדי תתחיל עם יום כן יום לא, או חצי שעה כל יום. עם הזמן אתה יכול לשלב קטעי ריצה, אבל הכל לאט ובהדרגה. וכמובן להקפיד על תזונה מאוזנת - אפשר למצוא הרבה חומר באינטרנט בנושא או שתפנה לתזונאי. אין אפשרות לקבוע באיזה אזור בגוף אתה רוצה להיפטר מהשומנים. בזמן פעילות אירובית הגוף שורף שומנים מכל הגוף. בהצלחה !! רוני

oridoron77

New member
תשובה

אין חובה בלהירשם לחדר כושר. האם זה מומלץ? כן מאוד. היתרון של חדר כושר הוא המכשור המגוון לפעילות אירובית, וגם לפעילות אנאירובית. פעילות אנאירובית תבנה גוף שמורכב מחלקים חזקים שיעבדו בהרמוניה, מה שמאוד ישנה את היום יום שלך ואת היכולות הגופניות שלך. קח בחשבון שעליה במסת השריר (תגובה סטנדרטית לאימוני התנגדות אנאירובים) תעלה את הBMR שלך (Basic Metabolic Rate) כלומר גם בזמן מנוחה, אתה תשרוף יותר קלוריות. היתרון הזה בעצם דואג גם לשמור על ההישגים שתשיג בתקופה שלאחר ההורדה במשקל. בחדר הכושר ישנה הדרכה נכונה לגבי כל הפעילויות, וגם נחסכת הרבה "עבודה לחינם" שלפעמים מתרחשת כאשר אף אחד לא משגיח עליך. בקיצור היתרונות לחדר כושר הינם רבים, ולמרות שהוא לא מחזיק במונופל להוריד אותך באחוזי שומן, הוא כן מחזיק במנופול כאופציה הנכונה ביותר (לדעתי לפחות). אורי

לילךך24

New member
אז זה עובד רק בעזרת השילוב של השלושה?

ומז"א לא יכול להשפיע באופן ישיר? אז מה בעצם התרגילים האנאירוביים עושים?

Dark Muse

New member
מוסיף לחמוד שענה לך

שאם תעשי יותר מדי כפיפות וכאלה, על מנת להוריד שומן שם, את תרוויחי בעיקר כאבי גב.

למעלה