היום הראשון לביה"ס ולגנים

gils33

New member
../images/Emo22.gifהיום הראשון לביה"ס ולגנים

הילדים שלי עולים לב' ו-ד' היה להם קל יחסית,הגיעו,ראו את כל החברים ומיד השתלבו,שכחו אותי לגמרי ממש הכרחתי אותם לתת לי נשיקה לשלום. איך עבר אצלכם? ספרו קצת חוויות.... במיוחד הורים לילדים בכתה א' או אלו שפעםראשונה בגנים ובמעונות איזו התרגשות גדולה נכון? ד"א גם אצלכם היו המוןשוטריםליד הבהי"ס? אצלנו היו ליד כל ביה"ס לפחות ארבעה - מוזר משהו לא?

MrCheff

New member
הבת שלי עברה מפעוטון לגן של ויצ"ו

לצערי הייתי צריך להיות בעבודה מוקדם. אשתי לוקחת אותה לגן. מאמין שהיא תשתלב מהר. היא מאוד בוגרת וחברותית, כך שיהיה לה כיף גדול

AlonPe

New member
יייווו!!! אותו הדבר! ../images/Emo24.gif

גם אצלי ב' ו-ד'. (ופעוטון) כן, מעבר חלק, בלי דרמות והתרגשויות. אפילו לא ירדתי איתם מהאוטו. הקטנה עברה לגן חדש, אבל גם איתה - היא מכירה את הגן והגננת (חברים שלנו
) וגם היתה שם קצת בקייטנה בחופש, ויש איתה שם בת דודה וחוצמיזה היא אחת כזאתי שמסתדרת ומבסוטה בכל מקום! גם איתה, נשארתי טיפ'לה, ומייד נפרדה - אגב ליום שלם(!) עד ארבע!!! והכול עבר חלק וטוב! (טפו! טפו! טפו! שימשיך ככה!) וכן גם אצלנו היו מלא שוטרים בכל מקום. על זה נאמר - מדינה קטנה עם שפם. שנה פורייה ומוצלחת ל-כ-ו-ל-ם !

Master Stav

New member
קצת ....ממני

ביום הראשון בבית הספר שניהם עברו דרך שער ... יש כזה מינהג אצלנו ביישוב הגדולים מכינים שער מעץ וקרטון .....והקטנים עוברים דרכו, מקבלים סוכריה ומידבקה ....סוג של משהו מדליק ושונה קצת שגורם לילדים להיות מאד מאד מרוצים הגדולה....ביסודי עלתה לכיתה גימל ....שיעורים מטלות ....מתחילים אנגלית השנה העינים שלה נוצצות כבר לא תוכל להסתיר ממני דברים היא מגחכת ... הנסיך ....עולה לכיתה אלף ממשיך באותו בית חטיבה צעירה גן/א ערבה והוא מכיר את כולם ....אבל מתרגש משהו שונה באוויר , מתחילים ללמוד , כבר כותבים שלום כיתה א .... הגורון ...הגורון החמוד ...לא מזיז לו כלום חזר לגן מעון נעמ"ת כאילו לא עזב לרגע והבה הוא פה ....יהל בלאגן , מחבק את קטיה את יעל ואת ציונה .....מכיר את גדלית המנהלת החדשה ..... אני בבית לבד ...איזה שקט פאק !!!

gils33

New member
כן הא - איזה שקט

פתאום הבית ריק,הייתי אתמול בבית אחרי שהם הלכו לבהי"ס,שקט,שקט. הקטנה דאגה להעסיק אותנו כל היום.

היו שוטרים למען ביטחון הילדים במעבר חציה

הבת שלי במשמרות הזהב - ועמדו איתם שוטרים להדריך ולוודא שהכל כשורה. שני הילדים חזרו מאושרים ושמחים.

למעלה