הודעות ובקשות שונות

• פותח הנושא mgb
  • פורסם בתאריך

mgb

New member
../images/Emo27.gifהשיעור השבועי../images/Emo37.gif

בס"ד שלום לכולם! להלן מספר פרטים על השיעור: מועד השיעור: אי"ה היום (יום חמישי) בשעה 22:00! החל מהשעה 21:30 ניתן לברר פרטים דרך המסנג'ר וגם כאן בפורום. 1) השיעור יתקיים כאמור באמצעות תוכנת המסנג'ר! א) החלטה זו באה לאחר חשיבה מרובה וקבלת העיצות ממספר חברים בפורום וב"מסרים האישיים" ב)את תוכנת הפורום ניתן להתקין בקלות רבה. תמיכה טכנית ניתן לקבל מפורום "מסרים מיידים" או ממני ב" מסרים אישיים". ג) על מנת להיות מחובר לשיעור יש לשלוח אלי את כתובת ה-אימייל שלכם על מנת שאאשר אותה. (כתובת האימייל תישמר אצלי ולא תועבר לאף גורם בכל מקרה!!) 2)השיעור מותאם ומיועד הן לנשים והן לגברים ולכן כולכם מוזמנים!! לגבי רמת היידע או ההבנה, אני משתדל לפרט ולהסביר בצורה שתהיה שווה לכל נפש! 3)אני מבקש גם בשם כולם לטובת היעילות וההצלחה של השיעור לאפשר הרצאת החלק הראשון ללא שאלות שאינן מחוייבות. ובחלק השני שהוא חלק הציבור היקר ניתן לשאול לענות וכו' וכו'.. בחלק השלישי אסכם את הדברים שהארתם וכן אסכם את השיעור מצידי. 4)מי שמעוניין שהשיעור יישמר יש לאשר אפשרות זו בתוכנת המסנג'ר. בכל מקרה אני מקווה לשמור ולהעלות בפורום לאחר מכן את סיכום השיעור(תוך עריכה של הודעות לא רלוונטיות) וכן שיעור זה יצורף למאגר ,מאמרים" של הפורום! 5)השבוע מסרתי אמנם מראה מקומות לשיעור אבל לא סיפק בידי להביא אותם בפירוט מפאת העומס שהיה לי בשבוע זה הן מסיבות אישיות והן בגלל היותי מנהל ממלא מקום בפורום אחר בנוסף לפורום זה. מתנצל! להבא אשתדל להביא פירוט מלא! בברכה ובתפילה להצלחת השיעורים!

castor10

New member
מבקש עזרה..

אני מחפש מדרש אחד שאומר שהקב"ה הסתובב בין כל העמים ושאל מי רוצה את התורה, לכל אחד היה את התשובה שלו וא הוא הגיע לעם ישראל הוא הביא לו את התורה... אני אשמח אם מישהו יביא לי את המדרש.... תודה מראש..

danibz

New member
ספרי קודש עתיקים ותנך

אתר יפה שמצאתי ברשת בימים אלו

איציקB

New member
מלכים ב' פרק ב'

למה יואב ואבנר נלחמו במלחמת ביניים בין 12 הנערים בברכת הגבעון?! ולמה דוד עלה דווקא לחברון?! (אני חושב שזה בגלל צו ה' נכון?)

שבוע טוב ומבורך לכולם ! אני חדש כאן

שלום ! , שבוע טוב והלוואי שנתחיל אותו כולנו ברגל ימין בעזרת השם יתברך ! , אמן כן יהי רצון ! . עכשיו , מספר דברים לי אליכם הצופים בבית היקרים . דבר ראשון - אני רוצה לברך את הפורום הנהדר והניפלא הזה שבזכותו יגיעו עוד משתתפים דתיים לאתר תפוז ויאירו את האתר בדברי תורה ! . דבר שני - רציתי לומר שבתור חילוני לשעבר , שאני הייתי חייל בצבא ושירתתי בשמירות היה לי טרנזיסטור קטן שבו יכולתי לשמוע תחנות רדיו חרדיות ולשמוע מאוחר בלילה שעורי תורה בתוך בסיס צבאי , זה כמו : טיפה של אור !
בתוך ים של חושך !
, כנ"ל גם לגביי מצבים לא נעימים שאני נימצא בחברה לא טובה ! ולגביי כל אחד גם כן . דבר שלישי ואחרון - אני מקווה והלוואי בעזרת השם יפתחו כאן עוד פורומים בנושאים יהודיים ! , כגון למשל : " הלכה " , " מחשבת ישראל " וכדומה ..... ותגדילו תורה להאדיר
נ.ב. - פורום חכמת הקבלה גוסס וזקוק למישהו רציני ו-דתי שיודע הייטב את הנושא כדיי לתפעל ולפתח אותו אני מקווה שזה כך . תודה רבה על ההקשבה ושבוע טוב ! . שחר .

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

בשעה 11:30, נטע ביאר, פיזיותרפיסטית המעבירה סדנאות לחיזוק שרירי רצפת האגן ברחבי הארץ ומרצה בנושאי בריאות האשה תענה לשאלות הגולשים בפורום הריון ולידה בכל הקשור לנושא שיקום ושימור רצפת האגן
בשעה 16:30, חבר הכנסת רשף חן ממפלגת שינוי יתארח בשידור חי ב-BlogTV ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום בחירות 2006
אורי אומנותי וברוריה אבידן- שריר, מנחי התכנית "צהבת" בערוץ הבידור של HOT יתארחו הערב ב-19:30 ב-BlogTV ויענו לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות בפורום טלוויזיה- רייטינג. לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
מחר בשעה 10:00 תגיע לפורום להיות הורים הדיאטנית אביה שנער אשר תענה לשאלות הגולשים בנושא: "מים בתקופת ההיריון וההנקה- כמה ולמה?" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=67044511
האם אתם באמת מכירים את כנסיית השכל? השתתפו בחידון בפורום ותוכלו לזכות בדיסק ובסינגלים של הלקה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40524

שלום, יש לי בקשה בבקשה.

אבא שלי יוצא למילואים מידי פעם, ולמרות שאני יודע שהוא יהיה בסדר כי הוא איש חזק, אני מטבעי כמובן דואג לו שחס וחלילה לא יקרה לו כלום ויחזור הבייתה בריא ושלם ושמח... אני מבקש המלצה ממכם, תנו לי איזה שהיא תפליה המתנך שאני יקרא אותה והתפילה הזו תגן עליו ותשמור עליו מכל דבר רע. תודה.

mikeyy

New member
חידון התנ"ך הבית-ספרי

שלום אנשים, יש פה מישהו שעושה את החידון בתנ"ך הבית ספרי? זה אמור להיות השבוע-שבוע הבא, לא יודע ממש.. בכל מקרה כתבו כל מי שעושה. תודה.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo150.gif

דמותה של מיקה שקד, בתו של דורון שקד מ"ערב ספורט" והתלמידה בעלת כשרון הנגינה בכיתה ט'8 בבית ספר ע''ש יצחק רבין, מתארחת הערב בפורום השמינייה בשעה 19:30. שרשרו שאלות בפורום כבר עכשיו!
ייעוץ חינוכי בפורום הפרעות קשב ADHD היום ובכל יום ב´ בשעה 22:30, דפנה זילבר ושמר ארזי ייעצו בפורום בנושאי עזרה לתלמידים עם הפרעת קשב במסגרת בית הספר. הם יענו על שאלות בנושאי לקויות למידה, דרכי הוראה, ובניית מערך תמיכה רב מימדי במסגרת בית הספר. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
בית הבובות, סיפור הסינדרלה האמיתי של סצנת המוסיקה הישראלית, יגיעו הערב ב- 21:30 להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום בית הבובות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogTV

ברשותכם הנכבדה !!!

אני משתתף פעיל בפורום חכמת הקבלה ופורום תורה שבעל פה ומידיי סוף שבוע אני מישתדל להביא לשם כמה דברי תורה על פרשת השבוע וזמני הדלקת נרות . אם יורשה לי אני אשמח לעשות את זה גם כאן ! . תודה ! .

נצל"ש...

יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לעזור... אני צריכה לדעת מה אומר הפסוק: "ושמר את פיה" בשמואל א פרק א פסוק 12. תודה מראש

פלגיה

New member
ושמר את פיה

כלומר - עקב אחרי תנועות השפתים שלה. עלי ראה שחנה מתפללת בלחש "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע" בניגוד לתפילות הזמן ההוא שנאמרו בקול.

למעלה