../images/Emo22.gifהירהורים אחרי 3 חודשים
ביום ראשון שי היתה בת 3 חודשים. התקופה "המיתולוגית" הסתיימה. יש לי כמה וכמה תובנות שרציתי לשתף, כדי שתראו שהכל עובר בסוף, גם הבאסה
. לפני שלושה חודשים, שנכנסנו הביתה, הייתי בטוחה שהעולם חרב עליי. אחרי שנרגעתי מהרצון לכתוב לשר הבריאות שזו שערוריה לשחרר אותי ככה מבי"ח ושאני אזיק לילדה
, אני מסתכלת אחורה עם חיוך. הכאבים ירדו מאוד (אבל עדיין האיזור בשיפוצים), התרגלתי לילדה, ואפילו נקשרתי אליה, התחלתי להבין מה כל בכי שלה אומר, והיא בתמורה-מחייכת וצוחקת אליי ואין אושר יותר גדול מזה. ההיקפים לאט לאט חוזרים לעצמם, אני עם התחתונים והמכנסיים שלפני ההריון (מידה 42, קצת צמוד, אבל בסדר, היד עוד נטויה). החלטתי להיות עצמאית (לעבוד פרטי), ובכלל האופטימיות שולטת. טיפים? לצאת. כל הזמן. לקחת את הפיצפונים לסידורים, קניות, וסתם לשמש. להפגש-המפגשים עם עדי4 וילדונט ועוד בנות מהפורום נורא עזרו. את רואה שאת לא לבד בבאסה האינסופית הזו. ובסוף-הכל עובר. נשארה לי רק דאגה אחת-הסידור לשי. נראה איך נפתור גם את זה.
ביום ראשון שי היתה בת 3 חודשים. התקופה "המיתולוגית" הסתיימה. יש לי כמה וכמה תובנות שרציתי לשתף, כדי שתראו שהכל עובר בסוף, גם הבאסה