השבוע לפני

Dana Mi

New member
../images/Emo22.gif השבוע לפני

טוב, אז בגלל שאני כל כך כשרון, התבלבלתי בתאריכים.. בקיצור, התאריך השבוע היה בעצם שבוע שעבר.. אבל לא נורא..

Dana Mi

New member
11.8

11.8.2003 - באסטד משחררים לעולם את אחד הסינגלים הכי טובים שלהם - Sleeping With The Light On. המיקום הכי גבוה (ולדעתי, הלא מוצדק) של הסינגל היה מקום שלישי באנגליה ומקום רביעי באירלנד. הוא לקוח מתוך האלבום הראשון של הלהקה שנקרא גם הוא Busted. גרסת השיר המופיעה באלבום וגרסת השיר המופיע בסינגל ובקליפ הן שונות ועדיין לא הצלחתי לקבוע איזו יותר טובה. הסינגל יצא בשתי מהדורות. הראשונה: 1. Sleeping With The Light On (New Version) 2. Year Three School Said No (Medley) 3. Last Summer 4. Sleeping With The Light On (Video) והשניה: 1. Sleeping With The Light On (Live) 2. What I Go To School For (Live) 3. You Said No (Live) 4. Sleeping With The Light On (Live Video) הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=or586_dS7aE הופעה מתוך סיבוב ההופעות הגדול הראשון שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=bzXc-EDiGRU לצערי, לא הצלחתי למצוא את ההופעה מ-A Ticket For Everyone שהיא פשוט מעולה.. ג'יימס נותן לקהל לשיר שם וזה נשמע מדהים! אם למישהי יש, אתן מוזמנות לשים.. ובכלל להוסיף מה שאתן רוצות!

m i c k e y 15

New member
יש 2 גירסאות לשיר??

אז מעניין איזה יש לי חח אני די אוהבת את הקליפ
והשיר עצמו מעולה
Last Summer
תודה

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifיואווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחד השירים שאני מסוגלת לשמוע שוב ושוב ושוב (אהמ דז'ה וו- 3AM
) וזה אף פעם לא יימאס לי!!! אני יותר אוהבת את הגירסה של הקליפ כביכול, כי היא הרבההה יותר עוצמתית ועושה לי צמרמורות.
פשוט... שיר מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומזה השירים האלה?! אני חיייייבבבבתתתת אותם!!!!!1 1. Sleeping With The Light On (Live) 2. What I Go To School For (Live) 3. You Said No (Live) 4. Sleeping With The Light On (Live Video) Year Three School Said No (Medley) למישי יש?! DDD:

Lex 1

New member
אוו השבוע בדיוק היה לי חשק לחרישה מטורפת../images/Emo12.gif

אני כ"כ אוהבת את השיר הזה..
זה באמת אחד השירים היותר טובים שלהם, אני זוכרת את עצמי ילדה קטנה ומסכנה שרק חיכתה כל הזמן שישדרו בהיטס את הקליפ [לפי שעידן המחשב הגיע לביתי
חחחח]. לא ידעתי שיש 2 גרסאות!
מה שונה ביניהם? וממממ ההופעה מדהימה!
[אופקורס] תנקס!

למעלה