חושבים פתוח בתפוז
אנשים

../images/Emo22.gif חושבים פתוח בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

לקראת היום הפתוח למקצועות הבריאות שיתקיים בקמפוס קרית אונו ב-24/10, פורום סטודנטים יארח הערב את ד"ר שירה ילון חיימוביץ', העומדת בראש החוג לריפוי בעיסוק ותשיב לשאלות הגולשים בנושא לימודים ותעסוקה בתחום. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=122894710
פורום דויד ברוזה מזמין אתכם ללילה במצדה. היכנסו לפורום, ספרו על מעשה טוב שעשיתם ואולי תזכו באלבום החדש "מופע הזריחה – מצדה". http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1125&MessageId=122937542
השבוע, יותר מתמיד, פורום מוזיקה שחורה מזמין אתכם להצביע במצעד משובח ביותר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=122936705
פורום קרית אונו מזמין אתכם להעלות תמונה של העיר אל הפורום, ואולי לזכות בערכה תפוזית מדליקה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1983&MessageId=122903067

נסטי XD

New member
../images/Emo207.gifחזרתי!!!!!

וואי, היה אחד הטובים, חוץ מזה שעכשיו אני צרודה אחושילינג ומשתעלת עם ליחה...XD רוצים חפירה? טוב קודם הטיסה שלנו היתה סיוט, יצאנו מהבית של סבתא שלי באיזה אחת בלילה, ואני כולי מתה בקושי מצליחה להרים את הרגליים, אבל התאוששתי..XD ואז הגענו למלון ממש מגניב, אבל הם עשו בעיות, כי אנחנו הזמנו מלון אחד והם הביאו לנו מלון אחר ובלי בריכה והמסאז' הטורקי-תיאלנדי-מוסלמי-אפריקאי וכל החרא הזה שאמא שלי מתכננת מגיל 18 XD , אבל עדיין הוא היה מגניב... יותר מחצי מהאנשים שם היו ישראלים, ככה שלא התאצנו יותר מדי לדבר טורקית כי גמככה הטורקים לא הבינו.. החדר אוכל היה מגניב, היו שם בקלאוות..
ואפילו המצאנו שיר על האוטו שקיבלנו שם ועליי.."האוטו שלנו קטן ולבן, האוטו שלנו הוא יונאי נחמד..בבוקר נוסע, בערב גם, מביא הוא לדנה בקלוואות ומתוקים..XD" היו לנו המון רגעים מצחיקים. הלכתי להביא איזה משו ואז אחותי אומרת "אבל תביאי ביד" ואז אמא שלי אומרת "למה ביד, יש צלחת.." ~מוח כחול שכמותי~ וגם אחותי עשתה לי סריקה באצבעות ואז היא אומרת לי "דנה, את בחיים לא תהיי גבר..XD" וגם נכנסה לנו דבורה לאוטו, ואני כמובן פחדנית וצורחת בקולי קולות "הדבורה תאכל אותי..אני אתן לך צוף אם תלכי מפה, אני אשלם לך בסיגליות..XD" קיצקיץ, יש לי משפחה הזויה אבל ממש ממש מצחיקה... טוב, חפרתי..אולי אני אמשיך לחפור אח"כ...XD

xXx Lilo xXx

New member
חחחחחחח מפגרת XD../images/Emo29.gif

רק על אוכל את חושבת
שיוווווווווווווו התגעגעתיייי
חחחח הדבורה בטח נבהלה ממך. היא בטח חשבה לעצמה באותו הרגע כזה "ואי, היא מציעה לי צוף? ואוו, איזה מצב נחמד זה, אני אולי אקבל כוורת מתנה עם זה" XD נשמה! תתחברי

xXx Lilo xXx

New member
איזה חרא ;; ../images/Emo29.gif

תתקשרי מתי שבאלך
אני זמינה כל הזמן חוץ מבזמנים שאני בשיעור... (שינו לנו שוב את לוח הצילצולים XD) (חסרי החלטה הבצפר הזה)

Johnni456

New member
יאא התגעגתי לטמטום שלך../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

טוב נו, לא רק אליו.. גם אלייך ולפיצולייך הרבים
נו, אז הבאת לי איזה קפה טורקי משהו? הוט ווטר סמול גלאס? XD

נסטי XD

New member
חחחח קפה עלה שם משו כמו 1200 דולר XD

התה תפוחים שם
אבל הוא עלה 20 יורו, שזה 60 ש"ח לשקית מסכנה..XDDDD, גמאני התגעגעתי

Emergency Exit

New member
איכ אני שונאת דבורים../images/Emo10.gif

היי התגעגענו כפעלייך נו מצאת דברים מעניינים לקנות שם? XD

נסטי XD

New member
חח כה אבל הכל היה יקר..XD

גמאני התגעגעתי לחפור פה! XD
בעצם, הדבר היחידי שקניתי זה בקלאוות ותה תפוחים

May Music

New member
אני עדיין מתגעגע לחפור פה]:

אני זוכר את התקופה הטובה בה הייתי בין מובילי החפרנים כאן;; אחחחחחחחח לאן כל זמני נעלם?

Emergency Exit

New member
כפרעליך חח.

גם אני כבר הוחלשתי וכוחי דל אני עובדת קשה כדי להשאר ב5 יח''ל. ובצופים. ובעולם.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif "אני אשלם לך בסיגליות" ../images/Emo6.gif

LOL! שמחה שנהנת
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עזרה ../images/Emo13.gif

יש לי במחשב את 2 האלבומים ועוד כמה שירים שאין לי מושג לאן הם שייכים, אני אשמח אם תגידו לי.
Breathe (Demo) Rewind (Demo) Decoy Emergency (Acoustic at Chain Reaction) Hallelujah (Acoustic) Here We Go Again (Acoustic) My Hero Oh Star Pressure (Acoustic) Stay Away Stop This Song (Lovesick Melody) Sunday Bloody Sunday Temporary This Circle Misery Business (Acoustic)
חסרים לי שירים?
למה ב-Riot! [הדיסק המקורי] אין את כל המילים לשירים?
תודה!

xXx Lilo xXx

New member
אממ לא הבנתי משהו../images/Emo29.gif

בהתחלה שאלת "ועוד כמה שירים שאין לי מושג לאן הם שייכים, אני אשמח אם תגידו לי." וכתבת רשימת שירים. אלו השירים שאממ אנחנו אמורים לשייך לך? או שהשירים האלו זה מה שיש לך ואת רוצה לדעת אם חסרים לך כאן שירים? (אני מוגבלת.)(צריך להסביר לי
) ובקשר לשאלה עם 2 כובכים. אינלי תדיסק המקורי אבל לחברה שלי יש, ובעקרון, לא שמתי לב בכלל שיש שם ליריקס X_X" אולי הליריקס שיש זה רק לסינגלים?!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בדיוק מה ששאלת ../images/Emo6.gif

זה מה שיש לי [מחוץ לאלבומים], ואני רוצה לדעת אם זה שייך לאלבום מיוחד או EP וגם אם חסרים לי שירים XD

May Music

New member
אהה חח חלק EP, חלק בשום מקום[כמו דמו ואקוסטי]

ואין לי מושג, אבל את יכולה לברר בחיפוש בגוגל...

May Music

New member
הממ השירים שכתבת לא נמצאים באלבומים

ומה זאת אומרת אין את כל המילים לשירים?

למעלה