הידעתם ?!

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifכללי הפורום - רענון

1. אין לפרסם הודעות עם מספרי טלפון. 2. אין לנהל שיח בנושא הניהול מעל גבי הפורום. 3. השגיאות שלי בגלל המחשב המארח שהוא פחות ידידותי לי מהמחשב בבית. אלוורה יקירתי, העברית שלי רהוטה ללא שגיאות, אז מצאת לך פעם גם אצלי שגיאה ואת מנסה לחגוג על זה. 4. מי שיש לו שגיאות ורבים כאן, שלא יתבישו לכתוב, העיקר זו הכוונה, אף אחד מאיתנו לא מושלם. זה לא פורום עיברית ללא שגיעים. 5. יש כאן פוטנציאל ניהול חדש?, נא לפנות למנהלת תפוז הם ישמחו לפתוח לנ"ל כל פורום שהוא בניהולו. מחפשים מנהלים חדשים לנושאים שונים. 6. מי שסובל בגלל הניהול או ההתנהלות בפורום דוכנים וירידים מוזמן לפנות לפורום אחר, אני מרגישה לא טוב כשגורמת למישהו סבל . אנא , מרפאת הכאב היא במקום אחר. מאחלת לכם רק טוב והנאה. די עם התגובות הביקורתיות כלפי, זה בלתי ניסבל, אי אפשר לרצות את כולם. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo22.gifהידעתם ?!

הידעתם ?! ככה, סתם, בלי להרגיש מתברר שאנו חיים חודש אוגוסט 2010 נדיר ביותר יש בו 5 ימי ראשון 5 ימי שני 5 ימי שלישי תופעה המתרחשת אחת ל-823 שנה . .

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifמידע בע"מ.....לידיעתכם

א.א.א. שפסטיבל הסרטים בחיפה עדין לא נמסר למפיק בגלל סיבות כספיות....תארו לעצמכם מה נדרשים המפיקים להציע........

אלירן213

New member
לא מדויק אבל פסטיבל ששוה המון כסף

גם למפיק וגם לבעלי דוכנים ותאמינו לי שזה מידע מבפנים

המון כסף עולה למפיקים הדוכנים ואחר כך לדוכנים

זה ידוע ההשקעה עצומה הפרסום ענק ארצי כולל טלויזיה פסטיבל זה מביא 15000 אלף איש ביום חיפה דחוסה בימי הפסטיבל מגיעם מכול קצוות הארץ

HayaBee

New member
אני לוקה באי הבנת הנקרא......מה לא מדויק?

מה לא מדויק ומה הקשר למועדפים?

למעלה