הדוקטור חוזר היום !!!!

TheSegal

New member
../images/Emo22.gifהדוקטור חוזר היום !!!! ../images/Emo124.gif

היום בערב מתחילה העונה השניה של "דוקטור הו" !!! בתקווה שעכשיו הפורום יתחיל קצת להתעורר. מאחר וביס אין ממש מידע לגבי הפרק של היום אני מבצעת תרגום חופשי
שם הפרק: כדור הארץ החדש - New Earth רוז והדוקטור מגיעים לכדור הארץ החדש, שנבנה לאחר שכדור הארץ המקורי נהרס, בעקבות בקשה לעזרה. הם מגיעים לבית חולים שמנוהל ע"י נזירות חתוליות שבו נראה כי נמצאו תרופות לכל המחלות. בנוסף למפגש עם אויב ישן (שאני אישית מאוד אוהבת) הם פוגשים את The face of boe (אתם לא באמת מצפים שאני ארשום: "הפנים של בו" נכון?) שעומד לגלות לדוקטור משהו משלו.

TheSegal

New member
שחקנים אורחים בעונה החדשה

בפורום yes stars התפרסמה רשימה של שחקנים אורחים בעונה החדשה של דוקטור הו. העתקתי את ההודעה לנוחיותכם. דוקטור הו - עונה שניה פרק 2. הפרק ישודר ב-05/02/07 יום שני בשעה 21:30 שחקנית אורחת: פאולין קולינס. קולינס, זוכת פרס ה-BAFTA, היתה מועמדת לפרס האוסקר על משחקה בסרט "שירלי וולנטיין" ב1990. פרק 3. הפרק ישודר ב-12/02/07 יום שני בשעה 21:30 שחקנים אורחים: אנטוני סטיוארט הד ששיחק ב"באפי" אליזבת' סליידן - ליז סליידן היא אחת השחקניות האהובות ביותר בבריטניה, וזכתה למעמד מיתולוגי בעקבות הופעתה כשרה ג'יין סמית, המלווה האהובה ביותר במסגרת הסדרה המקורית של "דוקטור הו" (היא שיחקה בה בשנים 1973-1976). בעקבות הצלחת הפרק והפופולאריות המחודשת של הסדרה, סליידן עומדת לככב בסדרת בת נוספת של "דוקטור הו" (בנוסף לסדרה "טורצ'ווד" שכבר עלתה), שתקרא "תעלומות שרה ג'יין", בה היא תמשיך לגלם את הדמות האהובה. פרק 4. הפרק ישודר ב-19/02/07 יום שני בשעה 21:30 שחקנית אורחת: סופיה מיילס - שיחקה את אריקה בסרטי "מלחמת האופל" וכיכבה בסרט Art School Confidential. לאחרונה היא הופיעה באדפטציה החדשה של ה-BBC ל"דרקולה" ובעקבות צילומי הפרק ב"דוקטור הו" היא הפכה לבת זוגו של דיוויד טננט (הדוקטור). פרק 5 הפרק ישודר ב-26/02/07 יום שני בשעה 21:30 חלק ראשון (משני חלקים) שחקנים אורחים: רוג'ר לויד פאק ("הכומר מדיבלי") ומנחה הטלוויזיה אנדרו היידן סמית'.

tomad

New member
אני רק יכול להגיד....

שזה אחד הפרקים הכי טובים של העונה אני ממליץ בחום לכולם לראות את הפרק ולא לפספס!!! (ואם מפספסים אז להשתמש בשידור החוזר.....)

TheSegal

New member
אחד הפרקים הטובים של העונה ???

זה פרק נהדר אבל היו הרבה יותר טובים... זאת הייתה עונה נהדרת

TheSegal

New member
ואחרונה....

מי שרוצה לראות עוד יכול לראות באתר הרשמי - יש לינק בקישורים

מגיב פה על הפרק השני../images/Emo87.gif

אני יותר אוהב את הד"ר הזה. נכון שכריסטופר אקלסטון חסר אבל גם דיוויד טננט לא רע בכלל. ובכלל- ביילי פייפר קיבלה הזדמנות לגלם דמות קומית וקצת פחות מרובעת ויותר סקסית. אהבתי
הנזירות החתולות האלה. מיאו.
פני בו רמז שהוא עוד ישוב בפעם השלישית והאחרונה את קסנדרה לא נראה יותר, אני מניח. זה היה אירוני שהיא מתה על הדיים של עצמה. ובכלל- הד"ר חוזר

TheSegal

New member
לטובת ההפקה אפשר להגיד שהם יודעים

איך לבחור את הדוקטורים
ואני מסכימה לגבי בילי, בפרק הזה היא באמת שיחקה יפה. ואשר לקסנדרה, חבל שהיא לא תחזור, אהבתי אותה מאוד "moistorize me"
היה יפה לראות שלמרות שהייתה לה תדמית של נרקסיסטית קסנדרה הישנה דאגה כשהדמות העתידית שלה מתה.

למעלה