החודש לפני

Dana Mi

New member
../images/Emo22.gif החודש לפני

מכיוון שאני כבר צופה את זה שאני לא אוכל לכתוב כאן הרבה בזמן הקרוב, עשיתי שדרוג חד-פעמי (אני מקווה) לפינה, ואני אעשה אותה על כל החודש ולא רק על השבוע. יש אמנם רק שלושה תאריכים, אבל זה עדיף מאשר כלום. שנה טובה!

Dana Mi

New member
9.9.2004

באסטד מוציאים את הספר הרשמי שלהם - Busted: On Tour. הספר הוא מעין ביוגרפיה על איך באסטד הגיעו למה שהם היום (אז), וכיצד הם שינו את תפיסת העולם של אנשים על להקות-בנים. מצטערת שאין לי יותר מה להרחיב..

Dana Mi

New member
16.9.2002

באסטד מגיחים לעולם עם הסינגל הראשון והאדיר שלהם - What I Go To School For. השיר קיבל את ההשראה שלו מסיפור הקראש של מאט על המורה לריקוד שלו בתיכון - מישל בלייר. מישל אפילו התפיעה את מאט בזמן ראיון שהוא עשה בתכנית של פרנק סקינר. המיקום הכי גבוה שאליו הגיע הסינגל היה מקום שלישי, אבל בכל זאת הוא הצליח למשוך את תשומת הלב של הבריטים וגרם לבאסטד להתחיל דרך שהגיע לתהילה שלא נשכחה עד היום. הוא אפילו הצליח למשוך את תשומת הלב שלי עד כדי כך שאני זוכרת את הפעם הראשונה ששמעתי אותו. הסינגל כלל בתוכו: "What I Go to School For (Radio Version)" "What I Go to School For (Album Version)" "What I Go to School For (CD-ROM Track)" לשיר נעשה קאבר על ידי ה-Jonas Brothers בו הם שינו מעט את המילים. הם לא הפסיקו עם הזוועה והחליטו לעשות קאבר גם ל-Year 3000. תודה לאל שזה הפסיק שם. הקליפ ההופעה מ -A Ticket For Everyone הקאבר (הממש גרוע) של הג'ונאס בראד'רס

Dana Mi

New member
30.9.2002

שבועיים בדיוק אחרי יציאת הסינגל הראשון שלהם, באסטד משחררים את האלבום המופלא - Busted. האלבום מגיע למקום שני במצעד וכבר מספיק לעורר הדים מסביב לבריטניה. באסטד על המפה. מהאלבום, בסך הכל, שוחררו 4 סינגלים - What I Go To School For, Year 300, You Said No, Sleeping With The Light On. האלבום כולל 14 שירים (יותר נכון, 13 וקטע סולו של גיטרה של 20 שניות), שכל אחד מהם יותר טוב מהשני. הכתיבה שלהם עדיין הייתה בחיתולים לעומת האלבום השני, אבל זה עדיין לא מנע מהאלבום להיות אחד מהאלבומים הכי טובים שמונחים אצלי על המתקן של הדיסקים. Track Listing: 1. What I Go To School For 2. Crash and Burn (שונה אחר כך ל - You Said No) 3. Britney 4. Losing You 5. Year 3000 6. Psycho Girl 7. All The Way 8. Sleeping With The Light On 9. Dawson's Geek 10. When Day Turns Into Night 11. Everything I Knew 12. Without You 13. Interlude (Snippet) 14. Loser Kid

McSon of Busted

New member
תודה../images/Emo24.gif

שאלה.. למה הדיסקים של באסטד שמביאים לארץ לא כוללים את when day turnes into night everything i knew ואת הסולו? או שזה רק אצלי
כאילו גם אצל חברה שלי זה ככה! אם יש לך תשובה בשבילי זה יהיה נהדר DD: ---------------------------------------------------------- WIGTSF
"she bends down and shows me HER BOOBIES!!!!" Busted

Dana Mi

New member
למדתי את זה בדרך הקשה

כמו שידוע, הבריטים מתים על עצמם. יש מעין חוק לא כתוב אצל כל חברות התקליטים הבריטיות שצריך להוציא כל אלבום שיצא משנת 2000 בשתי מהדורות: בריטית ואירופאית. אני לא מבינה מה הקטע שלהם ולמה הם עושים את זה, אבל זה בטח כדי לעודד את קניית הידסקים בבריטניה, או סתם כי הם נהנים לראות לא-בריטים מתענים. *תחזיקי את עצמך, הנה מגיעה טראומת ילדות* - פעם ראשונה שהבנתי את זה היה שקניתי את האלבום השני של אס קלאב 7 בארץ. בגרסא בארץ. (האירופאית) יש רק 11, ובעיקרון בגרסא הבריטית יש 4 שירים אקסטרה, שאחד מהם הוא השיר הכי אהוב עליי שלהם. התעצבנתי, מאוד, אבל ידעתי שאין מה לעשות בקשר לזה. קיץ אחרי זה הייתי באנגליה, וקניתי את האלבום השני שוב, רק בשביל השירים שחסרים לי. על האלבום התנוססה מדבקה כסופה שאומרת Special Edition. נרגעתי כי חשבתי שאולי זאת באמת מהדורה מוגבלת ולכן לא השגתי אותה בארץ. ואז גיליתי ש-90% מהדיסקים שקניתי באנגליה נושאים את המדבקה הזו. המסקנה: הכל חרטה. לא ספיישל אדישן ולא נעליים. הבריטים מפנקים את עצמם באלבום נורמאלי, ואם הם מספיק נחמדים לשחרר אותו גם באירופה (ובטעות הדיסק גם מגיע לארצינו הקטנטונת) - אנחנו מקבלים גרסה מקוצרת. וזה קבוע - כבר ראיתי הרבה דיסקים עם גרסא אירופאית מקוצרת שנמכרת בארץ. אני בכלל לא ידעתי שהביאו את האלבום הראשון של באסטד לארץ, אבל מה שאת מספרת לא מפתיע אותי. גם כשהם כביכול מגדירים "ייבוא" - זה ייבוא מאירופה ולא מאנגליה. וזה קטע שהתחיל משנת 2000, כי עם דיסקים ישנים זה לא עובד. מצטערת על החפירה, אבל פתחת פצע.. בקיצור - אם יש לך אפשרות לקנות דיסק באנגליה ולא בארץ - תעשי את זה. אבל בדרך כלל הם לא מביאים בכלל, אז אין לנו ברירה בכל מקרה. מקווה שעזרתי! (ולא ביאסתי יותר מדי)

McSon of Busted

New member
חחחחחחח תודה../images/Emo6.gif

ומצטערת שפתחתי פצע או משהו חחחח אין לי שום אפשרות לקנות את הדיסק באנגליה וכן לחברה שלי צליל ייבאו את הדיסקים של באסטד וגם את שלי (בינתיים רק פרזנט
) וגם בפרזנט מסתבר שחסר חחח זה פשוט קקה אחד גדול!!
חשו את עצמם הבריטים האלהD: חחחח לאדעת אם זה קשור, בנוסף לזה החוברת של המילים וזה, בדיסק הראשון, ממש מקוצרת וחסרים בה שירים, שכן קיימים בדיסק!! זה הכי הזוי בארץ

PerfectSP

New member
יש לי את פרסנט../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

הדיסק עלה לי 20 שקל!!!!!!!! הוא היחיד שיש לי,אבל יש לי אותו!!

Dana Mi

New member
חח, זה כבר פאק של באסטד

גם אצלי בדיסק חסרים שירים.. זאת מעין בחירה הזויה של הלהקה לא לשים חלק מהמילים..

למעלה