חידון מכבי הגדול יוצא לדרך

idanshaf2

New member
../images/Emo22.gifחידון מכבי הגדול יוצא לדרך ../images/Emo70.gif

אז כמו שהבטחתי חידון מכבי הגדול יוצא לדרך... אבל קודם כל מספר כללים לתחרות: 1.החידון הוא אישי,כלומר, יש רק פרס אחד לבן אדם אחד. לא ניתן להגיש תשובות כקבוצה או כסניף. 2. את התשובות יש להגיש עד ה-31.5. 3. את התשובות יש להעביר אלי בצורה מסודרת וממוספרת דרך מסר פרטי. 4. חוץ מהפרס המובטח, שמו של הזוכה יפורסם לכל התנועה במחנה הקיץ ביולי. 5. החידון פתוח הן לחניכים והן לבוגרים. 6. נא לשמור על רוח ספורטיבית... 7. חיזקו ואימצו!!!

idanshaf2

New member
השאלות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שאלון מכבי הגדול 1. באיזה שנה הוקמה תנועת מכבי צעיר ואיפה? 2. איפה היו הסניפים הראשונים? 3. מה הייתה תלבושת התנועה באירועים רישמיים? ובאיזה שנה היא שונתה? 4. איזה סניף נסגר פעמיים ונפתח פעמיים ב-15 השנה האחרונות? 5. מתי היה מירוץ הלפיד הראשון (תאריך מדויק)? 6. אילו תפקידים מילא רועי תשובה במנגנון? 7. מאיזה סניף רועי תשובה במקור? 8. איזה ישובים הקימה תנועת "מכבי צעיר"? 9. איזה מספר היה מירוץ הלפיד האחרון? (דצמבר 2005) 10. מהם עשרת דיברות התנועה? 11. מהן סיסמאות התנועה? 12. מיהו רכז ההגשמה כיום? 13. מי הקים את סניף דימונה? 14. מי הגה את המשפט "נפש בריאה בגוף בריא"? 15. מי מכהן כיום כיו"ר ההנהגה הארצית? 16. את מי הוא החליף? 17. כמה שנים כיהן היו"ר הקודם? 18. באיזה אות מתחילים שמות גרעיני הנח"ל? 19. איזה גרעין התחיל מסורת זו? 20. מהם שמות שלושת מסלולי ההגשמה? 21. מה מסמלים הפסים הלבנים על העניבה? 22. מי כתב את עקרונות החינוך הבלתי פורמלי? 23. מה הקשר של הישוב מכבים לתנועת מכבי? 24. על פי המפקד האחרון- איזה אחוז מכלל חברי תנועות הנוער, חברים בתנועת "מכבי צעיר"? 25. באיזה כתובת נמצאים משרדי התנועה? 26. כמה מפעליים רשמיים יש בשנה? 27. כמה סניפים היו לב"ש הכי הרבה באותו זמן? 28. מה עשה המזכ"ל לפני תפקידו הנוכחי? 29. מיהו בני בן בסט וכיצד הוא קשור לתנועה? 30. מה זה חל"ת? 31. מהו הסניף הוותיק ביותר? 32. מהו הסניף החדש ביותר? 33. מהו הסניף הגדול ביותר? 34. מהו הסניף הקטן ביותר? בהצלחה חיזקו ואימצו!

שתי שאלות (בינתיים...)

א. האם אני יכולה להיעזר באנשים שלא מתמודדים בחידון? ב. אם יגישו מס' אנשים את התשובות הנכונות עד תאריך הסיום - ייקבע המנצח לפי תאריך ההגשה (ז"א - מי שישלח ראשון יזכה?) אסיף

idanshaf2

New member
שתי תשובות (בינתיים)

א. לא הבנתי את השאלה... אבל כן את יכולה לשאול אנשים.. עדיף לא מרכזים ב. אם יגישו מספר אנשים תשובות נכונות נעשה גמר..

assafein

New member
בעעע, נשארו לי עוד 4 שאלות../images/Emo3.gif

אבל עד מחר זה אצלך

princes15

New member
בולשיט

חח חבר'ה מה זה השטויות האלה?? חידון מכבי??נו באמתת עשו לי טובה.. תשיגו לעצמכם חיים..ומהר!!

מכביסט85

New member
אפילו אתה לא יודע את התשובות!

למשל: מאין לך מהו הסניף הקטן ביותר? האם כוונתך מבחינת השטח או מספר הנפשות? ובכלל אין שום מקור או רישום שממנו תוכל לדעת את התשובה לשאלה הזו.

idanshaf2

New member
אמממ...

קודם כל כמובן שהשאלה מתייחסת למספר חניכים ובוגרים.. וכמובן שיש רישום.. יש את מפקד תנועות הנוער שמתקיים השנה ויש מספר מדוייק של חניכים ובוגרים בכל סניף וסניף

כל הכבוד עידן....

בואנה תפסיקו לתקוף את עידן... עידן כל הכבוד על הרעיון... מקווה שיהיו עוד כאלו בהמשך.... רק חבל שרכזים לא יכולים לעזור

princes15

New member
יהיו עוד בהמשך???לאאא

מי תוקף??בסה"כ אמרתי מה שאני חושבת..(בטוחה בעצם)אסור??

idanshaf2

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת להישאר אך נא לשמור על חוקי הפורום.. לשמור על שפה נאותה ועל תכנים הולמים... ברוכה הבאה

?!?!?!??!?

מה נסגר איתך?! מה אכפת לך? לא טוב לך- אל תעשי..! זה לא מחייב עידן סחה על הרעיון- כל הכבוד! אני באופן אישי לא עושה- ויש כאלה שנהנים מזה- אז מה הבעיה?! יכול להיות שהחיים פה של חלקיינו הם באמת המכבי..מה לעשות..

למעלה