כדאי לקרוא בבלוגיה 19.10.2010

yaakii

New member
../images/Emo22.gif כדאי לקרוא בבלוגיה 19.10.2010 ../images/Emo22.gif

yaakii

New member
../images/Emo6.gifהוא התכוון עציצי ויצא לו שגכיאת כתיב../images/Emo203.gif

yaakii

New member
../images/Emo132.gif ../images/Emo22.gif הרשו לי לאתגר אתכם...../images/Emo190.gif../images/Emo132.gif

כמה פעמים בחיים יצא לכם לומר "איך לא חשבתי על זה?!" אוסף חידות ותרגילים שאני מודיע לכם מראש שלא תעברו בהצלחה (או שייקח לכם הרבה מאד זמן), וברגע שתגלו מהו הפתרון אתם היו נבוכים לגמרי...
הנאה מובטחת! הרשו לי לאתגר אתכם...

עם ישראל ממשיך לחיות-השראה"עלה קטן שלי"

בס"ד לילה נעים חברים/ות יקרים/ות שיר חדש נולד הלילה משיר שקיבלתי בתיבת המסרים מאחת עמיתותיי מהבלוגיה, השיר הוא השראה בעיקר מהשיר שביצע במקור בעשור האחרון הזמר החסידי הרב אברהם פריד, הלילה נולדה השראה מהשיר ברוך ד', מודה גם ללחישה על השיר, למרות כל הרדיפות, והפוגרומים והקשיים והנפילות פעם עולים ופעם יורדים, וכנגד כל הסיכויים ואל אפם וחמתם של שונאינו ומבקשי רעתנו עם ישראל ממשיך לחיות

הילד שצמחה לו שן זהב

ב22 בדצמבר 1585, נולד בכפר Weigelsdorf (שלזיה, חבל ארץ במרכז אירופה) כריסטוף מולר, ילד אשר צימח שן זהב ( טוחנת תחתונה בצד שמאל). למרות שסבורים שהשן צמחה בגיל 18 חודשים, הידיעה החלה להתפרסם רק בשנת 1593, כאשר היה בן 8. מלומדים, רופאים, פילוסופים וסקרנים של התקופה, מיהרו לחקור את הפלא הזה וכך להפיץ ולהביא לידי העולם דרך ספרים וכתובים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1815634&r=1

תודה לעננת

על הפירגון! הקישור לא ברח כלל, אני לוחצת על "חוק חתול" ויש שם קישור יפה שעשיתי במו ידיי! מה, רק אני רואה אותו?

wranger

New member
אם את מתכוונת לקישור בחתימה,

אז לא כולם רואים אותו, לא. כלומר, הוא אכן שם, אבל העין פשוט מתעלמת ממנו. מה גם שאם ארצה להיכנס לרשומה שלך בעוד חודשיים, ואנסה להיכנס דרך הקישור הזה, אני אגיע לבלוג המלא, ואם כתבת כמה רשומות אחר כך, לא יהיה לי מושג מה זה חוק חתול ומה את רוצה שאקרא. ובאופן אישי, וזו דעתי בלבד, לא מכובד בעיני להיכנס לפורום, לכתוב שתי מילים וללכת. מילא שיש גולשים שלא טורחים לכתוב כמה מילים מקדימות על הרשומה, בסדר, אבל אפילו לא לטרוח להביא קישור? אני לא אכנס להמלצה כזו.

WRANGER' HOLD YOUR HORSESֱ

מה ההתלהמות, הציניות והאלימות הזאת?! מה אם היית מתחיל מהשורה השניה - בה הסברת דבר שלא ידעתי! רק לאחרונה למדתי להכנס בכלל לפורום, ולא הכל נהיר לי. נדמה לי שאתה אמור להיות כאן כדי לעזור למשתתפים ולא כדי ללעוג להם ולהעליב אותם. "לא מכובד" להכנס לפורום לכתוב שתי מילים וללכת?! כן, ממש ירידה לתרבות רעה מצדי. ובכן, אני שמחה שלא תכנס להמלצה כזו, כי בבלוג שלי יש רק מיזנטרופית אחת, והוא לא זקוק ליותר. ולי לפחות יש הומור

wranger

New member
צודקת. מתנצל.

אחר כך קראתי את עצמי והבנתי שיצאתי קשה מדי (אבל אלים?!). בכל אופן, סליחה, לא התכוונתי ללעוג או להעליב.

למעלה