זה זה או זה זה?!

this is my way

New member
../images/Emo22.gif זה זה או זה זה?!

ממ חידון/שאלון בריכה או ים? נעליים או כפכפים? קיץ או חורף? פופ או רוק? דיסקמן או mp3? קולה או מיץ? גלידה או ארטיק? להיות או לא להיות? יסודי או תיכון?! כדורסל או כדורעף? כדורסל או כדורגל? ניצנים או דבוש? בוקר או ערב? מסיבה או מפגש חברים? מועדון או מסעדה? בעיר או מחוץ לעיר? דייט גדול/ה או קטן/ה [בגיל] ? אנגלית או עברית? ישראל או ארץ אחרת?

moran500

New member
חח אוקיייייי../images/Emo26.gif

בריכה או ים? ים
נעליים או כפכפים? כפכפים קיץ או חורף? חורף
פופ או רוק? רוק
דיסקמן או mp3? mp3
קולה או מיץ? מיץ
גלידה או ארטיק? שניהם
להיות או לא להיות? זו השאלה
יסודי או תיכון?! תיכון כדורסל או כדורעף? לראות כדורסל
, לשחק כדורעף
כדורסל או כדורגל? לראות כדורסל
, לשחק כדורגל
ניצנים או דבוש? דבוש
בוקר או ערב? ערב
מסיבה או מפגש חברים? מפגש חברים
מועדון או מסעדה? אממ... זה תלוי
בעיר או מחוץ לעיר? שוב תלוי... לגור, לבלות, לבקר... דייט גדול/ה או קטן/ה [בגיל] ? גדוללל
אנגלית או עברית? היבריש
ישראל או ארץ אחרת? ישראל

moran500

New member
החום הורג את כולם../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo177.gif

bhadar

New member
../images/Emo26.gif

בריכה או ים?ים נעליים או כפכפים?נעליים תמיד,בקיץ כפכפים
קיץ או חורף?שניהם
פופ או רוק?פופ שהוא וואנבי רוק
דיסקמן או mp3? ipod
קולה או מיץ?דיאט
גלידה או ארטיק?שניהם להיות או לא להיות?לא להיות
יסודי או תיכון?!עוד לא עליתי לתיכון,ואני כבר מעדיפה אותו יותר
כדורסל או כדורעף?כל עוד זה לא לשחק אותם,לא איכפת לי
כדורסל או כדורגל?כנ"ל^ ניצנים או דבוש?דבוש
בוקר או ערב?ערב מסיבה או מפגש חברים?מפגש חברים מועדון או מסעדה?מועדון בעיר או מחוץ לעיר?מחוץ לעיר דייט גדול/ה או קטן/ה [בגיל] ?בגילי?|: אנגלית או עברית?אנגלית
ישראל או ארץ אחרת?ישראל.

Shiri from the block

Active member
טוב, אני.. בריכה או ים? בריכה נעליים או כפכפים? נעליים. קיץ או חורף? חורף. פופ או רוק? פופ. דיסקמן או mp3? אמ.פי3. קולה או מיץ? קולה. גלידה או ארטיק? ארטיק. להיות או לא להיות? לא להיות. יסודי או תיכון?! תיכון. כדורסל או כדורעף? כדורסל. כדורסל או כדורגל? כדורסל. ניצנים או דבוש? מזה דבוש../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif בוקר או ערב? ערב. מסיבה או מפגש חברים? מסיבה. מועדון או מסעדה? מועדון. בעיר או מחוץ לעיר? מחוץ לעיר. דייט גדול/ה או קטן/ה [בגיל] ? לא הבנתי.. אנגלית או עברית? אנגלית. ישראל או ארץ אחרת? ארץ אחרת.

Deanb

New member
תשובות

*בריכה *כפכפים *חורף *פופ *MP3 *מיץ *ארטיק *להיות *יסודי *כדורעף *כדורסל *ניצנים *ערב *מפגש חברים *מסעדה *בעיר *דייט גדול *אנגלית *ישראל

Hadar g

New member
moi

בריכה או ים? שניהם..אבל...נראה לי בריכה נעליים או כפכפים? כפפכפים קיץ או חורף? קיץץץ פופ או רוק? רוק
דיסקמן או mp3? אמ פי 3 קולה או מיץ? קולה גלידה או ארטיק? גלידה^^ להיות או לא להיות? להיות, וכמה שיותר יסודי או תיכון?! כמה שקשה לי לומר את זה, תיכון כדורסל או כדורעף? אפחד מהם כדורסל או כדורגל? כנ"ל ניצנים או דבוש? ניצניםם בוקר או ערב? ערב מסיבה או מפגש חברים? מפגש חברים ואז מסיבה חח מועדון או מסעדה? מועדון בעיר או מחוץ לעיר? בעיר דייט גדול/ה או קטן/ה [בגיל] ? גדולP: אנגלית או עברית? אנגלית ישראל או ארץ אחרת? ישראל

patito ƒeo

New member
=) ../images/Emo107.gif

בריכה או ים? ים
נעליים או כפכפים? נעליים קיץ או חורף? חורף!!!!!!!!
פופ או רוק? רוק דיסקמן או mp3? mp3 קולה או מיץ? קולה גלידה או ארטיק? גלידה להיות או לא להיות? לא להיות :) יסודי או תיכון?! תיכון כדורסל או כדורעף? כדורסל
כדורסל או כדורגל? כדורגללללל
ניצנים או דבוש? ניצנים בוקר או ערב? ערב מסיבה או מפגש חברים? מסיבה מועדון או מסעדה? מסעדה(; בעיר או מחוץ לעיר? בעע אני גרה במושב והייתי מאוד שמחה לעוף מפה דייט גדול/ה או קטן/ה [בגיל] ? .. אנגלית או עברית? אנגליתתת ישראל או ארץ אחרת? :| ... ישראל.

למעלה