השבוע לפני

Dana Mi

New member
../images/Emo22.gif השבוע לפני

אז אחרי הפסקה קצרה, הפינה הזאת חוזרת והפעם היא תתעדכן הרבה יותר מהר כי חודשים נובמבר - פברואר היו חודשים ממש עמוסים בקריירה הקצרה של באסטד.. כיוון שהחודש התחיל באמצע השבוע, אני ארשום תאריכים עד התאריך של סופ"ש הבא.. תהנו!

Dana Mi

New member
1.11.2004

באסטד משחררים את האלבום השלישי שלהם - A Ticket For Evreyone. האלבום כולל בתוכו רצועות של הקלטות מאחת ההופעות שלהם במנצ'סטר.. זהו האלבום היחיד (מבחינתי, לפחות) שראיתי שהגיע לארץ ליותר מחנות אחת, שבואו נודה, זה הישג. אבל כמובן שזה הגיע בגרסה האירופאית שבה הורידו שתי רצועות מהגרסה המקורית. האלבום נכנס למקום ה-11 במצעדים וזהו המיקום הגבוה ביותר שאליו הגיע. Track Listing: (הגרסה האנגלית) "Air Hostess" "That Thing You Do" "What I Go To School For" "She Wants To Be Me" "3am" "Who's David" "Thunderbirds Are Go" "Teenage Kicks" "You Said No" "Year 3000" "Sleeping With The Light On" "Crashed The Wedding" "Thunderbirds Are Go" (Studio Version

Dana Mi

New member
7.11.2004

באסטד מתארחים, yet again, בתכנית האגדתית פופוורלד. הפעם הם מדברים על התכנית America or Busted ומאט מספר על פאדיחה שקרתה לו עם הזמרת ג'נטינה.. פעם ראשונה ששמעתי את זה די הייתי מובכת בשבילו, אחרי זה זה כבר הצחיק אותי.. תודה לאל שהראיון המעולה הזה עדיין קיים ביוטיוב.

Dana Mi

New member
10.11.2003

באסטד משחררים את Crashed The Wedding שהופך לנאמבר וואן השני שלהם. כמה עובדות מעניינות על הקליפ: - המתופף הוא לא אחר מהארי ממקפליי - בראיון שנערך בפופוורלד, מאט הוגדר כמושך ביותר בתור אישה - באחד מהספיישלים האינסופיים של TOTP, באסטד "הכינו מחדש" את הקליפ בעזרת 20 פאונד בלבד. - קראתי איפשהו פעם ששלושת הדמויות שבאסטד מחופשים אליהם בתחילת בקליפ הן כביכול האלילים שלהם. ג'יימס - מייקל ג'קסון, מאט - סינדי לאופר, צ'ארלי - בוי ג'ורג'.. בהתחשב בזה שאני מכירה את האמנים האלה, חוץ מג'יימס זה נשמע לי הזוי לחלוטין.. מי יודע.. הסינגל ככל בתוכו שני ביסיידים - מהטובים יותר סבאסטד הקליטו. רשימת השירים בסינגל: "Crashed the Wedding" "Build Me Up Buttercup" (Feat. McFly) "That's Entertainment" "Crashed the Wedding (Video)" "Exclusive Tour Footage" המילים

N e r d y

New member
ווואי זה באמת בין הביסיידים הטובים!

אני מתה על שניהם! איך אני אוהבת את That's Entertainment מהרדיו שהם מתחילים לצחוק באמצע ואז צ'ארלי עוצר
גאדדדד

Dana Mi

New member
יש לך אפשרות לשלוח לי?

אני מנסה להשיג את השיר הזה שנים.. אם תוכלי לשלוח לי זה אני ממש אודה לך..

Dana Mi

New member
יש לך אפשרות לשלוח לי?

אני מנסה להשיג את השיר הזה שנים.. אם תוכלי לשלוח לי זה אני ממש אודה לך..

N e r d y

New member
איך אני אשים פה?

אני לא יודעת להעלות וכל החרא הזה ואת פג!!!!!!!!!

Dana Mi

New member
דרך sendspace

www.sendspace.com האתר טוב להעלות דברים דרכו.. ממש פשוט ונוח

למעלה