../images/Emo22.gif הסיכום השבועי המאוחד
אז חשבתי לעשות קצת שינוי ולעשות סיכום שבועי מאוחד לפורום מוש בן ארי ופורום שוטי הנבואה, כיוון שבשני הפורומים מדובר כמעט באותם אנשים, לפי תגובותיכם נראה אם להמשיך במסורת או שמא לחזור למתכונת הישנה !
פורום שוטי הנבואה
נוכחות מאי 2005 - משתתפים: נדב, שיר, הילה, ברית, לי, הדר, רון, עדי, נועה, צוף, תמר, רן, התאומים, רונית, בר, מושון, לירז וכמובן אנוכי. ידיעה חשובה
שהגיעה הישר מהתאומים מרעננה - "הפורום די יבש, שבוע עבר ועדיין אותם שרשורים", קיבלתי אישור לידיעה הישר מבית הילה בזכרון יעקב...השאלה עכשיו מה עושים אם הידיעה ? נגה פתחה שרשור שאלות
שעורר קצת את הפורום. משחק חדש
באדיבותו של משוך בגזר הפקות - בכל פעם רושמים משפט משיר של שוטי הנבואה ובאות שהמשפט הסתיים צריך להביא משפט חדש. נדב שיתף אותנו בחוויות מההופעה של שוטי הנבואה
ביום הסטודנט של אוניברסיטת תל אביב.
פינת התרבות חזרה והפעם יצירות של נדב, אז מי שעדיין לא הגיב מומזן לעשות זאת כאן.
שני (שני הלוחמת בדרקונים) הצטרפה לפורום, כמו כן הצטרפה אפרת (one rainy wish) - ברוכות הבאות !!
פורום מוש בן ארי מעיין שיתפה אותנו בחוויות מההופעה
בג'ה פאן. תם שאלה בכמה הופעות של מוש היינו ובאיזה הופעה הכי הכי נהנינו
Janana16 חגגה יומולדת - שיהיה המון
גם כאן נגה פתחה שרשור שאלות
שזכה להצלחה. תם הביאה לנו משחק חדש
לפיו צריך לרשום 5 מילים מאחד השירים של מוש, כאשר צריך לזהות את השיר על פי ה-5 מילים ולרשום 5 מילים אחרות משיר אחר, מי שעדיין לא השתתף ורוצה להשתתף יכול לעשות זאת ממש פה. ברית מספרת לנו על ההופעה המעולה של מוש
שהיתה ביום הסטודנט בטכניון - לצערי בגלל בעיות טכניות פספסתי אותה, לפחות זכיתי לראות הופעה של עידן רייכל ואהוד בנאי.
הציטוט השבועי "The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible." ה-
השבועית מאיפה לקוח המשפט הבא: "הייתי די מופתע שאותי זה לא הפתיע" ? לעונה נכונה מובטח מקום בסיכום השבועי בשבוע הבא.
חובות משבוע שעבר
לגבי השאלה השבועית "מהו סוד הנעורים" , התשובה היא כמובן האהבה
(הרמז שניתן הוא השיר "מעיין הנעורים" של עופר לוי).
לגבי התשובות של מוש גם השבוע לא צערי לא קיבלתי עדיין תשובות, אני מיד הולך ובודק מה קורה עם זה, מקווה מאוד שהשבוע אני אקבל אותן על מנת שאוכל לפרסמן. מה דעתכם על מפגש פורום משותף, הצעות יתקבלו בברכה ! שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט ורגוע ושנשמע רק בשורות טובות !
אז חשבתי לעשות קצת שינוי ולעשות סיכום שבועי מאוחד לפורום מוש בן ארי ופורום שוטי הנבואה, כיוון שבשני הפורומים מדובר כמעט באותם אנשים, לפי תגובותיכם נראה אם להמשיך במסורת או שמא לחזור למתכונת הישנה !